Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Treningi bokserskie

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu interesuje się boksem, niestety nie mam jak trenować w klubie, najbliższy jest 50 km od mojego miejsca zamieszkania. Więc chciałbym znaleść jakieś treningi bokserskie kogoś tam, może jakieś linki, albo coś do pobrania.

Wiem że jest masa takich rzeczy trening Adamka czy kogoś tam, ale chodzi mi o dużo tego najlepiej coś do pobrania, chodzi mi o trening ogólny, szybkościowy, siłowy i techniczny, wiem,że to nie da mi tego co trening w klubie ale cos zawsze

Opublikowano

Trening z filmików?Lepiej nie bo się nauczysz złej techniki i pogorszysz tylko.Żaden trener nie wyjdzie z filmiku i cie nie poprawi jak coś źle robisz.Nie radze.

Opublikowano

Jednak chciałbym, nie wiem jak to jest ale raczej robiąc coś długo można dojść do fajnych efektów mimo tego, że robi się to nie w 100 % dobrze,a i jeśli ktoś był w klubie to może cie mi powiedzieć ile czasu potrzeba na poprawienie techniki i wgl, i po jakim czasie dowiem się czy coś wgl ze mnie będzie, bo do boksu raczej też potrzeba talentu. Chodzi mi9 głownie o szybkość jak poprawić szybkość, ale nie tylko

Opublikowano

Naucz się oddychać to jest ważne.Szybkość wyrobisz z czasem, najpierw technika, kondycja.Kup worek, idź an kilka treningów do normalnego klubu.Sam z siebie sie nie nauczysz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...