Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki Shizera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z plikami shizera o toz

FTP i EMULATOR:

root

152424

MYSQL:

jerry

152424

II. Pliki By Sherer

System: FreeBSD 8.1

Stabilność: Duża

Awaryjność: Mała

Zbugowane: Czyste SF 2010

Hasło do plików: mpcforum.pl

Edycja: Trudne

Opis: Pliki wyjdą 23.04.2010. Są 1 plikami na Freebsd 8.1, po problemach z poprzednimi (za mało pamięci SWAP). Są na nich czyste SF 2010, oraz SQL 2010. Ich istotną zaletą jest największe bezpieczeństwo (podobnie jak pliki arymana).

DL:

O te mi chodzi pobralem je ale. po wypakowaniu mam ikone notatnika i nie wiem jak je dodac do VirtualPc lub Box

Moze ktos poradzic bo z tymi plikami mam 1 raz do czynienia

Opublikowano

Problem Twój jest spowodowany zapewne tym, że bawiłeś się kiedyś już plikami i domyślnie zapewne masz ustawione, że czyta pliki po prostu w formacie 'notatnikowym' , a nie w takim, jakim one są, tak ?

Miałeś kiedyś już do czynienia z tworzeniem PRIV'ów ? (Czy masz jakieś swoje prace już na koncie?).

Opublikowano

Problem Twój jest spowodowany zapewne tym, że bawiłeś się kiedyś już plikami i domyślnie zapewne masz ustawione, że czyta pliki po prostu w formacie 'notatnikowym' , a nie w takim, jakim one są, tak ?

Miałeś kiedyś już do czynienia z tworzeniem PRIV'ów ? (Czy masz jakieś swoje prace już na koncie?).

Tak robilem priva ale uzywalem plikow badara i bylo ok a teraz nie jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...