Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Naciągacz.

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Dziś napisał do mnie pewien anonimek, który pragnął zaprosić mnie na pewnie forum, o tematyce podobnej do MPC.

Proszę strzeżcie się takich ludzi i nawet nie próbujcie przyjąć takiej propozycji.

Oto nasza rozmowa.

naciagacz.png

Uważajcie na takich ludzi i nie zdradzajcie MPC!

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Eee.. Tam na PW czy na GG pełno takich było, na jednym nawet mi dali Moda, lecz nie wchodziłem i mnie zdegradowali.

Opublikowano

takich for jest teraz mnostwo. Wiele z nich jest bardzo dobrych , lecz nie znanych, wiec ludzie reklamuja gdzie moga. Z mpc nie ma konkurencji, na inne fora pojsc moze z 10 osob po to zeby se range zdobyc i zobaczyc jak to jest

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Tak, wiem.

Dlatego ostrzegam ludzi, żeby lecąc na range przypadkiem nie weszli na takie forum, ponieważ najprawdopodobniej upadnie dość szybko :)

MPC4Ever!

Opublikowano

No nie wiem coraz więcej widzę błędów ortograficznych na MPC Forum, co za tym idzie coraz więcej dzieci siedzi na MPC.. To prawda że na MPC Forum jest dużo użytkowników którzy pomagają, ale mnie krew zalewa jak widzę te niezliczone błędy, przecież do cholery jest auto-korekcja błędów !

beztytuuznsq.png
Opublikowano

@up

Wielu użytkowników załozyło tylko konta by hejtować i pobierać haxy do różnych gier...

No ale wydaje mi się, żę na innym forum nie było by lepiej. MPC ma w sobie 'to coś' ;)

Opublikowano

"to coś"

Np. to że masz gówno da gadania?To, że kokosz ma przydupasa Geoninga który się skarży jak mała dziewczynka i leci pól teamu?To forum nie przetrwa 2 lat.Jest coraz gorzej.Z resztą jak dostaniesz moda, zobaczysz jak jest kolorowo.Zapierdalasz kilka miechów, tracisz czas, który mogłbyś poświęcić choćby dla kumpli czy dziewczyny.Potem taki kokosz mówi Ci że "spierdalasz" z forum.No bo co tam.Jebać to że ktoś traci cenny czas zeby on mógł potem wyjebać na zbity pysk.Wiesz jaka jest prawda z meth0dem?WYJEBALI GO.Żeby zakryć napisali newsa że meth0d odszedł.Chłopak stracił mnóstwo czasu i go kopneli w dupe.

Mpc jest niepowtarzalne, dlatego że na żadnym innym nie będzie tak popierdolonego head admina który wypina się na ludzi którzy tracą na "nic" (bo to forum to jest nic) nawet kilka miesięcy, lat.Mounthains był administratorem, złożyl rezygnacje, kokoszek zdegradował go do membersa.No oczywiście przecież Mou nie zasłuzył na elite...Ponad 24k akcji moderatorskich to nic.

Przemyśl sobie to(autorze) i pomyśl czy warto tracić tu czas na "modowanie".

Jeśli chcecie wiedzieć więcej to gg: 22066098

Opublikowano

@ Cheatek , ja znam twoją historie , bo śledze to forum od paru lat. Jesteś osobą , która została poszkodowana przez tą pipcie gejoninga *tak zbanuj mnie.

To nie jest zaden naciagacz , po prostu zaprosil cie na inne forum

Sam jestem zarejestrowany na innych forach graficznych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...