Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pobierz]Aktualny hack [IJJI] 16.12.2011

Emil0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę oto najnowszy , działający hack do gunz the duel:

Status: Detected ! 23.12.2011

Oto skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=193c6b97d9448d858265f0d7b3e7dcff8afb275b4e144758bc8a274125b99937-1320977164

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2c867b8d14dc12d0b56c3a03df9a694f31925e52f0e8fe70ce5c05071280453f-1320977135

Oto dl:

http://www.megaupload.com/?d=B9LSSAYK

http://www.megaupload.com/?d=3R8YYKHN

Wrzuć te 2 pliki do gry i w trakcie gry :

Cheat: Godmode
Hotkey: ALT + G
Description: Toggle Godmode (only works in Quest, Survival, and Challenge Quest).

Cheat: Lawnmower
Hotkey: ALT + L
Description: Toggle Lawnmower (only works in Quest, Survival, and Challenge Quest).

Cheat: Speed Hack
Hotkeys: ALT + W, A, S, D
Description: Teleport based on your character's direction.

Cheat: Teleport
Hotkeys: Page Up and Page Down
Description: Teleport up and down.

Cheat: Save Location
Hotkey: Home
Description: Save your current location for teleportation.

Cheat: Instant Transmission
Hotkey: End
Description: Teleport from your current position to your saved location.

Cheat: Revive
Hotkey: Insert
Description: Revive your character.

Cheat: Stage Leave
Hotkey: Delete
Description: Leave the current stage you're in.

Nie będę Wam tłumaczyć na polski, gdyż sami się zorientujecie oco chodzi.

Oto ss:

9lf9ww0f2rv20hnqxvs.jpg

Liczę na lubię to !

Każde lubię to, mobilizuje mnie do dalszego publikowania cheatów.

Jest wiele cheatów, do gunz the duel których nie ma opublikowanych na mpc, z każdym lubię to w tym temacie zwiększacie szanse na to że je opublikuję, jeśli będzie ich nie wiele to nie dam.

Opublikowano

Wrzucasz do foleru ijji/gunz itd. te 2 pliki.

Polecam już mieć włączony reactor, gdy już wrzucisz to odpal tylko gre (gra musi byc spatchowana)

Powinien Ci jakis blad wyskoczyc czy cos i tam dajesz ok.

Zrob jakis room z quest i odpal dla testu w grze kliknij

alt+l

I powinien działąć ci lawn czyli takie mega szybkie bicie.

alt+g

Sprawdz czy jestes niesmiertelny.

Uwaga god mode,lawn nie działa nigdzie indziej niż na questach, jeżeli wejdziesz na room team deathmatch to bedzie Ci dzialac tylko teleport i latanie oraz speed hack i wallhack.

@UP:

Możliwe że niedoczytałeś że godmode i lawn działa tylko na questach.

Opublikowano
Wrzucasz do foleru ijji/gunz itd. te 2 pliki. Polecam już mieć włączony reactor, gdy już wrzucisz to odpal tylko gre (gra musi byc spatchowana) Powinien Ci jakis blad wyskoczyc czy cos i tam dajesz ok. Zrob jakis room z quest i odpal dla testu w grze kliknij alt+l I powinien działąć ci lawn czyli takie mega szybkie bicie. alt+g Sprawdz czy jestes niesmiertelny. Uwaga god mode,lawn nie działa nigdzie indziej niż na questach, jeżeli wejdziesz na room team deathmatch to bedzie Ci dzialac tylko teleport i latanie oraz speed hack i wallhack. @UP: Możliwe że niedoczytałeś że godmode i lawn działa tylko na questach.

nie działa :/

UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

widze ze wszyskim działa tylko nie mi pewnie cos zle robie !

To tak wrzucam te 2 pliki do folderu z gunz i normalnie odpalam ?

Czy mam te pliki jakos przez injector robic albo uruchamiac jako administrator mam windows 7 64 bit i te klawisze np alt+g to klikam w czasie gry czy w roomie wytłumacz mi ktos to bardziej szczegółowo ;p

UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

@UP

Sory że odpowiadam po 3 dniach ale nie było mnie na mpcforum :D, nic nie musisz odpalać tylko pliki do gunza wrzucasz i odpalasz normalnie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...