Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Dlaczego mój flax nie chce zrobić alfy i w co inwestować

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1. Dlaczego moje 2 konto na pl3 nie może zrobić alfy skoro ma nawet niezłe wyposażenie:

10bo2 10g3n 2 irys i 5 flax na 6 lvl

2 alfy mi już stracił. Na PBDO

2. I w co na nim inwestować po kolei. Mam już 8 PP [bańka i +5k hp], peta na 3 lvlu, skylab wszystko >10. Planuję po skompletowaniu Full irków i Full lf3 kupić golca i design do niego ale jeszcze do tego długa droga i prosiłbym o opisanie co i kiedy. Like będzie

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

1. To jak kolega @Up napisał powodem mogą być lagi, podczas gry

2. I w co na nim inwestować po kolei. Mam już 8 PP [bańka i +5k hp], peta na 3 lvlu, skylab wszystko >10. Planuję po skompletowaniu Full irków i Full lf3 kupić golca i design do niego ale jeszcze do tego długa droga i prosiłbym o opisanie co i kiedy:

Odp. do 2:

Jeżeli masz 8 PP, to teraz botuj dalej aby nabić FE, po czym dorób sobie więcej PP, w między czasie dorób sobie skylab, że Seprom na min. 15lvl i wtedy tylko URI będzie brak, by zrobić więcej PP.

Co do designu, to nie radzę kupić, jak to napisał jeden z kolegów, jest to wpakowane URI w błoto, lepiej zrób sobie te 2/3 PP więcej niż design kupić, lub kup sobie 150 kluczy (225k URI) i jak będziesz miał szczęście, to trafisz nie tylko design, ale także LF-4 :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

puszczałem właśnie o 3 w nocy a ping mam ~50

Wybociłem w 24h 66 666 uridium, czyli teraz kupić irka i 2 lf3 czy wszystko w CDD walić?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Bo to kiepski bot na wrota obecnie. BigPoint coś zmienia ciągle, i PBDO-Bocik pada często =\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...