Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zniszczenia samochodu

podc4st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli mam tylko jeden samochód i mam bota, a samochód jak większość z was wie po tym się niszczy samochód. Czy samochód może zniknąć i czy będzie trzeba kupić nowy gdy zniszczenia będą bardzo duże? Czy jest na to jakiś sposób?? Pozdrawiam

Opublikowano

Nawet jak Ci się zniszczy samochód do końca to i tak go nie stracisz. Tylko wszystkie części zostaną 'wyłączone'. Po naprawieniu samochód wraca do stanu wcześniejszego.

Ps. Skąd masz działającego Pursuit loadera?

Opublikowano

nfs world trainer 1.2.9 i zBOT. Ustawiam się na cooldownie obok stadionu na jeździe dowolnej, włączam trainer i naciskam po kolei- SHIFT+F1, CTRL+F5, CTRL+F6, potem wchodzę w mapę, szukam jednoosobowego pościgu, naciskam dołącz (pod "teleportuj") i teraz jak mam to takie "mini menu" u góry po lewo to włączam zBOT i w tym zbocie naciskam start. Bot sam klika przycisk "Jeden gracz" i dalej już nic nie robie. Trainer i zBOT bije mi kase i rep. U mnie tylko taki sposób działa, inne nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...