Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Telefon LG, oceńcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Co sądzicie o tym telefonie:

http://allegro.pl/nowy-samsung-i5500-galaxy-5-bez-simlocka-gw24mc-i1993398352.html

Warto go kupować?

Jakie są jego wady i zalety?

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Slaby aparat, procesor ma slabe mozliwosci podkrecanie, nie ruszy na nim flash 10.2 (w przegladarce widac all na zywo), stary android.

Za taka cene mozesz miec lepszego LG GT540, tez nowy.

miałem wczesniej Lg i działał fatalnie...

Lg nie chce, złe telefony robią

Dota 2 > Lol

Opublikowano

To w łapach nie miałeś gt540 chyba jest to zajebisty telefon ja też kiedyś za lg nie przepadałem ale gt540 to inna wgl kategoria w tym przedziale cenowym

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

To ze jest producent kiepski nie znaczy ze raz na jakis czas nie potrafi zrobic dobrego telefonu :)

Ogolnie ten telefon jak nie bedziesz z niego korzystal tak duzo i nie napakujesz mu miliona aplikacji, zainstalujesz jakiegos task killera to bedzie pracowal w miare.

Jesli chodzi o gry czy cos to na tym telefonie wydajnosc bedzie dosyc niska jak na telefon za taka cene.

Opublikowano

O grach na tym Samsungu zapomnij - rozdzielczość 240x320 skreśla go.

Zastanów się pomiędzy GT540 a X8, samą "gietke" udało mi się podkręcić do 900mhz, czego nie zrobisz np. na X8, Spicy, Hero, WIldFire itp., i wytrzyma nawet spory upadek (u mnie rekord 2 piętra, tylko porysowany tylni panel i pęknięta obudowa baterii)

A tak poza tym rok temu (dokładnie) kupiłem mój piękny LG za 290 zł nowy. Czy to naprawdę dużo jak za taki bajer ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...