Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rozdzielczosc w menu

~Sullivan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zmienia wszedzie w menu beda zawsze takie dwa paski po bokach tylko jak wbijasz do gry to jest na caly ekran

ps.ja mam netbooka nie wiem jak na kompie ;)

Opublikowano

jezeli masz stacjonarny komp dokup do monitora kabel hdmi/dvi bo na analogowym jest uciete menu po bokach ;) jak masz kabel jest na full ja tak mialem ;)

-Ushio.png
Opublikowano

jezeli masz stacjonarny komp dokup do monitora kabel hdmi/dvi bo na analogowym jest uciete menu po bokach ;) jak masz kabel jest na full ja tak mialem ;)

Akurat się z tym nie zgodzę. Sam mam stacjonarny i hula bez pasków. Lecz na laptopie, tak były paski. Zdaje się, że rozdzielczość CA jest jakoś zależna od najwyższej rozdzielczości monitora. Może się mylę, ale tak myślę.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Miałem to samo. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i jest na całym.

A gadasz mam DirectX11 i to nie zmienia roznicy...

Opublikowano

A zainstalowałeś te sterowniki?? Bo mi to podziałało, a sam nie miałem na full ekranie w menu.

Mam wszytko po inteligentna karte graficzna z 3D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...