Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Adminów na Team Speak'a 3!

Buzatorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukujemy osoby do Administracji na serverze Team Speak'a 3!

Osoba musi znac się na permisionach, oraz podstawowych rzeczach Team Speak'a.

Co oferujemy?

Posadę Head Admina, z czasem coś więcej, oraz komfort pracy w zgranym i miłym Teamie ;)

Kontakt poprzez Gadu-Gadu: [Root] BuzatoR- 38636025, [Query] Xeoo- 35289747 (pisać nawet jak nie dostępni!).

PS: Moderatorów proszę o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu, iż nie mogłem się zdecydowac gdzie go umieścić.

Z poważaniem BuzatoR!

'Otwarty dla ludzi chcących poznać prawdę'

Opublikowano

@Topic po co się bierzecie jak się nie znacie ... Jest to publiczny czy prywatny serwer bo jak chcecie to mogę wam z swojego VPS skopiować rangi i wgrać kogo plik na waszą maszynę . Ale ja mam serwer TS'3 dla swojego prywatnego klanu SektorPoland :)

notoacta250.png

Opublikowano

@Topic po co się bierzecie jak się nie znacie ... Jest to publiczny czy prywatny serwer bo jak chcecie to mogę wam z swojego VPS skopiować rangi i wgrać kogo plik na waszą maszynę . Ale ja mam serwer TS'3 dla swojego prywatnego klanu SektorPoland :)

Nie to że się nie znamy (znac znamy, ale nie jesteśmy profesjonalistami) tylko oprócz tego servera mamy jeszcze kilka innych serverów nie komunikacyjnych a więc szukamy osoby, która się na tym zna oraz jest zaufana ;)

PS: Server Publiczny ;)

Opublikowano

[insyfyszyn Prermyszyn] :D

hm. Sorry oceniłem was z góry myślałem, że znowu znalazła się osoba chcąca bić rekordy popularności teamspek'a która nie umie dać sobie admina albo zrobić podstawowych zabezpieczeń. PS. Będzie wam potrzebny słownik w łapę i jedziecie rozpisz sobie mniej więcej co jaka grupa będzie mogła robić . I tłumacz po kolei permisje i zaznaczaj ;P. Masz dużo filmików w necie o TS3

http://www.youtube.com/watch?v=OMrNyGx1tPw&feature=mfu_in_order&list=UL

Odwiedźcie kanał tego ziomka pooglądajcie filmiki dużo wam pomoże :)

notoacta250.png

Opublikowano

[insyfyszyn Prermyszyn] :D

hm. Sorry oceniłem was z góry myślałem, że znowu znalazła się osoba chcąca bić rekordy popularności teamspek'a która nie umie dać sobie admina albo zrobić podstawowych zabezpieczeń. PS. Będzie wam potrzebny słownik w łapę i jedziecie rozpisz sobie mniej więcej co jaka grupa będzie mogła robić . I tłumacz po kolei permisje i zaznaczaj ;P. Masz dużo filmików w necie o TS3

http://www.youtube.c...n_order&list=UL

Odwiedźcie kanał tego ziomka pooglądajcie filmiki dużo wam pomoże :)

Dzięki Ci wielkie ;) !

Ja zabłysną nie chcę, ale czegoś nauczyć się owszem. Jeszcze raz dzięki za okazałą pomoc ;-p

Nie zmienia to faktu, że jednak nadal poszukujemy osób/oby, która/e by nas w tym lekko odciążyły ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...