Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Twoje konto zostało.... !

flaq1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj po pobraniu metina u siory zgrałem go na płytke i odpaliłęm u siebie wgrałem kmr moda odpalam metina loguje sie patrze a tam pisze twoje konto zostało zablokowane chuj wie o co chodzi ! na strone wchodze loguje a tam :

Logowanie nieudane!

Twoje konto zostało zablokowane.

Proszę skontaktować się z Support.

da sie jakos sprawdzic za co ten ban wogle nie ogarniam o co chodzi

Opublikowano

no i co z tego ,że napisałeś jak nie znasz emaila i kodu do zgłoszenia ?

Opublikowano

Moze podczas przerwy technicznej wrzucili bocika ktory sprawdza logi, jak wchodzisz przez kamera zostawiasz slad w logach i cie zbanowali ^^

Bardzo mnie to cieszy :))

Oby tak dalej.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

podałem inny mail na który mi normalnie zawsze odpisywali więc tutaj też odpiszą a tak ogółem to za fishbota na ile by był ban ? bo cos mi na mysl przychodzi...

Opublikowano

nie bo możliwe że przez to bo po 1. dużo ludzi miało problem z auto patchem pisali na forum ja też pisałem po chwili skasowali nasz temat a plików nikt nie podesłał więc co ja mam kurwa robić ? mam neta bezprzewodowego i nie pobiore sobie od nowa całego metka a oni co ? w dupie to mają tylko kase chcą zgarniać zobaczymy jaki powód bana jest .... jak mi wleciał ban za kmr moda ale to mało możliwe to dostaną pocisk taki że kurrwa..

Opublikowano

no tak ale mowisz ze zgrales na plyte wiec po co kamer mod bylo czekac nawet i nie uzywac hackowacz

czytaj regulamin bo mowisz ze moze fishbot i kmr zainstalowales to po co pisales temat

Opublikowano

tak tylko że jak go odpaliłem u siebie to puch błąd jakieś logi i do tego pobiera auto patchem od nowa to kurwa co mam zrobic? .... mniejsza w to chce tylko zobaczyc za co i podziekowac

Opublikowano

Moze podczas przerwy technicznej wrzucili bocika ktory sprawdza logi, jak wchodzisz przez kamera zostawiasz slad w logach i cie zbanowali ^^

Bardzo mnie to cieszy :))

Oby tak dalej.

to co robiszna t7ym forum!!!!won neosie z tego forum!!!!co do teamtu pewnie HS nie zablokowales.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...