Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Elo, gdzie moge bocic 101 knightem dla zarobku ? skille 90 sword/80 def , eq p set 

#facc area

Edytowane przez magram12

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka, chciałbym się zapytać gdzie expić 53 lvl pall. Interesowałyby mnie miejsca zarówno na Pacc'u jak i na Facc'u, ponieważ zostało mi tylko 5 dni pacca ;d

Skile: 

-Distance Fighting: 87

-Shielding: 74

Eq:

-BOHy

-Pall Armor

-Zaon Legs

-Demon Shield

-Crusader Helmet

Opublikowano

Sorc, 8 lvl, 16 mlvl, pacc

Pierwszy raz zaczynam grę postacią magiczną na paccu. Na początku bocić ze swodrem czy z różdżką? Warto inwestować od razu w dobre eq? Poratuje ktoś jakąś małą rozpiską na czym expić tak do 40 lvla?

Opublikowano (edytowane)

yo gdzie bocić:

- 30 Elite Knight - 65/60 skill , Crown Helmet , Crown Arm , Crown Shield , Zaoan Legs , Bohy , no i Knight Axe.

30 Master Sorcerer 35 Mlvl ( mlvl na czysto , bez eq ) Focus Cape , Demon Shield , Hat Of The Mag , Bohy , Woce , Zaoan Legs.

Pozdrawiam PIotr

Edytowane przez odysen22331
Opublikowano

Hmm... 

W takim razie zarówno ekiem jak i msem wydaje mi się, że tarantule będą spoko, w dodatku robisz taski, a loot z Hide też nie jest zły

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

<zarobek>

150 lvl ek

95/95

8ml

Ekwipunek najlepszy jak się da 

bez PACC

Chce zarobic na PACC

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano (edytowane)

<zarobek>

150 lvl ek

95/95

8ml

Ekwipunek najlepszy jak się da 

bez PACC

Chce zarobic na PACC

poh, dle. ( przy farcie)

@ Down

poh*

Edytowane przez Nynek Slasher
Opublikowano (edytowane)

150 lvl EK  pacc gdzie expic??

Edytowane przez ganar24

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

150 lvl EK  pacc gdzie expic??

solo: Sea Serpenty / Vengoth Castle (wschodnia i zachodnia wieża)

z ed: Lizard Choseny / Vengoth Castle (wschodnia, zachodnia i północna wieża)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Czy  dalej skillować paladyna 10 - 11 lvl na FACC, jeśli mam skille 34/26 (nie znam slangu tibijskiego - pierwszy podałem distance fighting) ? A teraz pytanko związane z tematem : gdzie expić tą postać w okolicach Venore, bo mam tylko w Thais ogarnięte expowiska. Gram na Antice.

Opublikowano

Czy  dalej skillować paladyna 10 - 11 lvl na FACC, jeśli mam skille 34/26 (nie znam slangu tibijskiego - pierwszy podałem distance fighting) ? A teraz pytanko związane z tematem : gdzie expić tą postać w okolicach Venore, bo mam tylko w Thais ogarnięte expowiska. Gram na Antice.

Dobij co najmniej 40 dista. W okolicach Venore masz sporo rotwormów, swamp trolle z których lecą medicine pouche(~500-1kgp zależy od świata) no i na północ od Venore jest bardzo fajny obóz amazonek.

Opublikowano

Gdzie wywastowac 2KK ( do ktorego mi tyle styknie?) druida 25lev 55m lev. Eq: mms, soft boots, blue legs, blue rope, royal helmet, bohy, platinum amulet.

Najszybszy exp i waste (umiarkowane). Gram tylko na zielonej staminie i jest to swiat aurora.

Opublikowano

Gdzie wywastowac 2KK ( do ktorego mi tyle styknie?) druida 25lev 55m lev. Eq: mms, soft boots, blue legs, blue rope, royal helmet, bohy, platinum amulet.

Najszybszy exp i waste (umiarkowane). Gram tylko na zielonej staminie i jest to swiat aurora.

Do 30 cyklopy Fenrock. Od 30 kup avalanche i idź na tomb za tp (polecam Peninsula Tomb) tylko ostrożnie. Jak wbijesz 45 to zakup sd i bij dl Fenrock.

2kk myślę, że wystarczy Ci tak do 80-100lvla, zależy jak będzie sypało z dli oraz czy często będziesz dedał :D

by @Miyoshi

<3