Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka tu chodzi o zarabianie kasy :P dostałem od kumpla 100 eka z eq Royal Axe,zaoan legs,meduse shield,knight armor,crown helmet, skille 92/85

bez pacca no i tu mam pytanie gdzie moge zarabiac kase w miare szybko ? i ile potow kupowac ;p bo eka malo ogarniam + poczatkujacy jestem :P

Leć carlin dragi i dl

Edytowane przez Kieep

Daj lajka jak pomogłem :]

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie expić ? 26 Elite knight (pacc)

skille i eq :

KsLvYaZ.png

Nie chce bocic.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

a co myslisz o yalahar i mutated human ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

MS,140,pacc,Good Eq

Might ringi i goroma z sd

A might ringi po to , zeby combo zmniejsyc

Albo mnie hardcorowa wersja taski na hydry , moze bic na za plotem (forb) , souleatery , workery

Opublikowano (edytowane)

Witam chciałbym dowiedzieć się gdzie najlepiej jest botować 33 knightem z eq: rh, dsm, golden legi, boh, p amulet, mms, bright sword. Skille 61/61 interesuje mnie botowanie full afk tak żeby nie było większego zagrożenia padnięciem i dobrym expem. Facc

Edytowane przez Ristox
Opublikowano

Siema, chcialbym sie zapytac gdzie moge wstawic 42 elder druida (pacc) na bota. Eq:hat of the mad,focus cape,p legi,boh,speelbook z 1mlvl,softy. Do teraz bocilem na swampach z fire sworda (tylko dla medycynek). Z gory dzieki i prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano

Witam chciałbym dowiedzieć się gdzie najlepiej jest botować 33 knightem z eq: rh, dsm, golden legi, boh, p amulet, mms, bright sword. Skille 61/61 interesuje mnie botowanie full afk tak żeby nie było większego zagrożenia padnięciem i dobrym expem. Facc

Wydaje mi się, że mógłbyś spróbować na deepling scoutach kazo, ale to trzeba zazwyczaj zrobić quest'a żeby wodę wypompować z tamtego pomieszczenia. Ale jeżeli byś zrobił tego quest'a to raczej byś sobie dał już rade tam expić, life ringi tam dropią na 2% szansy więc w miarę dużo, a na knight'cie dużo to many daje w cholerę, więc mane na exura ico zawsze byś miał, ale jeżeli nie dawał byś jeszcze tam rady to wbij skille 75/75 i z takimi skillami już powinieneś tam dać rade na 100%.

Opublikowano

Gdzie expic na paccu : ek 120 lvl, emerald sword, royal draken mail, zaoan helmet, dwarven legs, mms, platinum amulet, draken boots/softy. A gdzie : rp 56 lvl, skille : 91/82, 15 mlvl, eq : zaoan legi, bohy, demon shield, royal helmet, platinum amulet, pal armor.

Opublikowano (edytowane)

Co do palka polecam dragon lair na Faccu Carlin Mnustwo Dragonów i DL-I Exp tam jest Cud Miud Malina ; ) Jest tam zazwyczaj pere osób ale resp tam jest tak szybki żę cho cho ; D Tym bardziej jak jesteśmy sami to bardzo czesto się zdażą że mamy plecy i wtedy jest maly problem no ale ; D Po zatym jest tam mnustwo przestrzeni wiec palek ma sie tam zaje... no i na koniec powiem ze to owiele lepsze expowisko niż Yalahar albo nawet darashia

Edytowane przez akwa1245
Opublikowano

Gdzie expić na facc:

Knight, skille 53/52, nie mam już siły na więcej, lvl 22 w tym momencie

Eq: k arm/legs, warrior helmet, crocodaile, medusa shield, dwarven axe (na 25 k axe). Moge dorzucic do eq jeszcze 10k.

Zastanawiam się nad MSem tam te ghoule i szkielety, jeszcze cycki może, albo senja, chyba, że proponujecie coś innego :>

Opublikowano

Gdzie zarabiać 51 pall skille 81 dobre itemy / 48 ek 75/70 slabsze itemki?

Opublikowano

Opublikowano

pallkiem Dragony,Wyveryny,Culty,GSy

a knightem : Cyclopolis,Piraty, Mutated Humany/Raty(polecam zacząc mutated rat taska, Należy go zacząć u Grizzlego Adamsa, trzeba zabić 200 ratów). Można także zacząć praktykować Dragi Ankrahmun, Tomby ankrahmun, Banuta.

gdzie expić 26pall pacc skille 67/51 słabe bo dziś premke kupiłem

Minotaury,Orki,Wszystkie Dwarfy
Yalahar, obok dragów
Darashia, na pólnoc od depo
Kopalnie, obok Kazzo
Elf Fortess, przy Venore
Ghostland, blisko Carlin
OF- Edron, Cyclopolis
Ankrahmun, Tomby
(Te ostatnie propozycje to z dobrym eq i ogarnietym ,,mózgiem'' bo łatwo paść "
xmMfHrm.png
Opublikowano

gdzie szybko expic z waste |40ED 48mlvl| ?

DL'e z SD

Zastanawia mnie jak on ma expić na dl'ach z sd na 40lvl'u. A co do cinekqqq to polecam wodną część yalahar'u z exori tera, exevo tera hur, ewentualnie załatw sobie jakiegoś knight'a i na grimy.

Opublikowano

Gdzie można fajnie expić pallkiem 70lv skille 85/65 eq: demon helmet, pal armor, golden legs, boh, mms? Oraz gdzie można puścić takiego pallka na bota np na całą noc żeby był dobry exp bez dużego waste i jakiej broni dystansowej używać przy boceniu? Pacc.

Opublikowano

Zastanawia mnie jak on ma expić na dl'ach z sd na 40lvl'u. A co do cinekqqq to polecam wodną część yalahar'u z exori tera, exevo tera hur, ewentualnie załatw sobie jakiegoś knight'a i na grimy.

Skoro chce wastowac , to wbicie 45 lvl to kwestia niecalych 2h byle gdzie.

A od 45 z sd moze siedziec nawqet do 150 na dlach

Opublikowano

Profesja: MS
Lvl: 31
Magic lvl: 33 z itemami
EqL WOD, Focus Cape, Blue Legs, Demon Shield, BOH, HAT OF THE MAD.
Pacc: Tak

Wbiłem 30 na cyclopolis, kupiłem 200 ava 150 potów i poleciałem na -2 banute. Trochę się tam nie opłacało, żeby wbić calutki 1 lvl potrzebowałem 130 ava i 110 mp więc trochę nie worth.
Mam Voucher w użytku.
Jest jakiś lepszy exp niż tam z mniejszym waste?
W banku mam 10cc..