Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :)

Gdzie mogę expić swoim najtem :D?

lvl: 73

serwer :npvp

Pacc:tak

Skille:80/75

Eq: demonka , rh , bohy , mpa

Polecam killer caimany, brimstone bugi, gs'y i tutaj wszystko taski na to rób.

graphic.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Gdzie bocic - 128knight(facc)

full eq

~80/80 skille

Chodzi mi o jak najszybszy zarobek.

Edytowane przez rare
Opublikowano

Gdzie bocic - 128knight(facc)

full eq

~80/80 skille

Chodzi mi o jak najszybszy zarobek.

Jak najszybszy zarobek to tylko na corymach :) ale też możesz coś na pohu pobić albo D lair. Najlepsze są corymy stawiając bota na 12h można zarobić ponad 50k :D

graphic.png

Opublikowano

Słabo mi się expi na tych corymach tylko 55k expa na /h

no a co ty chciałeś na facc + zarobek?:O chcesz to leć na d lair carlin i będziesz miał exp i waste.

graphic.png

Opublikowano

pacc mam

A przepraszam nie na to spojrzałem :D ale jak Ci radziłem to nie napisałem żebyś expił na corymach tylko killer caimany albo brimstone bugi :P

graphic.png

Opublikowano

Gdzie bocic 240 ED Na otsie Hexera Xenobot ? :D Nie musi zbierac loota: #

Na banucie z sd tam będzie dobry exp, fenrock dl, goroma serpenty + medusy.

graphic.png

Opublikowano

Witam działa jeszcze sposób na skillowanie na Mad Sheepie ? jeśli tak to jakie musze mieć skille żeby zacząć na nim skillować :D bo zaraz po wyjsciu z rooka z sovem\berserkerem na 8lvlu jak probuje to się wcale nie wbija.

Opublikowano

jak masz bota to puść bota na trolle ab, skill sam wleci i przy okazji trochę lvl'a, póki możesz to skilluj na mobkach jeżeli Ci się chce, bo w tych czasach tibijskich praktycznie się już wgl ręcznie nie skilluje :P

graphic.png

Opublikowano

Palladyn

30 lvl

70/60

Szukam expowiska do szybkiego Expa

Może być waste (100k)

Nie wiem facc czy pacc ;> jak facc to stealth ringi i idź na corymy a jak pacc to możesz iść np na minstrock też ze stealth ringami, szybko lvl Ci wpadnie.

graphic.png

Opublikowano

Gdzie skillowac 16 pallek facc, 42/32, mam troche kasy na smallstone i jakiego bota uzyc do skillowania?

Najlepszy bot do skillowania to bezpłatny, xeno albo redbot, puść bota na trolle, wbije Ci lvl trochę kasy będziesz miał i skill też wpadnie, kupisz lepsze eq i idź na amazonki bocić. Nie opłaca się teraz skillować, jeżeli zamierzasz w przyszłości kupić pacc to sam nadrobi to offline training.

graphic.png

Opublikowano

gdzie expic (70ED) z blokerem (100EK) ?

hellspawny :) tam będziecie mieli dobrze jak ogarnięty sioher i bloker, bo jak nie to się wyłożycie.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

cashmakery knighty

25-33 lvle

facc

nie skillowane

w venore salamander cavie latam ale zajete sa i tylko 1-2 charami mozna latac zeby bylo w miare ok, polecicie cos jeszcze? wszystkie roty ghostlandy facc tomby i shadowthorny znam ale nic nie pasuje mi na te chary (tylko roty ale za slaby hajs)

NIE POTRZEBNY MI W OGOLE EXP, TYLKO HAJS!

aha! honeycomb y i medicine pouche tez nie wchodza w gre

Edytowane przez Czinkleczento

Daj + a dostaniesz dżinsy ;)

Opublikowano

cashmakery knighty

25-33 lvle

facc

nie skillowane

w venore salamander cavie latam ale zajete sa i tylko 1-2 charami mozna latac zeby bylo w miare ok, polecicie cos jeszcze? wszystkie roty ghostlandy facc tomby i shadowthorny znam ale nic nie pasuje mi na te chary (tylko roty ale za slaby hajs)

NIE POTRZEBNY MI W OGOLE EXP, TYLKO HAJS!

aha! honeycomb y i medicine pouche tez nie wchodza w gre

Rób sobie taski u rafzafana tymi charami, codziennie u niego 5k można zebrać, a jak masz w miarę dobre eq to Ci polecam corymy, tam jest dobra kasa ale ze słabym skillem i lvl + słabe eq będzie ciężko. Polecam Ci dalej męczyć rotwormy aż wbijesz charami 40 lvl jakieś w miarę dobeq eq i tam możesz spróbować.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

RP 62lvl optional pvp
skille 90/76
eq:
Zaoan helmet, paladin armor, demon shield, boh-y, Zaoan legs ,
Pacc

waste
Exp samodzielny i na bota

Edytowane przez -Mati-
Opublikowano

RP 62lvl optional pvp

skille 90/76

eq:

Zaoan helmet, paladin armor, demon shield, boh-y, Zaoan legs ,

Pacc

waste

Exp samodzielny i na bota

Ręcznie idź na wyrmy, botem puszczaj na dragony.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

knight(cashmaker) FACC

30lvl, skille - 45/43

EQ: devil helmet, k armor, k legi, spike shield, fire sword

Zależy mi na szybkim zarobku. Gdzie mógłbym postawić bota?

Proszę tylko nie pisać o rafzanie, bo już od dłuższego czasu za wszystkie misje dostaje się jakieś 1,5k xD

Edytowane przez Sorontil
Opublikowano

knight(cashmaker) FACC

30lvl, skille - 45/43

EQ: devil helmet, k armor, k legi, spike shield, fire sword

Zależy mi na szybkim zarobku. Gdzie mógłbym postawić bota?

Proszę tylko nie pisać o rafzanie, bo już od dłuższego czasu za wszystkie misje dostaje się jakieś 1,5k xD

Rotwormy z takim skillem, później sobie postaw na corymy z lepszym troche eq i skillem bo tak to padniesz a gdzie indziej będziesz miał lekkie waste albo minus

140 ek Pacc

108/103

full eq

Zależy mi na b. szybkim expie waste może być ogromne :D

ja  140 ekiem bym na sea serpentach expil albo jak otwarte to na yieolthaxach czy jak to się tam pisze, jakieś frosty może.

graphic.png