Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam gdzie expić 45 druidem chciałbym zarobić i mieć dobry exp [facc] wychodzić z każdego expa na +

proszę nie patrzeć na "cap" ponieważ jestem już załadowany na full

post-405645-0-97258400-1428398136.png

Edytowane przez Lgcooke
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie skillować 17 pallek skille 48/36? Eq początkowe jak się wychodzi z rooka, ale mam demonke crown helmet i jakiś armor co daje 12 defa w depo.

Edit: Server PVP oczywiście.

exp i skiluj przy okazji, amazon camp venore jest dobre.

Witam gdzie expić 45 druidem chciałbym zarobić i mieć dobry exp [facc] wychodzić z każdego expa na +

POH, dwarfy kazoo, cyclopy, tomb.

graphic.png

Opublikowano

Polecam dwarfy kazordoon.

Opublikowano (edytowane)

Witam, interesuje mnie fajny spot dl (oprócz dragon lair veno, naginata thais i deep fibula) do expienie w party (najlepiej jakby bylo duzo dl ale nie wyskakiwalo ich po 2-3) FACC

Edytowane przez Tyton
Opublikowano

Gdzie bocic na facc, tak aby był jak największy profit, chodzi mi tak ogólnie, oprócz corymów bo tam juz dostałem tyle banów że mi wystarczy.

Chodzi mi o jakies podobne miejsca. Będe wdzięczny i dam plusa

Opublikowano

Witam, interesuje mnie fajny spot dl (oprócz dragon lair veno, naginata thais i deep fibula) do expienie w party (najlepiej jakby bylo duzo dl ale nie wyskakiwalo ich po 2-3) FACC

Dragon lair carlin.

Gdzie bocic na facc, tak aby był jak największy profit, chodzi mi tak ogólnie, oprócz corymów bo tam juz dostałem tyle banów że mi wystarczy.

Chodzi mi o jakies podobne miejsca. Będe wdzięczny i dam plusa

Najlepsze miejsce to jednak corymy :p ale może też warto puścić codziennie 3,4 boty na taski u rafzafana, 5k do przodu zawsze a na profit polecam swamp trolle, medicine sporo stoją po 500gp ea a nawet do 1,5k. Może dwarfy ale to w zależności po ile Iron ore stoi na Twoim serwerze a pewnie tanie są :D Cyclopy to liczyć tylko na gp, cyclops toe i cyclops trophy też się idzie dorobić ale z w miarę dobrym eq i skillami 

graphic.png

Opublikowano

gdzie polecacie postawić 84 ek na bota tak zeby exp był w miare i profit dobry

Dragony Darashia, killer caimany.

graphic.png

Opublikowano

Gdzie ręcznie bd dobry profit dla 132 ms'a co polecacie ?

ja to bym Ci polecił ogarnąć bota i puścić go na crystal spidery w svar, ja codziennie wyciągam tu po 100k profitu bocąc po 6-7h. Spider silki lecą jak głupie a u mnie na serwie sprzeda się je po 6k więc profit jest elegancki :) 

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

ja to bym Ci polecił ogarnąć bota i puścić go na crystal spidery w svar, ja codziennie wyciągam tu po 100k profitu bocąc po 6-7h. Spider silki lecą jak głupie a u mnie na serwie sprzeda się je po 6k więc profit jest elegancki :)

Dzięki mistrzu 30-40k w godzine tam wyciągam :) O takie coś mi chodziło ^^

@Shathil

Trolle w twoim mieście

Edytowane przez Shathil
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka gdzie bocic 35rp pacc i facc bo za 5dni mi sie konczy.

eg: bohy,p armor,warrior helmet,b legi 

skille 72/59

z gory dzieki  :D

Opublikowano

Siemka gdzie bocic 35rp pacc i facc bo za 5dni mi sie konczy.

eg: bohy,p armor,warrior helmet,b legi 

skille 72/59

ghule yala, helheim ghule i mumie, a na facc to nie wiem 

Opublikowano

Gorąca prośba.

Gdzie mogę puścić bota skille 80/70, 70LVL EK PACC z dobrym EQ żeby wyciągnąć jak najwięcej expa/h i nie miec waste ? (moze wyjść na zero). Z voucherem wyciągam teraz 150k/h na barbarianach. Na dragonach Edron waste jest ogromny. + za sugestie

Opublikowano

Gorąca prośba.

Gdzie mogę puścić bota skille 80/70, 70LVL EK PACC z dobrym EQ żeby wyciągnąć jak najwięcej expa/h i nie miec waste ? (moze wyjść na zero). Z voucherem wyciągam teraz 150k/h na barbarianach. Na dragonach Edron waste jest ogromny. + za sugestie

Noble lion na profit, birmstone bugi dobry exp i kasa też, killer caimany podobnie jak brimstone bugi lecz tutaj większa kasa chyba ;p porób sobie jakieś taski które możesz i hajs Ci wpadnie na pewno:D i exp przy okazji też :)

graphic.png

Opublikowano

Szybki zarobek , pacc [OTS Shadowcores]

60 lvl, skille 96/91. eq: royal spear, paladin arm, demon shield. Chodzi mi gdzie szybko nazbieram troche kasy :) .

Opublikowano

Szybki zarobek , pacc [OTS Shadowcores]

60 lvl, skille 96/91. eq: royal spear, paladin arm, demon shield. Chodzi mi gdzie szybko nazbieram troche kasy :) .

puść bota na Dark magiciany, przez noc zlooci Ci reinsy i jesteś ok 1kk do przodu. Poza tym na shadowcores można bardzo łatwo i szybko zarobić :P Zrób sobie najlepiej bot knighta tam.

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić ? RP [ pacc ]

70 lvl, eq : royal spear/ bow + onyx/ demon shield, zaoan legs, boh, paladin arm.

Skille 100/95.

Podajcie kilka expowisk poniewaz duzo jest zajetych :/ Najczesciej przez boty

Opublikowano

Gdzie expić ? RP [ pacc ]

70 lvl, eq : royal spear/ bow + onyx/ demon shield, zaoan legs, boh, paladin arm.

Skille 100/95.

Podajcie kilka expowisk poniewaz duzo jest zajetych :/ Najczesciej przez boty

undead arena, wyrmy, dragon lordy, hydry (mały resp na ph), lizardy.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

45 kinaj bije ze sworda mam 30k na eq i poty gdzie postawic zeby miec jak najwiekszy zarobek? pacc morta

skille to 71/61

Edytowane przez piotrekmarko
Opublikowano

45 kinaj bije ze sworda mam 30k na eq i poty gdzie postawic zeby miec jak najwiekszy zarobek? pacc morta

skille to 71/61

Najszybszy i najlepszy zarobek corymy, veno. Ale też możesz na mutated humanach, niezła kasa z nich jest potem killer caimany bromstone bugi.

graphic.png

Opublikowano

Witam co robić 38 palkiem 73/58, crown helmet, paladin armor, demon shield, blue legs.

facc, dawno nie grałem i w sumie zastanawiam się na kupnem pacca?

Opublikowano

Witam co robić 38 palkiem 73/58, crown helmet, paladin armor, demon shield, blue legs.

facc, dawno nie grałem i w sumie zastanawiam się na kupnem pacca?

No a co robić, expić. Jak masz możliwość to kup pacc'a i rób taski na mammothy, tarantule, gargoyle. Szybko siano uzbierasz i lvl Ci wpadnie. 

graphic.png