Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka, gdzie moge expic/bocic oraz skillowac/bocic knightem 28 lvl skille 57/54, eq: dark helmet, knight armor i legs, leather boots, crimson sword, vampire shield?

Zarówno expić jak i skillować możesz na Fibuli (rotwormy).

Gdzie bocic 35 elder druid pacc

eq: boh , blue legs , focus cape , hat of the mad ,hailstorm rod ,dragon shield

nawet na waste moge wydac okolo 20cc

Tarantule w Port Hope / minotaury na Darashii / Yalahar / tomby.

Gdzie expic?

40 rp, 92/80 11mlvl, eq : demon shield, zao helm, zaoan legs, pala arm, bohy, platinum amulet?

35 ed, 48mlvl/30 shield, vampirka, blue legs, hotm, focuc cape, hailstorm rod, platinum amulet?

RP: Dragi Yalahar

ED: Ja na Twoim lvlu expiłem na banucie bijąc z ava (małpy).

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Siema, kończy mi się PACC a na nowego kasy brak, więc zwracam się do Was z pytaniem gdzie zarabiać 65EK ale full AFK?

Skille 85+/80, eq: royal helmet, dsm, zao legi, p amulet, mms. Interesuje mnie czysty zysk, jeden level mogę bić nawet 10h byle by coś sypało.
Jakieś propozycje?

Opublikowano

Siema, kończy mi się PACC a na nowego kasy brak, więc zwracam się do Was z pytaniem gdzie zarabiać 65EK ale full AFK?

Skille 85+/80, eq: royal helmet, dsm, zao legi, p amulet, mms. Interesuje mnie czysty zysk, jeden level mogę bić nawet 10h byle by coś sypało.
Jakieś propozycje?

Exp na Corymy carlin jest pełno skryptów na redbot pro w internecie kasa to ok 25k/k bynajmniej u mnie xD

Opublikowano

Jakieś propozycje?

Exp na Corymy carlin jest pełno skryptów na redbot pro w internecie kasa to ok 25k/k bynajmniej u mnie xD

Piraty, żółwie lub rób Mad Mage.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano (edytowane)

Zarówno expić jak i skillować możesz na Fibuli (rotwormy).

masz moze skrypt na skillowanie na tychze rotach?

Edytowane przez ziutek1324
Opublikowano

Siema, gdzie bocić 115 RP, skille 93 (bez eq)/73?

Głównie chodzi mi o exp ale żeby nie było waste, wystarczy mi nawet żebym wychodził na 0 ewentualnie na mały +.

Zależało by mi na jakoś mało znanych miejscach ponieważ na moim servie wszystkie bardziej znane miejscówki zajmuje rządząca gildia.

reklama

Opublikowano

Siema, gdzie bocić 115 RP, skille 93 (bez eq)/73?

Głównie chodzi mi o exp ale żeby nie było waste, wystarczy mi nawet żebym wychodził na 0 ewentualnie na mały +.

Zależało by mi na jakoś mało znanych miejscach ponieważ na moim servie wszystkie bardziej znane miejscówki zajmuje rządząca gildia.

GS/Hydry na Forbidden Island może?

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie bocic 25 knightem ?

Jakieś dwarfy ? Czy cyce ?

Macie jakieś konkretne skrypty ?

Soldiery jak samemu to rób loot baga dziwnie to wygląda ale po tygodniu wychodzisz z 50 lvlem i okolo 500k do przodu :] potem doskilluj i na guardy

xmMfHrm.png
Opublikowano

Gdzie bocic 25 knightem ?

Jakieś dwarfy ? Czy cyce ?

Macie jakieś konkretne skrypty ?

Ja na tym lvlu polecałbym bardziej rotwormy na Fibuli, ale jeżeli koniecznie chcesz dwarfy/cyklopy to kopalnia pod Kazordoon powinna być w porządku na pietrze z dwarf+dwarf soldier.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ja na tym lvlu polecałbym bardziej rotwormy na Fibuli, ale jeżeli koniecznie chcesz dwarfy/cyklopy to kopalnia pod Kazordoon powinna być w porządku na pietrze z dwarf+dwarf soldier.

A na fibuli jakiś klucz trzeba ? Ile on kosztuje ? Jak tam dojść? Ile expa/h ?

Dużo botów i pkerów tam jest ?

Opublikowano

A na fibuli jakiś klucz trzeba ? Ile on kosztuje ? Jak tam dojść? Ile expa/h ?

Dużo botów i pkerów tam jest ?

Klucz potrzebny za 2k. Idziesz na południowy-zachód od Thais. Co do expa to zależy od ludzi, jak jest pusto to ok. 30k/h. Ilość botów i pkerów zależy od serwera ;)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Klucz potrzebny za 2k. Idziesz na południowy-zachód od Thais. Co do expa to zależy od ludzi, jak jest pusto to ok. 30k/h. Ilość botów i pkerów zależy od serwera ;)

Na pewno tyle expa tam leci ? Bo widzialem skrypty na około 10k/h

A co sądzisz o Amazon Camp Venore ?

Mam fajny skrypt na 20 lvl ? Bardziej się tam może opłaca ?

Opublikowano

jak masz kasę na waste to idź z blokerem na DL'e Fenrock i spam ava.
możesz spróbować Vyrmy Darashia ale też raczej z blokerem.
jeśli chcesz sam to polecam wziać taska na ancient scaraby i pójść na Ank. Dobry exp, jeśli zbierasz wszystkie śmieci to bardzo duży zysk i robisz taska.
Z bossa może spaść ornamented za 300-400k więc polecam ;)

Opublikowano

Level: 61
Skille : 80 / 74 /5mlvl

Pacc: TAK
EQ: Zao helmet, dsm , zao legi , mms, bohy , relic sword
Świat PVP ;

Chodzi mi o bocenie najlepiej cała noc bez duzego waste ale zeby tez w miare exp lecial

Opublikowano (edytowane)

Witam, gdzie mam bocić 60 druidem/50mlev, free acc, non-pvp

EQ: D-Helmet, MMS, Soft Boots, Blue Legs, Blue Robe.

Edytowane przez zbyszek123789
Opublikowano

idź na helle yala na poziomie 0, ene walle i ava w razie jak są 2. będziesz na 0 albo na + zależy jak sypną, jednocześnie robisz taska i tyle.
mozesz tez gs'y na goromie tez robiąc taska, z blokerem (ale bedzie waste) dle fen lub poi, helle yala -1 (lur + spam ava)