Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie expić/bocić 160 Rp ...(chodzi mi o naprawde dobry exp, może być nawet z hard waste !)

Deep Banuta -1/-2 powinno być dobrze. Jeżeli nie to próbuj Hydry na Forbidden Island / Goromie.

Nie wiem jak pallem, ale druidem na PoI DL's jest bardzo dobrze.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Wyrmy LB? Dragi Yala? Mutaded Humany Raty :D duzo masz wyboru.

Ja mam pytanie gdzie expic/bocic 23 sorkiem obecnie 7k w banku desert nie robiony moze by 17k na male waste ;D

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić i bocić 110 EK Pacc

Sea Serpenty powinny być w porządku zarówno na bot jak i ręcznie. (ręcznie polecam lurać po 3-4)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie Expić/BOCIĆ 100 ms ? słyszałem że Lizardy Zao ... Ale nie ogarniam o który resp chodzi, mógłby mi ktoś sprostować ?

Muggy_Plains-Map.gif

Od 1 do 5 (pas).

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie expić: 39 Paladyn skille: 86/65

Eq: Mastermind Shield , Demon Helmet , Bohy , Blue Legi , Paladin Armor.

Walę z Royal Spearów

Nie zależy mi specjalnie na kasie. CHcę wychodzić lekko na plusie ale nie chcę mieć waste :P

Chce mieć dużo Expa żeby szybko nabić 45 :)

Pozdro

Opublikowano

Gdzie expić: 39 Paladyn skille: 86/65 Eq: Mastermind Shield , Demon Helmet , Bohy , Blue Legi , Paladin Armor. Walę z Royal Spearów Nie zależy mi specjalnie na kasie. CHcę wychodzić lekko na plusie ale nie chcę mieć waste :P Chce mieć dużo Expa żeby szybko nabić 45 :) Pozdro

"Paladyn" - rozumiem, że FACC?

Cóż.. możesz bić dwarf guardy (labirynt najlepiej), Mount Sterum wszystkie piętra oraz dragony na Dragon Lair w Venore bądź Carlin.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Witam,

wbilem szybko 96 na ED'zie i zostałem praktycznie bez kasy, quest porobione więc obecnie brak możliwości zysku a chciałbym expić gdyż aktywowałem vouchera 2x expa i nie chcę żeby się zmarnował. Mam 63m lv (nie smiac sie, char wyexpiony w 25dni, więc nie wyrabiałem).

Eq podstawowe, bez rewelacji:

HOTM, F Cape, B legi, MMS, Boh'y, P Amulet.

Interesuje mnie coś na czym mogę postawić bota i będę wychodził na + jednocześnie wbijając lvevel w 1h30min-2h. Ktoś ma jakieś sugestie?

Opublikowano

Witam,

wbilem szybko 96 na ED'zie i zostałem praktycznie bez kasy, quest porobione więc obecnie brak możliwości zysku a chciałbym expić gdyż aktywowałem vouchera 2x expa i nie chcę żeby się zmarnował. Mam 63m lv (nie smiac sie, char wyexpiony w 25dni, więc nie wyrabiałem).

Eq podstawowe, bez rewelacji:

HOTM, F Cape, B legi, MMS, Boh'y, P Amulet.

Interesuje mnie coś na czym mogę postawić bota i będę wychodził na + jednocześnie wbijając lvevel w 1h30min-2h. Ktoś ma jakieś sugestie?

Bardzo wymagajace widze masz te wymagania.

Ja bym go postawil na yala cementary quarter 9 dobrze ustawionego ) albo recznie bil wyrmy z ava.

Opublikowano

dziękuję bardzo ;)

ale mam trochę obawy bo nawet jak expiłem tam ręcznie to o deda nie trudno, loot tez mi nie dopisał więc mam złe wspomnienia.

masz jeszcze jakiś pomysł? pamiętaj ze mam vouchera i exp x2 więc to otwiera trochę więcej możliwości.

Opublikowano

dziękuję bardzo ;)

ale mam trochę obawy bo nawet jak expiłem tam ręcznie to o deda nie trudno, loot tez mi nie dopisał więc mam złe wspomnienia.

masz jeszcze jakiś pomysł? pamiętaj ze mam vouchera i exp x2 więc to otwiera trochę więcej możliwości.

Ogolnie gdybys mial hajs to dle fenrock i ava i masz 1.6kk/h czyli z 3 lvl e w godzine .

Ale ze klepiesz biede nie masz zbyt welu mozliwosci.

Mozesz ewentualnie wedlug mnie Worker golemy poklepac albo quary ( ale tam loot roznie.)

Opublikowano

Na Fenrock expilem sam jak i z knightem, każdy 2-wu godzinny hunt to strata rzędu 15-30k. Tylko raz wyszedłem tam na +

Że exp jest tam dobry to wiem bo wbilem tam z 10-15lvli ;d

Dziś poradzili mi crys spidery na Svar, ale mam tam śmieszne 150k/h (lvl w 3H) co prawda loot dobry ale średnio mi się chce to bić.

W takim razie idę na te Workery, dzięki za pomoc ;)

Opublikowano (edytowane)

Witam, na czym lepiej skillowac botem cyce czy slime?
44 kin, 79/75 5m lvl mpa, zao legi, zao helmet, demon shield, assasin dagger, bohy plaitunm amulet.

z góry dziękuję :)

Ps. chciałbym bota na noc ustawiać

Edytowane przez Naciapany
Opublikowano

Witam, na czym lepiej skillowac botem cyce czy slime?

44 kin, 79/75 5m lvl mpa, zao legi, zao helmet, demon shield, assasin dagger, bohy plaitunm amulet.

z góry dziękuję :)

Ps. chciałbym bota na noc ustawiać

Oczywiście, że Slime.

surprise motherfucker

Opublikowano

Paladyn PACC

lvl:22 skille

90/80

2 m lvl

FULL EQ. Nastawiony na szybki exp. gdzie expić do 50 poziomu? gdzie później? Może być hardkor ;D. Czekam na propozycje. Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Paladyn PACC

lvl:22 skille

90/80

2 m lvl

FULL EQ. Nastawiony na szybki exp. gdzie expić do 50 poziomu? gdzie później? Może być hardkor ;D. Czekam na propozycje. Z góry dzięki ;)

Pobaw się do 25 na jakichś tombach czy minosach w Yalahar i od 25 możesz bić dragi w Yalahar / Ankrahmun.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Pobaw się do 25 na jakichś tombach czy minosach w Yalahar i od 25 możesz bić dragi w Yalahar / Ankrahmun.

Amazon Camp też powinno być git

5db2cb237b95bb99e2c82a5d.gif

Opublikowano

Gdzie expic 107 knight, 93/89 i 7mlvl :)

Eq : rdm, emerald sword, mms, bohy, softy, guardian bootsy, zao helmet, dwarven legs.

Pacc?

I na faccu gdzie hajs zbierac?

Opublikowano

Banuta z ED, możesz iść Wyrmy Darashia też całkiem ładnie sypią.

A ja mam pytanie gdzie zarabiać 50ek. Skille 80/75, eq dsm, zao legi, mms, p amulet, warrior helmet. Interesuje mnie zarobiek a nie lv. Polecicie coś na bota?

Opublikowano

Gdzie bocic 53 rp skile 82/66 Eq : Zao helmet, pall arm,zao legi, demonka,bohy

Szukam miejsca gdzie mógłbym postawić na nocke bez ryzyka deda od potworów ale też zeby exp nie był jakis mały typu 20k/h

Opublikowano

Gdzie expic?

40 rp, 92/80 11mlvl, eq : demon shield, zao helm, zaoan legs, pala arm, bohy, platinum amulet?

35 ed, 48mlvl/30 shield, vampirka, blue legs, hotm, focuc cape, hailstorm rod, platinum amulet?

Opublikowano

Gdzie bocic 35 elder druid pacc

eq: boh , blue legs , focus cape , hat of the mad ,hailstorm rod ,dragon shield

nawet na waste moge wydac okolo 20cc

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom