Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

Witam, gdzie botowac 62 knightem (facc) dla profitu ? Skille 70/65 eq : dsm, zao helmet, zao legi, bohy, demonka, crystalline sword. Zbieram na pacc ;c.

Edytowane przez -4K
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, gdzie botowac 62 knightem (facc) dla profitu ? Skille 70/65 eq : dsm, zao helmet, zao legi, bohy, demonka, crystalline sword. Zbieram na pacc ;c.

Corymy Venore może. Albo Dwarf Guardy na labiryncie/słoneczku.
sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

OF - forteca orkow , polecam poziomy wyzej na 0 i +1 kasa lepsza niz na guciach

Opublikowano

OF - forteca orkow , polecam poziomy wyzej na 0 i +1 kasa lepsza niz na guciach

Owszem, ale jeśli ma wykonany postman quest, bez tego raczej nie będzie jakiegoś wielkiego profitu $$$ ;p

4k

ustaw bota, żeby w jedno miejsce zrzucał Ci halberdy i inne 'śmieci' i jak się tego nazbiera to wyślij :)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano (edytowane)

Gdzie botować bez waste 27 sorcererem (facc)? EQ: Wand of Cosmic Energy, spirit cloak, plate legs, dragon shieled,

Edytowane przez tomekn90
Opublikowano

Gdzie botować bez waste 27 sorcererem (facc)? EQ: Wand of Cosmic Energy, spirit cloak, plate legs, dragon shieled,

Rotwormy na Fibuli.

Gdzie expić 125ed bez waste z fajnym expem? ^^

by @Miyoshi

<3
Opublikowano (edytowane)

Siemka,gdzie moge stawic bota na expa (na TA) 16 druidem eq dragonka itp ,14mlvl (kasy mam nawet sporo) fast,thx. FACC

Edytowane przez aleker8
Rekrut
Opublikowano

Siemka, gdzie bocić 30 RP - Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Tower Shield, Bohy + Royal Speary skille 70/56 ? Może być waste - PACC

Opublikowano

Siemka,gdzie moge stawic bota na expa (na TA) 16 druidem eq dragonka itp ,14mlvl (kasy mam nawet sporo) fast,thx. FACC

Rotwormy Fibula/Venore, ewentualnie Amazon Camp.

Siemka, gdzie bocić 30 RP - Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Tower Shield, Bohy + Royal Speary skille 70/56 ? Może być waste - PACC

Minotaury/Elfy Yalahar.

Tomby/Scaraby Ankrahmun.

#gdzie expić 125ed?

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Siema,gdzie moge stawic bota 37 knightem, skille 74/74. Facc. Eq boh,vampirka,platinum amulet,zaoan legs,zaoan helm,bright sword,dragon scale mail

Opublikowano

Siema,gdzie moge stawic bota 37 knightem, skille 74/74. Facc. Eq boh,vampirka,platinum amulet,zaoan legs,zaoan helm,bright sword,dragon scale mail

Rotwormy Fibula / Dark Cathedral

#gdzie expić 125ed?

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

92 Royal Paladin z blokerem 109 EKiem.

RP skille 93(+2)/80.

EK skille 92/86.

Ekwipunku nie będę wypisywał bo jest dobre.

Pojedynczo hellspawny możecie bić.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie mogę expić/bocić knajtem level 54, skille 77 sword / 70 shield, EQ : demon helmet, DSM, vampire shield, epee, leather boots (o.O) i knight legi? Zależy mi żeby na bociku leciał exp, bez większego waste.

Opublikowano

Gdzie mogę expić/bocić knajtem level 54, skille 77 sword / 70 shield, EQ : demon helmet, DSM, vampire shield, epee, leather boots ( o.O) i knight legi? Zależy mi żeby na bociku leciał exp, bez większego waste.

Facc czy pacc?

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie mogę expić/bocić knajtem level 54, skille 77 sword / 70 shield, EQ : demon helmet, DSM, vampire shield, epee, leather boots ( o.O) i knight legi? Zależy mi żeby na bociku leciał exp, bez większego waste.

Polecam Corymsy Venore, ale byś musiał kupić lepszy sword. Kasa: 10K +/h.

Opublikowano

20 lv Knight

Bot / Samodzielny exp

Sword 50 Shield 50

Chcę na + wyjść, czyli profit

Crusader Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Zaoan Shoes, Dragon Shield, Crimson Sword

Gdzie wyexpić się szybko i ładnego lootbaga zdobyć?

Opublikowano

20 lv Knight

Bot / Samodzielny exp

Sword 50 Shield 50

Chcę na + wyjść, czyli profit

Crusader Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Zaoan Shoes, Dragon Shield, Crimson Sword

Gdzie wyexpić się szybko i ładnego lootbaga zdobyć?

Kopalnie Kazo ? Bo na 20 lvl to wiesz bez szalu i masz slaby skill :(

Gdzie bocic 39 palladynem ? Eq; Rh,pall arm, blue legi, bohy,demon shield. Skille 74/57 z eq - FACC

Takim palkiem odpuscil bym sobie bocenie :) ale jak juz tak bardzo chcesz to proponuje przed OF tam sa takie place dosc spore u gory o dolu fortecy :) Bez warlordow itp wiec ogarniesz :)

Opublikowano

Gdzie bocic 53 ek skill 88/81 eq full Pacc

Piraty ? Liberty Bay.

Corymy ? Port Hope i to chyba najlepsze rozwiazanie bo duża kasa :)

Opublikowano

Gdzie expić ? 85 ek, 91/87, 7mlvl. Eq : sov, yala armor, dwarven llegs, mms, platinum amulet, softy / guardian boots, zao helmet

Kolega na tym lvlu cisnął dragi na Edron i bardzo ładnie mu tam szedł lvl + profit.

by @Miyoshi

<3