Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdzie bocić 39 palka 90 dist ?Pacc

możesz próbować na Mistrock aczkolwiek bardziej polecałbym Ci magiciany na Yalahar. Exp może jest średni, ale kasa fajna(reins lecą)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

możesz próbować na Mistrock aczkolwiek bardziej polecałbym Ci magiciany na Yalahar. Exp może jest średni, ale kasa fajna(reins lecą)

A coś oprócz Yalaharu ? nie mam wykonanego questu

Opublikowano (edytowane)

Może jakiś resp cyców ? albo coś ? (na rotach 1 lvl wchodzi mi godzine, troche długo)

PS.Kubiq, jesteś żałosny...

Edytowane przez Killer1918
Opublikowano

86 knight skile 83/78 eq: zao helm i helm, mms, mpa, blade of corruption, bohy. Szukam miejsca do bocenia gdzie przychodzi mało osób a najlepiej jakby nikogo tam nie było. Chciałbym w tym miejscu bocic od tego 86 lvla do 100. Najważniejszy jest exp a kasa się nie liczy

ostrywariat.png

Opublikowano

86 knight skile 83/78 eq: zao helm i helm, mms, mpa, blade of corruption, bohy. Szukam miejsca do bocenia gdzie przychodzi mało osób a najlepiej jakby nikogo tam nie było. Chciałbym w tym miejscu bocic od tego 86 lvla do 100. Najważniejszy jest exp a kasa się nie liczy

Pacc czy facc?

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

20lv Knight, Plate set, Crimson sword, 50/45 skille facc

glownie dla kasy

Rotwormy na fibuli,wschód thais/mintwaln

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

z paccem :)

ostrywariat.png

Opublikowano

Ja bym poszedł na dragi/dl na yalahar

Opublikowano

to jeszcze jedno pytanko ^^ 90 elite knight. hajs hajs i jeszcze raz hajs. Chodzi o miejsce do bocenia gdzie będzie hajsu jak lodu :)

ostrywariat.png

Opublikowano

Siema, gdzie skillowac Pallkiem 27lv skille 62/46 Eq:Crown helmet, Paladin Armor, Medusa shield, Plate legs, boots of haste. Oczywiście FACC. Dziękuje z góry :) .

Opublikowano

Siema, gdzie skillowac Pallkiem 27lv skille 62/46 Eq:Crown helmet, Paladin Armor, Medusa shield, Plate legs, boots of haste. Oczywiście FACC. Dziękuje z góry :) .

Small stone i na slimy:) pod kopalnia dwarfów kazo

Opublikowano

Gdzie Expic ??

Level- 142 skille 92/74

EQ-Zaoan Legs/Demon Helmet/Emerald Sword/Shield Of Corruption/BoH/FireBorn Giant Armor

PS:Dostałem te konto po kuzynie więc nie ogarnia gdzie expić

PACC jest bo kupiłem wczoraj

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gdzie najszybciej wbije 100 lvl

Lvl 58 palek, skille 95/80

Eq zaoan helmet, zaoan legs, demonka, paladin armor moge kupić kusze/łuk

Pacc jest

hahax.gif
Opublikowano

to jeszcze jedno pytanko ^^ 90 elite knight. hajs hajs i jeszcze raz hajs. Chodzi o miejsce do bocenia gdzie będzie hajsu jak lodu :)

ostrywariat.png

Opublikowano

następne lamusy które nie umieją sami do czegoś dojść ja mam 380 rp i ani razu nie włączyłem bota i sam do tego doszedłem a nie tak jak takie borowiki jak wy za który musi bot coś robić -.-

Opublikowano

To ja tez dodam pytanko:

Gdzie dropic kase bez siochacza, samemu

- EK 236 lvl

-115/109 ((Jak mam godzinki, to latam trenowac))

-Na pojscie moge przeznaczyc nieograniczona ilosc kasy, wazne zeby chociaz 10 % wiecej sie zwracalo

1385975953-U914647.png

Opublikowano (edytowane)

To ja tez dodam pytanko:

Gdzie dropic kase bez siochacza, samemu

- EK 236 lvl

-115/109 ((Jak mam godzinki, to latam trenowac))

-Na pojscie moge przeznaczyc nieograniczona ilosc kasy, wazne zeby chociaz 10 % wiecej sie zwracalo

DL Fenrock :D Tak seryjnie nie mam zielonego pojęcia gdzie możesz takim lvl pójść, może gdzieś na farmine :)

Edytowane przez jdm94
Opublikowano

@up

Fajnie mi sie expi na zao, lecz często ludzie próbują speczyć, co kończy się brakiem potów, a wiesz jak ciężko wrócić z zao na farmine(Chodzi o samą drogę, w której by mi marnowali poty.)

Co myślicie o pójsciu na demce samemu?

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@up

Fajnie mi sie expi na zao, lecz często ludzie próbują speczyć, co kończy się brakiem potów, a wiesz jak ciężko wrócić z zao na farmine(Chodzi o samą drogę, w której by mi marnowali poty.)

Co myślicie o pójsciu na demce samemu?

Nie mam pojęcia i szczerze trudno mi powiedzieć, może poprostu zrób quest na Sea Serpenty + taska zrobisz sobie przy okazji