Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie expić

30 MS 29mlvl, eq: blue robe, rózga na 29, demon helmet, demon shield, bohy, blue legi.Moge zainwestować ok 100k w tą postać jeszcze.

edron wyverny. exori flam + rozdzka. gfb na masowe. zainwestuj i kkup softy.
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie expić?
23 Sorcerrer
EQ: Crusader Helmet, Blue Robe, vampire shield, rózga na 22 (ogien) , Blue legs, zwyczajne butki.
Mam 1,5cc

GhostusPL_eune_60_1_nozg.png

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić?

23 Sorcerrer

EQ: Crusader Helmet, Blue Robe, vampire shield, rózga na 22 (ogien) , Blue legs, zwyczajne butki.

Mam 1,5cc

albo w sumie na dark cathderal, dobrze sie expi i loot duzo gp :) Edytowane przez Jtajfun
Opublikowano (edytowane)

Gdzie expic zeby zarobic jak najszybciej kase, 47 palek skile 85/76 facc, zaoan helmet, pal armor, bohy, mms, zaoan legs

Edytowane przez dreth
hahax.gif
Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić? [PACC]51 RP - zależy na dobrym expie aby mieć profit lub wychodzić na 0. Skille:83/69

Eq:

t37j.png

Edytowane przez ipaikillah

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Gdzie expić? [PACC]51 RP - zależy na dobrym expie aby mieć profit lub wychodzić na 0. Skille:83/69

Eq:

t37j.png

idź na laguna islands zeby sie odkuć z eq bo lipa troszke, a jak zrobisz eq to ja bym poszedl na piraty albo na dragon lair jakiś

Opublikowano

idź na laguna islands zeby sie odkuć z eq bo lipa troszke, a jak zrobisz eq to ja bym poszedl na piraty albo na dragon lair jakiś

a co polecasz do wymiany?

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Gdzie expić?

23 Sorcerrer

Mam 1,5cc

Fibula,mintwaln,poh

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Gdzie bocić 35lvl Knight Facc, skile 52/47. Eq : Warrior helmet, knight armor, zoan legi, tower shield, leather bots, wyvern fang, scarf.

2vsrm1t.jpg

Opublikowano

Gdzie bocić 35lvl Knight Facc, skile 52/47. Eq : Warrior helmet, knight armor, zoan legi, tower shield, leather bots, wyvern fang, scarf.

Ja bym Ci radził troche poskilować, bo jak na ten lvl masz strasznie słabe skile, ale jeśli już tak chcesz bocić to polecam Fibule na roty. Zależy też jaki świat i ile ludzi gra.

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić? - 75 rp (PACC), 89(+2)/73, Zaoan Helmet, Paladin Armor, Blue Legs, Bohy, do wyboru kusze/łuki.

Edytowane przez polako328
Opublikowano

Gdzie expić ek pacc? 55 lvl, skille : 84/82 i 6 mlvl.

Eq : demon armor, demon helmet, mms, bohy/softy, zaoan sword, platinum amulet, zaoan legs, mam z 50k na waste.

Opublikowano

Gdzie znajde duzo dsow na faccu? oczywiscie palkiem

Z tego co pamiętam gdzieś na Ghostland jest kilka spawnów ds'ów

Opublikowano

Gdzie bocić 34 knighta z dobrym eq ? 55/50

fibula rotwormy. z takimi skillami, to nawet cyclopa bijesz troche czasu.

skille maja byc 80/80 dlugo sie takich nie skilluje, ja takie na 10lvl wyskillowalem, a pozniej tylko delicje z expa były :)

Opublikowano

65 Ek, 81 skille, scale mail , crusader helmet, knight legs, demon shield , noble axe zależy mi na dużym expie bez waste, prosiłbym również o propozycje miejsc gdzie mogę zarobić ;) gram na aurorze wiec jest dużo ludzi

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

65 Ek, 81 skille, scale mail , crusader helmet, knight legs, demon shield , noble axe zależy mi na dużym expie bez waste, prosiłbym również o propozycje miejsc gdzie mogę zarobić ;) gram na aurorze wiec jest dużo ludzi

Dragi Yalahar/Darashia

Co do zarobku.. nie wiem jak stoją itemki addonowe na Aurorze, ale u mnie np. bardzo warto bić piraty

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

80 ek zao legi i helm dsm bohy avenger/ corruption blade i mms skile 82/76, 7 mlvl miejsce do bocenia z zajebistym expem :)

ostrywariat.png

Opublikowano

80 ek zao legi i helm dsm bohy avenger/ corruption blade i mms skile 82/76, 7 mlvl miejsce do bocenia z zajebistym expem :)

Myślę, że dragi na Yalahar będą odpowiednie. Możesz również killer caimany.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

gdzie expić

125 paladynem 95/78

PACC

Rób tak jak ja tzn.

-expisz na Grimach na Drefii

-nie masz kasy na exp to lecisz na Ghastly Dragony

by @Miyoshi