Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić? - 70 rp (PACC), 88(+2)/73, Zaoan Helmet, Paladin Armor, Blue Legs, Bohy, do wyboru kusza,łuk lub speary.
Byłoby zajebiście jakby ktoś mi napisał dla paladyna przedziały lvlowe, tzn. od którego do którego lvla expić na jakim expowisku.

Gdzie bocić? - 33 knight (FACC), 56/53, Dark Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Dragon Shield, Knight Axe.

Z góry bardzo dziękuje ;)

Edytowane przez polako328
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie czy dam rade Gsowi mam lvl 36 skille 72/59 eq Paladin armor,bohy,warrior helmet,knight legs,dragon shield,protection amulet oczywiscie z energy ringiem i jeszcze drugie pytanie czy na faccu mozna jeszcze przyjsc na deeplingi scouty?

Energy ring dla palka to syf jest lepiej wez time ring i dasz rade.Ja biłem gs'a 25 palem.

Opublikowano

Gdzie stawiać bota knight pacc lvl 62 eq : demon helm , dsm ,boh, relic sword, mms ,golden legi .skille 84/73 ?

Piraty

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Gdzie expic pallkiem 20 lvl? eq: soldier helmet, pal armor, brass legi, leather boots,dwarven shield. skille 56/43

Opublikowano

Gdzie expic pallkiem 20 lvl? eq: soldier helmet, pal armor, brass legi, leather boots,dwarven shield. skille 56/43

Pacc czy Facc? Jak Facc - amazon camp venore, cycki thais, poh cycki. Jeżeli PACC-Ank larvy lub tomby.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Gdzie bocić 28lvl Knight Facc, skile 50/50. Eq : Warrior helmet, knight armor, zoan legi, tower shield, leather bots, ratana, scarf.

2vsrm1t.jpg

Opublikowano

Gdzie bocić 28lvl Knight Facc, skile 50/50. Eq : Warrior helmet, knight armor, zoan legi, tower shield, leather bots, ratana, scarf.

Rotwormy Fibula
sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

130 rp skille 102/95

rh, boh, dsm, zaoan legs, mms

Gdzie postawić bot żeby ładnie lvl wbić?

Na parnych polach. Oczywiście mycobow + crystalline arrow / royal crossbow + prismatic bolt

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie expic 45 rp??

eq pall armor,mms,bohy,zao legi,zao helmet??Skille 91/78

Lajk za pomoc

Dragi Darashia/Yalahar.

Magiciany (exp średni, ale kasa fajna)

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

A dał by ktoś mapę dragonow yalahar gdzie jest zaznaczone na ktorej jest zazanczone wystepowanie serpent spawna i hydry?

Opublikowano

gdzie expic recznie/botem

51ek 80/77 eq: relic sword, MPA, bohy/softy, zaoan helmet, golden legi, masttermind shield.Tak żeby wyjść na 0 albo zyskać.

Dragon lairy odpadaja bo tam lata ludzi od cholery

Opublikowano

gdzie expic recznie/botem

51ek 80/77 eq: relic sword, MPA, bohy/softy, zaoan helmet, golden legi, masttermind shield.Tak żeby wyjść na 0 albo zyskać.

Dragon lairy odpadaja bo tam lata ludzi od cholery

Piraty na Nargor?

A dał by ktoś mapę dragonow yalahar gdzie jest zaznaczone na ktorej jest zazanczone wystepowanie serpent spawna i hydry?

Dragi_yala-3.png

Niebieski punkt - Serpent Spawn

Czerwony punkt - Hydra

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie bocić, 30 knight, k set, dragonka, fire sword. DC odpada.

Kopalnie Dwarfów przy Kazzo? Oczywiście pomijając miejsca gdzie grasują Guardy. Cycki przy Thais jeśli masz gotówkę na stratę potów/fooda i dobre skille. Jeśli nie DC, to może spróbuj na Mount Sternum ustawić bota w niektórych miejscach, osobiście jeszcze tego miejsca na bocie nie testowałem, więc nie mogę dać Ci gwarancji Twojej satysfkacji. Na mouncie ręczny exp popłaca.

Pozdrawiam,

Jaśmin.

Opublikowano

Na czym moge skillowac oprocz dwarfow mam skille 55/46 i te dwarfy za szybko zabijam z smallstonow

Generalnie do 55 skilluje się właśnie na dwarfach, najlepiej w winiarni. Cóż, pozostaje Ci skillowanie na summonach (musisz poprosić jakiegoś druida/sorcera z 30 lvl), aby Ci postawił monka lub na kimś zaufanym w party + zlurowane moby, aby szedł Ci również shielding.

Pozdrawiam,

Jasmin.

Opublikowano

Gdzie bocić 35lvl Knight Facc, skile 52/47. Eq : Warrior helmet, knight armor, zoan legi, tower shield, leather bots, wyvern fang, scarf.

2vsrm1t.jpg

Opublikowano

Gdzie expić ek pacc? 55 lvl, skille : 84/82 i 6 mlvl.

Eq : demon armor, demon helmet, mms, bohy/softy, zaoan sword, platinum amulet, zaoan legs, mam z 50k na waste.

Opublikowano

Gdzie expic facc lv 14 knight skille 74/67 eq: dsm, zao helmet, zao legs, demon shield, zao bots? miecz serpent, ale przy wiekszym lv zmieniam.

gdzie polecacie najlepszy exp botem? ew przyjme waypointy ^^

Opublikowano

Gdzie expic facc lv 14 knight skille 74/67 eq: dsm, zao helmet, zao legs, demon shield, zao bots? miecz serpent, ale przy wiekszym lv zmieniam.

gdzie polecacie najlepszy exp botem? ew przyjme waypointy ^^

dark cathedral ale do 20 poziomu recznie. jak znasz mapke masz tam ze 3 levele na godzine.
Opublikowano

Gdzie expić

30 MS 29mlvl, eq: blue robe, rózga na 29, demon helmet, demon shield, bohy, blue legi.Moge zainwestować ok 100k w tą postać jeszcze.