Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cel : exp

Poziom: 73

Profesja: MS

Skille: 58mlvl

Typ konta: pacc

Typ serwera: non-pvp

kasa: 300k

Jesli chcesz w mgnieniu oka wbic lvl to bij dle z sd lub ava9 2-3 na klate) mzoesz to robic na fenrock lub nawet na dara dl

Lub gfb + ue na svargrond w nowym respie crystal spiderow,frostow ,ice golemow etc.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[Aurora] "Facc" Sorc - 27 lvl - Steel Helmet, Spirit Cloak, Plate Legs , Dwarven Shield, Wand of cosmic - Kasy mam z 18k, gdzie nim pójść najlepiej expić.

Z takim eq , to fibula roty/orcki

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Cel: exp + zarobek

Poziom: 30

Profesja: EK

Skille: 78/77

Ekwipunek: royal hel, golden armor, blue legs, boh/pirate boots, medusa shield (lada chwila wymienię na mms), platinum amulet, knight axe

Zrobiony postman
@EDIT1 Zaktualizowałem lvl postaci
@EDIT2
Expowiska na których expiłem do tej pory to: laguna islands bez krabów (jak na razie odnotowałem tutaj najlepszy exp z bardzo dobrym zarobkiem), tomby i jaskinie na ankr, alchemist yalahar (ale dosyć duży waste). Macie jakieś inne propozycje? Na piratach dam radę?
PS. Chciałem się jeszcze dowiedzieć gdzie mógłbym puścić bota bez waste? Czy puszczenie go na larvach to dobra opcja czy jest jakaś lepsza?

refresh?

Novum.png

Opublikowano

refresh?

Ja bym robil taki na tarantule/caniphile/stone golemy .

Potem bedziesz mial juz z 45lvl wtedy bym bil mutated humany /raty na yala alchemist.

@+ bocic hmm oze sproboj cyclopy na mistrock.

Opublikowano (edytowane)

refresh?

Na larvach będzie idealnie , możesz też sprobować na craby ,ew dla zarobku cyclopy edron

Edytowane przez Kubiq1

Opublikowano (edytowane)

[Aurora] [FACC] Posiadam aktualnie 25 knighta skille 50/50.EQ - Steel Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Dragon Shield.

Moje pytanie jest takie - Czy wyskilować go teraz do 65/65 i dopiero pójść bocić, jeśli tak to gdzie nim pójść bocić 'Chciałbym aby głównie dobrze zarabiał'

To chyba tyle, czekam na waszą opinie. Aha i czy znajde gdzies skrypta jakiegos do skilowania 'Redbot' czy samemu musze ogarnać? ;]

Edytowane przez jdm94
Opublikowano

[Aurora] [FACC] Posiadam aktualnie 25 knighta skille 50/50.EQ - Steel Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Dragon Shield.

Moje pytanie jest takie - Czy wyskilować go teraz do 65/65 i dopiero pójść bocić, jeśli tak to gdzie nim pójść bocić 'Chciałbym aby głównie dobrze zarabiał'

To chyba tyle, czekam na waszą opinie. Aha i czy znajde gdzies skrypta jakiegos do skilowania 'Redbot' czy samemu musze ogarnać? ;]

Wyskiluj go na 65/65 i idz nim na mount sternum a jak nie bd dawal rady to dobij do 30 na rotach/mintwaln i wtedy idz:)

Opublikowano

Wyskiluj go na 65/65 i idz nim na mount sternum a jak nie bd dawal rady to dobij do 30 na rotach/mintwaln i wtedy idz:)

I tak właśnie chciałem zrobić, lvl się zmienił bo wbił 28. Ale teraz zamierzam skilać nim do 65/65 i ruszam na mount sternum, dzięki za odp :)

Opublikowano

gdzie expić sorcererem prawie 28 lvl, m lvl:26, shield: 20, na serwerze harmonia (non pvp)

eq: spirit cloak, plate legs, dark helmet, guardian shield, zaoan shoes, posiadam wszystkie rozdzki do 26 lvla.

Opublikowano

gdzie expić sorcererem prawie 28 lvl, m lvl:26, shield: 20, na serwerze harmonia (non pvp)

eq: spirit cloak, plate legs, dark helmet, guardian shield, zaoan shoes, posiadam wszystkie rozdzki do 26 lvla.

Z takim eq to fibula

Gdzie expić 23lvl knightem skile 50/50?

Roty na wschód od thais, mintwaln

Opublikowano

Ja tam bocę 30 knightem, skille podobne aktualnie na rotach nad thais. Na x2 wyciągam około 30k/h, także 15k/h będzie na x1 - jak resp czysty.

Natomiast ja mam teraz pytanko. Mianowicie, gdzie bocić 29 druidem, tak aby starczał mu regen z fooda, oraz żeby dało się coś tam zjeść. Wczoraj postawiłem go na dwarfy i roty i jakimś cudem padł - zapewne przez manę.

Opublikowano

Mount stenum ,dwarfy w kazzo.

@up nie da rady w mintwallin....

To dziwne ze ja dawałem rade 23 knightem , tylko musi uważać na magu i tyle... gdybym nie dawał rady to bym nie pisał mintwalin żeby tam szedł. Mount stenum ? dostanie 2 cyce na klate i ma problem , pewnie eq ma p seta..

Ja tam bocę 30 knightem, skille podobne aktualnie na rotach nad thais. Na x2 wyciągam około 30k/h, także 15k/h będzie na x1 - jak resp czysty.

Natomiast ja mam teraz pytanko. Mianowicie, gdzie bocić 29 druidem, tak aby starczał mu regen z fooda, oraz żeby dało się coś tam zjeść. Wczoraj postawiłem go na dwarfy i roty i jakimś cudem padł - zapewne przez manę.

A czym tą mane uzupelniasz?

Opublikowano

Wlasnie niczym. Myslalem o jakims expie gdzie da rade bez uzywania potkow, ale widze nie da rady. Postawie najwyzej na DC wraz z knightem to troche expa powinny miec :D

Opublikowano

Gdzie bocić 70 knightem? 80/74 nightmare blade,zao helmet, zao legi,dsm,mms,bohy,p amulet PACC

Mutated raty/tigery na yalahar..

Opublikowano

Cel: tylko i wyłącznie zarobek (najlepiej jakby się to dało jeszcze na bocie)

Poziom: 51

Profesja: EK

Skille: 82/80

Ekwipunek: royal hel, golden armor, blue legs, boh/pirate boots, mms, platinum amulet, warrior's axe

Novum.png

Opublikowano

gdzie bocic knightem 25 lvl skille 48/45 narazie boce na rotach (w ogole nie trace hp i malo expa jest) , czy moze zamiast expienia poskillowac sobie hmm? i do ilu jak cos ;d. jeszcze jedno, gdzie mam bocic jak bede od 30 nosil fire sworda?

Opublikowano

gdzie bocic knightem 25 lvl skille 48/45 narazie boce na rotach (w ogole nie trace hp i malo expa jest) , czy moze zamiast expienia poskillowac sobie hmm? i do ilu jak cos ;d. jeszcze jedno, gdzie mam bocic jak bede od 30 nosil fire sworda?

Wez nim wyskilj przynajmniej do 65/65 bo granie bez takich skilli to katorga.

Wtedy bedziesz mogl sie juz bawic z cyclopami.

Nawet na bocie.

Opublikowano

Witam

Gdzie moge bocic 87+ EK skile 84/79 oczywiscie pacc . Narazie biegam na Cristal Spiderach na svargrond , ale chcial bym cos lepszego wiadomo chodzi o profit i exp . Prosil bym o skrypta jak by ktos mial. Dzieki Jak Cos

Pozdrawiam !!!

Opublikowano

Witam

Gdzie moge bocic 87+ EK skile 84/79 oczywiscie pacc . Narazie biegam na Cristal Spiderach na svargrond , ale chcial bym cos lepszego wiadomo chodzi o profit i exp . Prosil bym o skrypta jak by ktos mial. Dzieki Jak Cos

Pozdrawiam !!!

Na kase polecam zdecydwanie albo hero na yala albo gsy na fob.

Tam i zarobisz fortune i jesli bedziesz chodzil na duzym resie to poexpisz.