Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie bocić knightem 41 lvl skille 72/67, pacc

EQ: Knight set, Noble axe, Vampire Shield, Devil Helmet, Zaoan Boots

Chodzi o miejsce na którym zarobie, prosilbym o podanie miejsca facc i pacc poniewaz pacc się mi niedługo kończy

Jesli pacc to dzielnica alchemiczna na yala (mutated humany ,slimy)

Facc np mount stenum ,dwarfy kazzo.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdzie bocić knight 77lvl FACC skille po 77 (postać po dedach) i eq (dsm,zaoan legi i helm,mms) prosił bym też jeśli ktoś posiada skrypt od razu pod TA,

dzięki

Opublikowano

gdzie bocić knight 77lvl FACC skille po 77 (postać po dedach) i eq (dsm,zaoan legi i helm,mms) prosił bym też jeśli ktoś posiada skrypt od razu pod TA,

dzięki

Pusc go na mount stenum , dwarfy kazzo , a nawet jak ci sie chce to poludnie thais cyclopy.

Opublikowano

Taka propopzycja odemnie - może by tak stworzyć wielki spis gdzie expic z jakim eq i lvlem?

Bo ludzie pytają po 20 razy o to samo.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Taka propopzycja odemnie - może by tak stworzyć wielki spis gdzie expic z jakim eq i lvlem?

Bo ludzie pytają po 20 razy o to samo.

Nie ma sensu ,komu chcialo by sie przegladac 10 stron tematu ,zeby znalezc jedno miesjsce , + mysle ze by sie to nie przyjeło.

Opublikowano

Eq:Plate armor/legi,steel helmet,dwarven shield.

Skille:42/42

Pytanie:Gdzie skillować aktualnie jestem na foldzie i tam skilluje, do ilu skillować najlepiej na foldzie i gdzie później.

Drugie pytanie jest takie gdzie expic na 13 lv i skillami 50 może kupić jakieś eq lepsze mam około 6k, posiadam też serpent sworda bo spike sworda nigdzie nie było.

logo2db.png

Kliknij w obrazek i czekam na ocenę

:)

Opublikowano

Eq:Plate armor/legi,steel helmet,dwarven shield.

Skille:42/42

Pytanie:Gdzie skillować aktualnie jestem na foldzie i tam skilluje, do ilu skillować najlepiej na foldzie i gdzie później.

Drugie pytanie jest takie gdzie expic na 13 lv i skillami 50 może kupić jakieś eq lepsze mam około 6k, posiadam też serpent sworda bo spike sworda nigdzie nie było.

Ja bym proponowal wyskilowac sie do conajmiej skilli 60 ,moze byc to nawet folda .

Na 13 lvlu ze skillami 50 i tym eq idz sobie na amazon camp kolo venore i tam dzialaj.

Opublikowano

94 MS
58 mlvl bez itemów

Sety full magma Full Tera

Od 70 lvla bije dl zao north ale już mi się znudziło gram na Hardcore-pvp frosty odpadają cały czas pk

Chciałbym żeby exp dochodził pod 300k na godzine na zielonej .

Opublikowano

94 MS

58 mlvl bez itemów

Sety full magma Full Tera

Od 70 lvla bije dl zao north ale już mi się znudziło gram na Hardcore-pvp frosty odpadają cały czas pk

Chciałbym żeby exp dochodził pod 300k na godzine na zielonej .

A lizardy na parnych ,ale ta wioska na poludnei/ Sprobuj ,lub hydry na forbidden isle.

Opublikowano

20 Pall 51 Skille na czym skillowac? moje eq b robe meduza shield warrior helmet p. legs

mca.png
Opublikowano

A lizardy na parnych ,ale ta wioska na poludnei/ Sprobuj ,lub hydry na forbidden isle.

Ale jak expić na tych lizardach z avalanch?? bo na lizardach chyba 300k nie wyciągne.

Opublikowano

Knight skille 48/47. Skilluje na foldzie na mino i roty ale juz za duzo ich bije. Skilluje daggerem.

Gdzie skillowac teraz?

logo2db.png

Opublikowano

Ale jak expić na tych lizardach z avalanch?? bo na lizardach chyba 300k nie wyciągne.

Tak z ava ,jak nie wyciagniesz 300k? tam z boltow idzie 300 wyciagnac.

Knight skille 48/47. Skilluje na foldzie na mino i roty ale juz za duzo ich bije. Skilluje daggerem.

Gdzie skillowac teraz?

Proponuje juz slimy jesli masz dosc dobre eq

Np w thais w miejscu gdzie sie kupuje blessa ,schodzisz pod ziemie i tam masz slimy 2 :0

Swietne miejsce.

Opublikowano

Posiadam plate armor,plate legs,steel helmet,dwarven shield.

Jestem w miescie Carlin najlepiej zeby to miejsce bylo gdzies nie daleko. Dodam ze nie posiadam PACCA.

logo2db.png

Opublikowano

Posiadam plate armor,plate legs,steel helmet,dwarven shield.

Jestem w miescie Carlin najlepiej zeby to miejsce bylo gdzies nie daleko. Dodam ze nie posiadam PACCA.

Nie no to z takim eq nawet sie na slime nie wybieraj.

Dobij na rotach tak do 55 wtedy gdzies na slime podbij.

Opublikowano

ja bym poszedł kopalnia svarg najniższe piętra / czyscił INQ / DHQ / POI za kase . na INQ I Poi poexpisz sę troszkę , hmm nwm co na tym lvl ale na pewno bym spróbował solo POI Sb czyścić

xmMfHrm.png
Opublikowano (edytowane)

gdzie botować na 30 lvl knight

Facc- Ghost land, Mindwalin , Dark Cathedral, Mount sterum, FACC tomb, Kopalnie dwarfów, Elvenbane.

Edytowane przez Hyung