Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taska na tarantule zostawie sobie chyba na 40 lvl i wtedy z mercenary swordem. Do tego lvla postaram się zebrać jak najwięcej kasy. Spróbuje te dwarfy rano. Może wbije mi się przez noc z 30 lvl :P

Zawsze mozesz sprobowac takze opcje z boceniem na stone golemach w farmine (jesli iron ore sa u ciebie drogie) to oplaca sie zrobic te kilka misji new frontiera i tam zarabiac.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak będę robił :P

Jednak te guardy na cormaya za silne, za duze easte bedzie ;/ Gdzie mogę poskillować na paccu na slimie ? Najlepiej blisko wody

Opublikowano

Tak będę robił :P

Jednak te guardy na cormaya za silne, za duze easte bedzie ;/ Gdzie mogę poskillować na paccu na slimie ? Najlepiej blisko wody

Ja bym ci nawet proponowal swietna miejscowke facc ,zawsze tam skilluje - poludnie thias ,white temple ( pod miejscem gdzie sie kupuje blessa w thais0 jest swietna miejscowka ,0 ludzi ,blisko do "jedzenia"

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić ręcznie lub bocić?

LVL:30 knight

Skille: 51/45

EQ: Crusader Helmet, Dragon Scale Mail, Golden Legs, Medusa Shield, Bohy , Sword na 30lvl (Bright sword) , platinum amulet

oprócz dwarfów/rotów :)

tam gdzie dobry exp i kasa.

Edytowane przez Kozacz3kthc
Opublikowano

LVL:30 knight

Skille: 51/45

EQ: Crusader Helmet, Dragon Scale Mail, Golden Legs, Medusa Shield, Bohy , Sword na 30lvl (Bright sword) , platinum amulet

Mount Stenum ,mintwallin,orc foretress.

Opublikowano

70 MS

57 mlvl tak żeby nie było waste bo niedawno zacząłem

świat hardcore pvp

Normalnie polecilbym water elementale ,ale moze takze sprobowac bic necro na yala ,albo hero na edron cave dla kasy.

Opublikowano

LVL:36 knight

Skille: 55/48

Opublikowano

LVL:36 knight

Skille: 55/48

Mount Stenum ,mintwallin ,(taska) Dark Cathedral

Opublikowano

Knight

level: 31

m.lvl: 5

skille: 76/76

EQ; K set, Guardian Shield, Dark Helmet, BoH'y, Dwarven Axe / Knight Axe

Facc.

Chciałbym postawić tego cashmakera na parę nocek full afk.

Opublikowano (edytowane)

2 pyt. Gdzie puścić bota na skila 12 Pall skile 56/45 eq: Crown helmet, Belted cape, Meduska,P legi, P ammy.. na kamyczkach? i gdzie puścić bota na cashmakera 49 kinia skile 75 6 m lvl eq P set/K set

Hmm przez noc ile bym tak mniej więcej mógł lootnąc Ore ?;d / u mnie na serwie (Nerana ) 1,2k ok. ea

Edytowane przez pecz
Opublikowano

2 pyt. Gdzie puścić bota na skila 12 Pall skile 56/45 eq: Crown helmet, Belted cape, Meduska,P legi, P ammy.. na kamyczkach? i gdzie puścić bota na cashmakera 49 kinia skile 75 6 m lvl eq P set/K set

Palla walnij na trolle albo na roty poprostu na full defie.

Co do cashmakera ,jesli u ciebie iron ore sa drogie to pusc w kopalnaich na dwarfy ,mount stenum ,mozesz nawet na mintwallin sprobowac.

Opublikowano

Elo - gdzie mogę ręcznie wyexpić 11lvl sorc'a? Eq: plate legi, leather boots, spirit cloak, steel helmet, dwarven shield. Zależy mi na szybkości, do teraz expiłem na rotach obok bagien venore, ale tam dużo botów.

Opublikowano

Elo - gdzie mogę ręcznie wyexpić 11lvl sorc'a? Eq: plate legi, leather boots, spirit cloak, steel helmet, dwarven shield. Zależy mi na szybkości, do teraz expiłem na rotach obok bagien venore, ale tam dużo botów.

Sproboj roty na fibuli , roty na polnoc thais , ghost land nawet mozesz probowac:)

Opublikowano (edytowane)

87520011313280264887.jpg

Ponownie ja tylko lvl 28. Sword/shield: 51/47. Gdzie expić/bocić żeby zarobić

FACC/PvP

Edytowane przez zalowiec
Opublikowano

siemanko, pall 65lvl eq: b legi, boh'y, mms, pall arm, zao helmet, plat amulet. Skille: 83/69 z armem

świat non-pvp, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę fajnie polatać ręcznie i gdzie też pobocić z fajnym profitem oczywiście. facc

Opublikowano

Ręcznie: Dragon Lair Carlin, Poh, Robson isle <CUd exp i profit> a pobocić to najlepiej chyba Dwarf Guardy ew. Corymy ;p

Opublikowano

siemanko, pall 65lvl eq: b legi, boh'y, mms, pall arm, zao helmet, plat amulet. Skille: 83/69 z armem

świat non-pvp, chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę fajnie polatać ręcznie i gdzie też pobocić z fajnym profitem oczywiście. facc

Ewidentnie robsons jesli swiat ma dostep ,lub d lairy na faccu bardziej nie poszalejesz.

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio zacząłem z kumplami grac i nie wiem zabardzo gdzie expic...

lvl 23, eq podstawowe jak na ten lvl.

Czary wszystkie dostępne mam.

Od razu mówię że kasa się nie liczy :)

Proszę aby ktoś napisał gdzie najlepiej expic ręcznie , a gdzie latac na bocie :D

@Edit Oczywiście PACC ;]

Edytowane przez On3 Hit

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ostatnio zacząłem z kumplami grac i nie wiem zabardzo gdzie expic...

lvl 23, eq podstawowe jak na ten lvl.

Czary wszystkie dostępne mam.

Od razu mówię że kasa się nie liczy :)

Proszę aby ktoś napisał gdzie najlepiej expic ręcznie , a gdzie latac na bocie :D

@Edit Oczywiście PACC ;]

Ale niepodales profesji ani skilli:D

Opublikowano

A no fakt . Hahhaha dobry ze mnie typ :D

Profesja : ED

skille : nie są istotne ;]

23 ED ,idz na tarantule bij taska , pozniej mozesz z kims bic workery ,sam mutatedy na yala alchemist .

Jesli taski to rob te ciekawsze .

Od 50tego np mutated aty = mutated tigey i razem na yala, potem mozesz na necro tasku zarobic:0

Opublikowano

Oki , dzięki

A mógłbyś mi napisac gdzie na tych tarantulach expic? Chodzi mi o miejsce , gdzie one wystepuje , najlepiej w jak najmniejszej liczebnosci.

Port Hope

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)