Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie ustawic bota na exp i kase zarazem.Pall 45 91/78 Pall armor/Zao legi/Zao helmet/MMS/Bohy/Platinium Amulet. Dodam ,że od 50 lvla kupie zao armor ,będzi mi speeda dawało więcej.Wiem ,że pall bardzo nie nadaje się do botowania..Mam redbota .ew ustawie jakieś tam uciekanie od potwora.

Odrazu jak napisałem post to zapytam się was czy dam sam rade te questy:

Deep fibule,Orc Forrest,Black Knight?? 50 lvlem.

Bij venore dragon lair w sumei nic ciekawszego nei ma, a co do questow to spokojnie ,jedynei z ofem mozesz iec problemy na faccu ( mas san sie przydaje) ale dasz rade.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdzie expic 48ed? tak aby bylo malo botterow albo i wcale i exp 100k h

Dobij byle gdzie 50ty ,a od 50 tgeo rob taski na ice golemy + crystal spidery lub mutated raty = mutated tigery ,ic e na formorgar glacier a muattedy na yala .

Od okolo 70-80 lvla jesli bd nastawiony na male watse mozesz na lizard city z ava bic:)

Opublikowano

Mam 17 lvl, skille 75/64 Paladin

EQ: b legs, demoka, pal armor, c helmet.

Chce szybko wbić 25 lvl zeby mieć rsy i bd robil taski, ale gdzie szybko wbić 25 ? Mam już pacca. Zastanawialem sie nad dwarfami na Cormaya. Dam rade ? Bić z boltow i crossbowa czy lepiej speary i tarcze ?

Nie byłem jeszcze na cyclopolis i nie wiem ile tam ludzi moze być, ale gdyby nie było nikogo to opłaca sie tam expc ze stealth ringami ? Za godzine trzeba na nie wydać 2.5k, ale exp chyba przedni i bez waste, bo tam tylko guardy mnie bd widziec.

Jakie miejsca polecacie ?

Opublikowano

Gdzie bocić knighta 35 lvl itemy : crus helmet/dsm/demon shield/noble axe/zaoan legs/bohy/patinum amulet skille 70/62 PACC

Chodzi mi bardziej o exp niz o kase

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Gdzie bocić knighta 35 lvl itemy : crus helmet/dsm/demon shield/noble axe/zaoan legs/bohy/patinum amulet skille 70/62 PACC

Chodzi mi bardziej o exp niz o kase

Wez go postaw na yala alchemist ew mozesz sprobowac culty na LB , albo malpy na banucie.

Opublikowano

Gdzie mogę postawić 44 msa na full afka? Mam pacca 36 mlvl

Wez go na zarobek -to stone golemy na farmine ( jesli ore sa drogie u ciebie) a na expa to mysle ze mozesz nim na mutated humany i slimy te lepsze na yala alchemist rabnac.

Wrazliwe na ogien.

Ew. earth elementale na edron.

Opublikowano (edytowane)

Gdzie skillować knight 46 skille 69/65 eq knight armor,legi,dragon shield,crusader helmet,leather boots,scraf no i knife.Nie chce na slimach ,bo muszę je często zmieniać i chce na jakiś exp postawić, gdzie jest mało ludzi.Wiem ,że slimy są jednymi z najlepszych ale ja chce Full afk a na zmianę slimów nie mam czasu.

Facc

N pvp

A i zapytam się odrazu czy da się ustawić taką opcje ,że redbot luruje do 2 potworów.Czyli jest 2 lub wiecej zabije i jak jest 1 to idze dalej zlura,żeby było co najmniej 2.

Edytowane przez NeverBack
Opublikowano

Gdzie skillować knight 46 skille 69/65 eq knight armor,legi,dragon shield,crusader helmet,leather boots,scraf no i knife.Nie chce na slimach ,bo muszę je często zmieniać i chce na jakiś exp postawić, gdzie jest mało ludzi.Wiem ,że slimy są jednymi z najlepszych ale ja chce Full afk a na zmianę slimów nie mam czasu.

Facc

N pvp

A i zapytam się odrazu czy da się ustawić taką opcje ,że redbot luruje do 2 potworów.Czyli jest 2 lub wiecej zabije i jak jest 1 to idze dalej zlura,żeby było co najmniej 2.

Pusc go na jakims expie z full defem ,i zawsze cos ci tam bedzie leciec.

Opublikowano

No dobra ,ale znasz może jakieś konkretne miejsce gdzie by nie było ludzi bardzo??

Mysle ze lajtem mozesz go puscic na cycach na mount stenum ,zalezy od serwera ,ale moze tam byc dobrze.

Ewentualnie sproboj dwarfy w kazzo.

Opublikowano

poszukuje dobrego miejsca do skilowania swiat npvp pall 79/68 do tej pory skillowalem obok venore kolo quest na bk ale tam przewija sie za duzo ludzi i ubijaja slima znacie jakies ciche miejsce gdzie nie ma ludzi?

Opublikowano (edytowane)

White Tower Temple czy jak tam kolo banshee w thais dobre jest też , folda może i troche chodzenia jest ale ludzi bardzo mało,desert quest po drodze jest slim i tam też jest bardzo dobre miejsce ja tam skille na knighcie wbociłem 80 ,rzadko jest ,że tam ktoś jest doradze ci jak idziesz to nie luraj go do drabinki tylko jak idziesz na questa i tam w bok i jest miejsce ,żeby bił cie 2 slimy.Ew jak coś znajde to dobisze i może jakieś mapki ci na pw wyśle.

Edytowane przez lukki78
Opublikowano

Niedawno w Tibie zacząłem grać na rl, mam 8 lvl, no i jestem w Venore, ale gdzie mam expić?

Poludniowa brama wenore ( dalej sam poszukasz0 sa rothworny ,aale radzilbym ci isc do ab dendriel ( znaki sa po drodze) i tam expic na trolllach.

Opublikowano

Witam

Jest jakaś dobra miejscówka na pacc, gdzie mógłbym wyciągnąć z 15-20k na noc ? najlepiej na bocie. Głównie chodzi mi o gp, ale jak jakieś w miare konkretne iteamy to też mogą być. Najlepiej jeszcze żeby się nie dało za bardzo paść 25 knightem ze skillami 68/51 eq. Dwarven shiled, serpent sword i noob eq

ja bym go puscil na darashi na roty ,a tak od 30-35 na cyclopolis .

Teraz właśnie tam boce, ale troche przymało kasy bo ok. 1.3k/h. Pomyliłem się co do skilli. Mam takie jak teraz napisałem i lvl już jest 25. A z wyvern fangiem dałbym rade na dwarfach cormaya -1 ?

Opublikowano

Taska na tarantule zostawie sobie chyba na 40 lvl i wtedy z mercenary swordem. Do tego lvla postaram się zebrać jak najwięcej kasy. Spróbuje te dwarfy rano. Może wbije mi się przez noc z 30 lvl :P