Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Pasjonat
Opublikowano

Jaki aol, lolz .. Nikt nie kupuje aoli tylko blessy.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

Lajtowo na 52 shieldingu z demon shieldem, pal armem i plate legami dam rade skillowac 1h na 1 slimie :P Nawet blisko miasta wiec nie ma problemu z zaopatrywaniem się.

Z moich skrupulatnych wyliczeń wynika, że 100 ss starcza na 2:10 lub 2:15 godzin, więc nie jest źle.

Opublikowano (edytowane)

Osobiście do bocenia Knightem polecam slimy koło Venore po drodze na Black Knight Quest, kręci się niewiele osób i można się tam fajnie ustawić.

O expie dla kolegów którzy grają profesjami magicznymi na niższych poziomach się nie wypowiem ponieważ miałem blockera :) Ale możecie coś pomyśleć nad jakimś party z share exp. Drutem solo mniejwięcej tak: 30-50 dragi ankrahmun ewentualnie bez pacc Dragon lair 50 lvl + bądź dragon lair Thais 30 lvl+.

Najtem na dobrych skillach Mount Sternum od początku właściwie tylko trzeba uważać :)

PS. jest więcej i dużo więcej miejscówek ale to tak w bardzo bardzo dużym skrócie. Na dniach napisze poradnik z czym to się je. Może być przestarzały bo skończyłem grać na 8.7 :)

Edytowane przez Hyung
Opublikowano

Wbrew pozorom miejscówka koło thais w temple jest bardzo dobra. Skillam już tam trochę czasu i tylko 2 noobów mi zabiło slima ale chyba nie ogarneli co ja robie i napisali "sorry ok". Blisko do miasta, ale często można trafić na pk. Raz trafiłem i padłem, 2x udało mi się uciec. Dobry skiiling też jest na ghostlandzie w razie czego.

Opublikowano

witam,

gdzie moge expic druidem lvl 42 mlvl 40 eq hat of the mad spirit cloak blue legs vampira bohy, kolega mi mowil o dragach na yala natomiast drugi zebym robil taski na carniphile, co wy o tym sadzicie?;P

Opublikowano

Dobry task nie jest zły. Na tarantule już zrobiłeś ? Polecam robić taski do 50 lvla, a później ostro na dragi na yala lub darashia.

Opublikowano

Dobry task nie jest zły. Na tarantule już zrobiłeś ? Polecam robić taski do 50 lvla, a później ostro na dragi na yala lub darashia.

wszystkie taski jakie sa robic do 50?

Opublikowano

Tak , ponieważ jest to oplacalne;)

///

Zrobilem dzisiaj nowego chara i na Island Destiny spotkalem sie z 'Party Skeleton' ktore sie nieustannie respia , skile leca pieknie na bociku. Wie ktos moze do kiedy bedzie to ?:D Czy moze na zawsze:D?

Opublikowano

65 RP 88 skille, eq dobre, pacc.

Potrzebuje coś dobrego na EXPA oraz Profit, po za corymami, bo fajnie, że na 1h tam 20k wyciągnę i lvl na staminie, ale dla mnie to za wolno :x

Opublikowano

65 RP 88 skille, eq dobre, pacc.

Potrzebuje coś dobrego na EXPA oraz Profit, po za corymami, bo fajnie, że na 1h tam 20k wyciągnę i lvl na staminie, ale dla mnie to za wolno :x

Parne pola swietne miejsce dla rp na twoim levelu i kasa i exp.

Ewentualnei z szczesciem mozesz bic dle fenrock ,ale zazwyczaj waste ,chyab ze spadnie rh/dsm to profit:D

Opublikowano

Bocic : Tak .

Expic: Tak , tylko ze gdzie?

LVL : 33 knight i leci dalej w gore

Skille : Slabe 55/50

Trenowac: Trenowac bede gdy moj sorcerer osiagnie 27 lvl [ aktualnie 17 ]

Profit czy exp: Najlepiej to oba , byloby lepiej gdy by bylo wiecej expa :}

Ktore miejscowki juz obczailem i mi sie podobaja ? :

Amazon camp - za duzo ludzi

Mintwalin - Wszedlem i prawie padlem.

Kazoo- moj aktualny exp , wolny. :{

DC - Zajete przez druga postac.

Cyclops - No thanks :D

Dziekuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Bocic : Tak .

Expic: Tak , tylko ze gdzie?

LVL : 33 knight i leci dalej w gore

Skille : Slabe 55/50

Trenowac: Trenowac bede gdy moj sorcerer osiagnie 27 lvl [ aktualnie 17 ]

Profit czy exp: Najlepiej to oba , byloby lepiej gdy by bylo wiecej expa :}

Ktore miejscowki juz obczailem i mi sie podobaja ? :

Amazon camp - za duzo ludzi

Mintwalin - Wszedlem i prawie padlem.

Kazoo- moj aktualny exp , wolny. :{

DC - Zajete przez druga postac.

Cyclops - No thanks :D

Dziekuje za odpowiedzi.

A mount stenumn probowales?

Moze byc duzo ludzi ,ale kasa jest ladna i exp niczego sobie.

jesli resp bedzie twoj to jestes w neibie

Opublikowano

A mount stenumn probowales?

Moze byc duzo ludzi ,ale kasa jest ladna i exp niczego sobie.

jesli resp bedzie twoj to jestes w neibie

\

Moglbys mi wytlumaczyc gdzie to dokladnie jest:? [screen] I jakie sa tam potwory? Byloby milo.[ Ogarne z takimi skillami, eq ? ]

Opublikowano (edytowane)

Gdzie bocić knightem 28 lvl skills 64/56 itemy:crus helmet/knight armor i legi/bohy/demon shield/knight axe chodzi mi o exp bardziej. Najlepiej bez waste :]

@edit:dodaje że na pacc

Edytowane przez Kieep

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Gdzie bocić knightem 28 lvl skills 64/56 itemy:crus helmet/knight armor i legi/bohy/demon shield/knight axe chodzi mi o exp bardziej. Najlepiej bez waste :]

@edit:dodaje że na pacc

W sumie expa moze i nie bedzie zbyt ale kasa leci ostro (zaleznie od swiata )

np u mnei za iron ore cena do 4-5k dochodzi.

Polecam Stone Golem taski i wykonuj go na farmien tam za tp.

Opublikowano

Gdzie zbierać kase , o exp to mi obojętne chodzi mi o kase bo brakuje mi do softów !!44 pall skill 91/78 EQ:Pall armor,zao helmet; legi,bohy,mms,rs'y,platinium amulet.Facc , brak postmana.

Opublikowano

Gdzie expić 43 palek na PACC itemy:crus helmet/pal armor/knight legs/bohy/demon shield skille 75/58 z armorkiem

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Gdzie expić 43 palek na PACC itemy:crus helmet/pal armor/knight legs/bohy/demon shield skille 75/58 z armorkiem

Nie nso knight legow.

Dara dragi bij sobie spokojnie ,albo yala dragi .

Uwazaj na serpent spawna i hydre na yala d lair;)

Opublikowano (edytowane)

Gdzie ustawic bota na exp i kase zarazem.Pall 45 91/78 Pall armor/Zao legi/Zao helmet/MMS/Bohy/Platinium Amulet. Dodam ,że od 50 lvla kupie zao armor ,będzi mi speeda dawało więcej.Wiem ,że pall bardzo nie nadaje się do botowania..Mam redbota .ew ustawie jakieś tam uciekanie od potwora.

Odrazu jak napisałem post to zapytam się was czy dam sam rade te questy:

Deep fibule,Orc Forrest,Black Knight?? 50 lvlem.

Edytowane przez lukki78