Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gdzie bardzo dobrze expic na faccu pallkiem 23 (zaraz 24) lvl skille 80/70 mlvl 5 eq dwarven shield / crown helm / paladin armor / plate legi / prosil bym o bardzo dobry exp gdzie wbije 30-35lvl

Z gory dzieki.

Cyclops kolo POH, Cyclops Thais wszedzie mozesz latac, z malym waste TOMB albo guardy w kopalniach kazo.

graphic.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Posiadam 50 Master Sorcer'a i chciałem was się zapytać jakiego najlepiej taska u Adamsa robić, żeby zarobić i exp był w miarę nie najgorszy?

Zrób na Ice Golems i Crystal Spiders.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Posiadam 50 Master Sorcer'a i chciałem was się zapytać jakiego najlepiej taska u Adamsa robić, żeby zarobić i exp był w miarę nie najgorszy?

Ewentualnie mozesz wziasc mutated tigery i mutated raty i na yala bic:)

Opublikowano

A ja na czym mogę expić 13lvl druid facc z eq: moongliht rod, focus cape, steel helmet, plate legs, zwykłe buty, speelbook

mlvl: 13

Opublikowano

Gdzie expić 45 MS 41 m lv... Eq to: Demon helmet, Boszki, 3 wandy (od 37, woi, od 42) Mms, F Cape, Dwarven legs... Najlepiej by wychodzić na 0 co prawda 200k mam TEORETYCZNIE na waste.. ale wiadomo kasa się przyda później.. Expiłem teraz od 33 do 45 Earthy.. Ale często zajęte, nudzą się i już coraz wolniej... Pisza ludzie że Dragi ale słabo leci... Ancienty troche ciężko idzie jak kilka wyskoczy.. Moze ktoś ma pomysły ? by chociaż gdzies szybko na 0 dobić 50 lvl bo potem Watery... Dodam że serwer N-pvp. Z góry dzięki : )!

Opublikowano

Troszkę mi nie po drodze bo w Ab jestem

Musisz sie czuc zawiedzony ,to bij sobie trolle w ab

Gdzie expić 45 MS 41 m lv... Eq to: Demon helmet, Boszki, 3 wandy (od 37, woi, od 42) Mms, F Cape, Dwarven legs... Najlepiej by wychodzić na 0 co prawda 200k mam TEORETYCZNIE na waste.. ale wiadomo kasa się przyda później.. Expiłem teraz od 33 do 45 Earthy.. Ale często zajęte, nudzą się i już coraz wolniej... Pisza ludzie że Dragi ale słabo leci... Ancienty troche ciężko idzie jak kilka wyskoczy.. Moze ktoś ma pomysły ? by chociaż gdzies szybko na 0 dobić 50 lvl bo potem Watery... Dodam że serwer N-pvp. Z góry dzięki : )!

A probowales necro na yala?

albo naprzyklad taska na piraty zrob ,kaska ci ladnie wpadnie a 9tys piratow to kilka dni

Opublikowano

Siema nowy jestem gdzie mógł bym expić na 9 lvl :P jestem w 1 mieście bo nie wiem czy się opłaca na tym lvl do 2 :P

Opublikowano

Ty idź na earth elementale na edron będziesz na 100 manasów wychodził z 6k profitu a jak lotniesz glinę to nawet do kilku k profitu. Potem na 50 możesz iść na water elementy na port hope tam możesz ciągnąć do 80 z dużym profitem potem możesz uderzyć na quary do 130 dalej mi się nie chce pisać.

A ja na czym mogę expić 13lvl druid facc z eq: moongliht rod, focus cape, steel helmet, plate legs, zwykłe buty, speelbook

mlvl: 13

Jak jesteś w ab to możesz iść na trolle pod miastem lub na zamek na orki ale nie idź na berki bo szybko padniesz.

Water elementale dużo ptk i zarobisz na waterach :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Macie pomysły na bocenie skila , full afk . Slimy odpadają . 16 lvl knight 68/64 .

Wez jescze pare skilli dobij na rotach np w White temple na poludnei od thais ,a potem spokojnie slime:)

Opublikowano

Lvl 25 knight facc. skille 45/43

Gdzie expic?

Eq : Guardian shield , plate armor&legs , steel helmet , leather boots i fire swordzik.

Nie chce narazie trenic , gdzie expic?

ODPADA : Fibula rotworms , soldiery , amazon camp venore

Jakies inne pomysly? Nie pytajcie czemu tamte odpadaja ,dziekuje..

P.S. Czy jak trenuje to stamina leci w gore czy musze byc wylogowanym ?

Opublikowano

Lvl 25 knight facc. skille 45/43

Gdzie expic?

Eq : Guardian shield , plate armor&legs , steel helmet , leather boots i fire swordzik.

Nie chce narazie trenic , gdzie expic?

Ghostland jeśli nie chcesz tamtych expowisk -.-

Gdzie znajde szybki exp na:

Knight

FACC

30lvl

51/45

K Axe

K Armor

K Legs

Warrior Helmet

Dragon Shield

Najlepiej tak żeby obyło się bez skilowania.

MountSternum

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano (edytowane)

Profesja: Knight - lvl 38 - facc

Skille: 71/66

Eq: rh, dsm, g legi, bohy, mms, Epee

1. Gdzie mógłbym bocić

2. A gdzie expić :)

Zależy mi na sporym zarobku i w miarę szybkim dobiciu 50/60 lvla

Edytowane przez Myszek1pl

heh

Opublikowano

Profesja: Knight - lvl 38 - facc

Skille: 71/66

Eq: rh, dsm, g legi, bohy, mms, Epee

1. Gdzie mógłbym bocić

2. A gdzie expić :)

Zależy mi na sporym zarobku i w miarę szybkim dobiciu 50/60 lvla

Bot fibula a expic na mount stenum

Opublikowano

Od jakich skilli mogę skillować na slimach palkiem z takim eq:

- mms

- paladin armor

- rh

- blue legs

- scraft

- leathers boots

lvl będzie pewnie ok. 20, ale lvl mało ważny, ważniejszy jest shielding i eq, a myślę, że eq takie jak wyzej jest b. dobre.

Chce skilować oczywiście kamieniami. Wystarczy, aby slim starczał mi na ok. 30 min na początek.

btw. dawno grałem w tibie, dziś wracam i mam pytanko. Czy teraz większość handlu odbywa się w tym nowym markecie ? pacze na "trade" a tam cały czas boty spamują i mało widzę ofert kupna czy sprzedaży i tak się zastanawiam

Opublikowano

Wez jescze pare skilli dobij na rotach np w White temple na poludnei od thais ,a potem spokojnie slime:)

Wyraźnie napisałem , że slim'y odpadają , po 3-4 h zabiją mnie . Jakieś inne propozycje?