Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać:

37 Knight

EQ: Zaoan Helmet, DSM, Zaoan Legs, BoHy, Demonka, Epee, P Amulet

Skille: 57/52

Pytanie: Gdzie bocić? Nie mam Pacc. Wolałbym coś z czego leci dużo fooda i mało potków na tym idzie. Profit nie mnie interesuje, chce tylko poexpić?

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł prosze pisać PW lub GG: 32333614 (bo rzadko tu zaglądam) ale like'a i tak dam ;)

TYLKO I WYŁAĆZNIE TOMBY/D LAIR VENORE/Lub orf cortess nigdzie indziej nie wbiesz szybko lla masz tam najmniejsze waste opróćz OFC

xmMfHrm.png
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Postać:

37 Knight

EQ: Zaoan Helmet, DSM, Zaoan Legs, BoHy, Demonka, Epee, P Amulet

Skille: 57/52

Pytanie: Gdzie bocić? Nie mam Pacc. Wolałbym coś z czego leci dużo fooda i mało potków na tym idzie. Profit nie mnie interesuje, chce tylko poexpić?

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł prosze pisać PW lub GG: 32333614 (bo rzadko tu zaglądam) ale like'a i tak dam ;)

Cyclopy ,dwarfy ,mount stenum , z tym eq i skillami niepowinienes zuzywac prawie potków a i kasa bedzie wpadac.

Opublikowano
Dwarfy guardy a jak za slabe to idz na

Monki na MoLS

Woo, czy troszkę nie za wysokie progi jak dla mnie? Podobno zalecane skille do expienia (a o ile się nie mylę to do skilowania trzeba mieć wyższe) na guardach to 75/75. Oczywiście nie pomnę, że stwierdzenie "a jak za słabe" kompletnie mnie rozwaliło :D. Nw, jestem nie ogar w tibii zwłaszcza, że maksymalny lvl jaki miałem to 26 ;), i takie pytanko, możesz podać jak tam dojść oraz jakieś konkretne miejsca gdzie bd mnie biły max 2 monki/dwarfy, nie używając parceli (często o nich zapominam :P)

Opublikowano

Gdzie mogę skilować Knightem 22 lvl

Eq:

Demon shield

Knight armor

Knight Legi

BoH

Crusader Helmet

Postać FACC

Skille: 66/65 (chcę minimum do 68/67, ale najlepiej do 70/70) Slimy odpadają, bo za szybko giną. Chciałbym coś co wymaga mniejszej uwagi z mojej strony, i żeby mało noobów tam się kręciło :P

Ja polecam Kazo kopalnie -3 -4( na -4 uważaj)

I Tomby pod mount sterum + możesz mount sterum

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Gdzie bocić 44 kinią facc (76/75 skile) eq: P set, Dwarven, C helmet, Wyvern fang (eq do bocenia ;x) dla LVL?;p nie zależy mi by 50k/h było bo iwem że to nie możliwe ale żeby jakoś leciało bo na fibuli to 4h + mi 10% bije :/ to troche długo.. Gdzie poleciało by mi szybciej? bo tu po 5 osób lata :(

Opublikowano

hmmm..

Może spróbuj na razie w Kazo/Amazon Camp Venore

a gdy zdobędziesz kase na jakiegoś K seta i vampe to mintwalin

Możesz też spróbować Mount Sterum - Tomby

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Gdzie bocić 44 kinią facc (76/75 skile) eq: P set, Dwarven, C helmet, Wyvern fang (eq do bocenia ;x) dla LVL?;p nie zależy mi by 50k/h było bo iwem że to nie możliwe ale żeby jakoś leciało bo na fibuli to 4h + mi 10% bije :/ to troche długo.. Gdzie poleciało by mi szybciej? bo tu po 5 osób lata :(

Niewiem jak u ciebie jest na serwerze,ale spradz amazon camp 9dobry zarobek) albo mount stenum -3 , tam czase msa boty ,ale jak niebedziesz tam nikogo mial ,to tam smigaj.

Opublikowano (edytowane)

OK dzięki :)

Jeszcze jedno pytanie... :P jaki miecz kupić (sword xDD) na 45 kinie ? ;d bo widze że Bs niby 36 ataku a Assassin dagger 40 ale defa mało.. Jaki byście radzili ? :P może jakis inny jeszcze.

Edytowane przez peczek19995
Opublikowano

Gdzie bocić/expić ręcznie - 25lvl knight 58sword 55 shield (skille jeszcze dzsiaj będa większe min 60sword oraz 57shield ;) ) b.dobre eq (wg mnie ) Golden legi, DSM demon helmet mastermind shield, BOH . Posiadam PACC !

zakaz handlu

Opublikowano

Gdzie bocić/expić ręcznie - 25lvl knight 58sword 55 shield (skille jeszcze dzsiaj będa większe min 60sword oraz 57shield ;) ) b.dobre eq (wg mnie ) Golden legi, DSM demon helmet mastermind shield, BOH . Posiadam PACC !

Stary graj recznie rob taski tarantule ,stone golemy etc.

Potem na yala alchemist miutated humany etc.

Opublikowano (edytowane)

Mało gram ręcznie (brak czasu) aktualnie boce na larvach SW na ankra 2k golda/h i 18k expa :) bez potów bez niczego więc się opłaca

@EDIT ocb z taskami ?

@EDIT 2 nvm już wiem, mógłby mi ktoś powiedzieć jaki quest na yalahar trzeba mieć ?

Edytowane przez ReDDioS

zakaz handlu

Opublikowano

Mało gram ręcznie (brak czasu) aktualnie boce na larvach SW na ankra 2k golda/h i 18k expa :) bez potów bez niczego więc się opłaca

@EDIT ocb z taskami ?

@EDIT 2 nvm już wiem, mógłby mi ktoś powiedzieć jaki quest na yalahar trzeba mieć ?

Tylko dostep na yalahar ,tam 10minut to sie robi to bylo ,ze u wyrdina sie gadalo , u kapitana w LB i juz:D

i trzeba chyba tez miec 2 misje Explorer Questa

Opublikowano

mam kngihta 86lv skille 78/75 eq prawie najlesze jakie moze byc, narazie boce na cyclopolis kolo thais, mam tam exp 30-45k/h i loot okolo 3-4k/h

zastannawiam sie nad kupnem pacc dla niego, zeby lepiej zarabial, gdzie mialbym nim bocic na pacc?

Opublikowano

D lair na Pacc, Wyrmy to moze jeszcze zawczesnie, mutadet humany na zombie jest tez zajebisty exp a loot na knigchie to miodzio bys mial :P

graphic.png

Opublikowano

mam kngihta 86lv skille 78/75 eq prawie najlesze jakie moze byc, narazie boce na cyclopolis kolo thais, mam tam exp 30-45k/h i loot okolo 3-4k/h

zastannawiam sie nad kupnem pacc dla niego, zeby lepiej zarabial, gdzie mialbym nim bocic na pacc?

Dara dlair ,ew gsy na forb :)

@NeverBack

Mógłbyś mi zrobić taką przedziałke np.

10-35 - Trolle

itd...

Byłbym bardzo wdzięczny

10-40 trolle potem do 60 roty i dalej slime.

Opublikowano

To może ja z grubej rury...

Elite Knight

Level 229lvl

Eq: Demon Helmet, MPA, Golden legs, Softy/Bohy, Shield of Corruption, Magic Sword.

Skille: 107/105

Pacc

Teraz może trochę szczegółów. Pytam sie gdzie expic ze względu na to że to postać kumpla która dostałem (max lvl jaki miałem to 35 :P). Przede wszystki chodzi mi o jakaś ciekawa miejscowke do bocenia. Może być delikatne waste, tylko proszę o podawanie pelnymi nazwami miejscowek ;)

94go1x.jpg
Opublikowano

Swietnym rozwiazaniem dla takiego ek to chyba bedzie Sea Serpenty , i exp i kasa i taski:)

To może ja z grubej rury...

Elite Knight

Level 229lvl

Eq: Demon Helmet, MPA, Golden legs, Softy/Bohy, Shield of Corruption, Magic Sword.

Skille: 107/105

Pacc

Teraz może trochę szczegółów. Pytam sie gdzie expic ze względu na to że to postać kumpla która dostałem (max lvl jaki miałem to 35 :P). Przede wszystki chodzi mi o jakaś ciekawa miejscowke do bocenia. Może być delikatne waste, tylko proszę o podawanie pelnymi nazwami miejscowek ;)

Opublikowano (edytowane)

Palek 41 skile 68 i knight 83 skile 78 gdzie skilowac ? :P na facc

Edytowane przez zenon_sm