Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

JaskOo

1. Nie trenuj sworda, axe ma więcej attaku.

2. Na początek swamp trole potem roty jak wbijesz z 20 i lepsze eq slimy ewentualnie cyclopy.

trole venore 10-40, roty venore 40-60+-, cyce thais 65-85, slimy Desert Quest 60-85, Monki wyspa Króli 90+

Edytowane przez Kulik6445
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie Expic ? skile 50/50 12 knight(moze dzisiaj z 30) eq - zaoan legs, spike sword/knife, crusadet helmet, plat. amulet, k armor i medusa (moge poty kupowac, mam 10cc) Facc, i prosiłbym o waypointy(najlepiej pokazcie na screenie gdzie to jest + bankier+ loot)

1377531174-U173186.png

Opublikowano (edytowane)

Witam mam 16 lvl knight skille 47/47 serwer pvp gdzie skillowac aby nie zostac zpekowanym? Takze dodam ze postac jest FACC

Edytowane przez Schabu
Opublikowano (edytowane)

Gdzie expic 78 sorkiem FACC tak zeby byl zarobek (bez robienia lootbagów)? exp/h niewazny

Gdzie robic lootbagi 32 najtem 60/60 ?

Edytowane przez Nugesh
Opublikowano

Gdzie expic 21 pallkiem dobre eq i skile 82/71??? Tyle tych expowisk jest ,ze niewiem które wybrać dobrze sie ganiam z potworkami.

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expic/botowac 44 lvl knight jak narazie z fibuli z 12h siedze i wynosze ponad 10k ale exp jest już zbyt za mały :/ FACC

Edytowane przez Lgcooke
Opublikowano

napisz jakie eq i skile masz

Gdzie expic/botowac 44 lvl knight jak narazie z fibuli z 12h siedze i wynosze ponad 10k ale exp jest już zbyt za mały :/ FACC

Opublikowano

Gdzie skillować/bocić na FACC:

- Knightem 39lvl skille 76/77

- Pallem 55lvl skille 83/69

Chodzi mi o takie miejsce, gdzie moglibyśmy skillować z ziomkiem jednocześnie. Najlepiej jakieś 100% AFK, żeby postawić na noc i się nie martwić, że ktoś przyjdzie.

Opublikowano

Gdzie skillować/bocić na FACC:

- Knightem 39lvl skille 76/77

- Pallem 55lvl skille 83/69

Chodzi mi o takie miejsce, gdzie moglibyśmy skillować z ziomkiem jednocześnie. Najlepiej jakieś 100% AFK, żeby postawić na noc i się nie martwić, że ktoś przyjdzie.

chyba nie ma takich miejsc ;d ale bez bota to palkiem na ofie bym ci radzil, tam pod ziemia, ja na 59lvl na troszke lepszych skilach 42k/h expa mialem

1377531174-U173186.png

Opublikowano

napisz jakie eq i skile masz

Skromne po chaku p set dragon slayer/ spike sword Ancient shield ale chyba przeniose sie na cycki i gobliny do carlin mam juz skrypt na gobliny kamyczki bd zbierał :)

Opublikowano

chyba nie ma takich miejsc ;d ale bez bota to palkiem na ofie bym ci radzil, tam pod ziemia, ja na 59lvl na troszke lepszych skilach 42k/h expa mialem

To może chociaż jakieś mało znane miejsce ze slimami dla knighta, żebym mógł bota na skilla postawić 100% AFK, bo pod pustynią Jakundaf czasami potrafi się ktoś pojawić :D

Opublikowano (edytowane)

Ok nie ważne znalazłem sam jaskinię. Super exp i niezła kasa. Uprzejmie dziękuję.

Edytowane przez Sazox
tibia.png
Opublikowano (edytowane)

Gdzie ustawić bota,

57 MS

Pacc

zależy mi na bezpiecznym expie.

Kasa i eq bardzo dobre (nie mówie tutaj o softach :P)

Edytowane przez cinekqqq
Opublikowano

Gdzie expić knightem 56 lvl bez pacca miasto Thais

zdjęcie skilli i eq:

79829632.png

Jak mowisz ,ze thais to mozesz na tombach pod cyklopami tam albo tam na guardach kolo crusader helmeta (bez gs'y)

Opublikowano

Witam

Mam knighta lvl 18

skille 60/60

Mlvl 3

Eq:Serpent sword,knight armor,plate legs,dark helmet,dragon shield i leather boots

Mam pacca

Nie wiem kurde gdzie expic

Propozycje?

30285.gif