Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znów Ja bo nikt nie odpisał

EK 50lv

68/66

Eq: DH, DSM, Zaoan Legs, Boh/Soft, MMS, Noble Axe.

Gdzie expic ręcznie?

Jakbys mial skille kolo 80 to bys mogl miec bosko na dara d lair ,ale narazie siedz dla kasy na yala mutated humany i m raty , za jakies 5 ~lvl idz na mutated tigery z taskiem loot dobry ,exp ujdzie ,uwazaj na duzo bog raiderow po drodze.

Opublikowano (edytowane)

Witam ,gdzie skillowac 18 lvl palladyn na bocie .

Pall eq ;Zoan helmet,legs,golden armor,kamyki do skilla ,bohy i mastermind shield

Dist:57 Shield:44

Edit: Dodam ,ze w gre nie wchodzą slimy.Na bocie matke bede ubijal;/

Mialem tez pomysl zeby zrobic sorka 25lv i wyczarowac monka i tym pallem skillowac.Problem ejst taki,ze kumpel powiedzial iz nie mozna na NON-PVP (candia) ..

Edytowane przez whiskyStar
Opublikowano

Pytanko do was bo już nie ogarniam tych updatów. Gdzie mógłbym postawić 49 kine z full eq jako CASHMAKERA. Słyszałem że na swamp trollach locąc te Pouch'e jest dobrze.

Opublikowano

Pytanko do was bo już nie ogarniam tych updatów. Gdzie mógłbym postawić 49 kine z full eq jako CASHMAKERA. Słyszałem że na swamp trollach locąc te Pouch'e jest dobrze.

Jakie masz skille ??

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Witam

1 na czym oraz gdzie skillowac knightem 85 ze skillami 81/80 eq zao helm, zao legi, dsm, mms,

2 Gdzie bocic 37 knigthem ze skillami 65/60 eq srednie, oraz gdzie go zostawic 100% afk na skillowanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

1 na czym oraz gdzie skillowac knightem 85 ze skillami 81/80 eq zao helm, zao legi, dsm, mms,

2 Gdzie bocic 37 knigthem ze skillami 65/60 eq srednie, oraz gdzie go zostawic 100% afk na skillowanie.

Pacc/Facc??

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Do każdego Knighta , Skillujcie do co najmniej 70 bo potem będziecie mieli straszne braki a na wyższych lvlach się chu**** skilluje. Palladyni natomiast to nie problem 70 wbic wiec mają łatwiej a co do sorca i druida to moze i da sie bocic ale strasznie ciężko ( mało cap, mało hp, mana) A co do bota to polecam RedBot.

Opublikowano

gdzie bocic na kase dobrze?

Knight 54

skill 82/82

eq :relic sword,dsm,zaon legs,crusader helmet,bohy,vampirka

Mount stenum ,dwarfy , cyce poludnie thais ,a nawet beary i wolfy na calej mapie 9pawy)

Opublikowano

Gdzie skillować 17 knightem skille 45/41 ?

Oraz gdzie expic ? Mam eq serpent,p legi,arm,dark helmet,dwarven shield. Zalezy mi tez na kasie.

Oraz mozna skillowac z kolega jak jest pallem ? Jak to robic ? Bo widzialem knight z knightem ale z pallem nie..

Opublikowano

Gdzie skillować 17 knightem skille 45/41 ?

Oraz gdzie expic ? Mam eq serpent,p legi,arm,dark helmet,dwarven shield. Zalezy mi tez na kasie.

Oraz mozna skillowac z kolega jak jest pallem ? Jak to robic ? Bo widzialem knight z knightem ale z pallem nie..

Możesz iść skillać na Roty w fibula lub folda do 50/50 później dokup lepsze eq i idź skillać na slime

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

@UP.. A gdzie jest folda ? Na fibuli nie ma dużo pk ? Bo tak slyszalem... Chociarz teraz i tak duzo pekerów nawet na rotwormach..

Czy na Fibulę trzeba jakiś klucz bo wydaje mi sie że trzeba było.. No i mógłbyś podać te "lepsze eq" ? Co kupić ?

Opublikowano

Fibula - zasypane botami, ale tez znajdzie sie pk.

Tak, na kazdym serwerze PVP, jest duzo pekerów któzy chceli by twoje eq i Cie zabija nawet na ratach.

Tak trzeba klucz który trzeba kupic za 2000 gp, wiec 2k - tutaj lepiej przeczytaj http://www.tibia-wiki.net/wiki/Fibula.

Lepsze eq? hmm. narazie zostaw to eq jakie masz, na 20 lvlu idz na deserta i 10k wpadnie, wiec kupisz eq: crimson sword, dragon shield oraz knight armor.

76561198006476025.png