Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Gdzie bocić 70 palladin facc skile 82/66 moge być przy kompie używam bbot swiat no pvp eq pall armor dh zao legs mms bohy . Wmiare szybki exp prosze tez o wp jak macie za wp i dobra odpowiedza daje lubie to

Edytowane przez Raban Drezero

Jeśli pomogłem daj " Lubie To "

Opublikowano

@UP

Chyba ucz się czytać, mlvl w 100 % botowany a twoje posty już mnie dobijają nie wspominając o lizaniu tyłka Moderatorom.

Opublikowano

@UP

Chyba ucz się czytać, mlvl w 100 % botowany a twoje posty już mnie dobijają nie wspominając o lizaniu tyłka Moderatorom.

Chyba twoj poziom inteligencji jest mneijszy od inteligencji dziwki robiacej loda.

Przeczytalem dobrze,jedynie spytalem czy napisales poprawnie + jesli ci niepasuja moje posty ,nieczytaj. i kolejny + dupe mozesz lizac rodzica/rodzinie zeby ci dali 5zl , tak wiec podrosnij i postaraj sie o mózg.

ale w tych miejscach co podałeś to jak skiluje z knife to mam potworki na 2 hity.. :(

Idz w gore i troche lewo tam bedzie slime.

Opublikowano (edytowane)

Gdzie mogę bocic kinem 38 skill 66/62 k set, plus wp i link do bota jak można to na pw plus miejsce do skilania facc

Edytowane przez Freeszovsky
Opublikowano

gdzie expic 31 sorca mlvl 30 eq crown helmet,spirit clock,plate legs,dragon shield,leather boots,scarf wand od 7 do 33 ;x

pacc:minosy

facc:recznie,guardy,bot:DC?

Opublikowano

Ja botuje BlackD Proxy, pobralem gotowego scripta. Expi na trolach na east od thais, zbiera kase i je mieso, uzywa utevo lux a potem to co zebrał wpłaca do banku. Fajnie by było coś podobnego, tylko, że lepsze expowisko bo tam wolno leci. tak srednio 4k w godzine nabije, jak nikt sie nie napatoczy.

Swiat : Harmonia

Profesja : Knight

Lvl : 9

Eq : Dark Helmet, Knight Armor, Serpent Sword, Plate Legs, Dragon Shield, Leather Boots.

Skille : 23 sword, 22 shield.

Opublikowano

Gdzie bocić 70 palladin facc skile 82/66 moge być przy kompie używam bbot swiat no pvp eq pall armor dh zao legs mms bohy . Wmiare szybki exp prosze tez o wp jak macie za wp i dobra odpowiedza daje lubie to

Jeśli pomogłem daj " Lubie To "

Opublikowano

Knight Pacc

63 lvl 74/70

Zao helm, dsm, demon shield, boh, Zao legs nie pamietam nazwy miecza ale to ten z 2lvl areny.

Gdzie expic żeby jak najmniejsze waste było, najlepszy exp i zarobek dobry? Chyba ze macie inne propozycje jak dobrze wyexpic tego kine?

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expic knight 20 lvl 50/48 eq całkiem całkiem facc

@edit: Knight armor, plate legs, crown helmet, obsidian lance,

Edytowane przez Kieep

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Gdzie expic a gdzie bocic 44 knight Facc

skille 65/62

Eq : warrior helmet , noble axe , vampire shield , boh , knight legs , crown armor

nie chcialbym za duzego waste a jak juz musibyc to zeby sie odrobilo za itemki :)

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom

Opublikowano (edytowane)

słabe skille masz trochę, za słabe na OF, nawet gurady bd Cie karać hmmmmmmm...... na Tomby możesz spróbować, kasa z guli leci więc odrobisz za potki, masz tam też Cyce które są połączone z mount stenum. co do bota - nie wiem czy opłaca ci się stawiać bota bo nawet na FoxTower może być hard ale możesz spróbować ;)

Edytowane przez ziomalesko
Opublikowano (edytowane)

Knight 36 skile 65/63 plate set dragonka(w dp black legi armor crusader helmet wampirka)+fire axe[FACC]

Gdzie nim skilać? Chodzi mi o to żeby postawić go na noc na skila ale żeby nie padł tak jak w przypadku slime.

Edytowane przez konter999
Opublikowano (edytowane)

może roty na Northport ? dwarfy/roty kazo ? :ninja:

do 70 tam dasz radę doskillować ale wiadome,że będzie trwać to dużo dłużej niż na slimie .. :mellow:

Edytowane przez ziomalesko
Opublikowano

Ja bym ci radzil wybocic sobie 27 sorca/druida i stawic sobie monka

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom

Opublikowano

`Witam! Gdzie Expic moim Knightem

Lvl: 50

Skille: 74/69

Eq: Crusader helmet, Zao armor, Demon shield, knight legs, boh, noble axe

Uwagi: chodzi mi o bezpieczny exp bo nie stac mnie na blesy ;/

PS. myslalem o DC i o necromante house (30k/h i 4k/h w zlocie)