Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

Gdzie expić/bocić knightem 30 lvl skille -56/55

Eq: g armor, w helmet, k legs, meduska, zaoan shoes?

Poprosiłbym ejszcze o wp do RedBota

Expic mozesz na Mounsternum a bocic na fibuli lub mountsternum

Gdzie puscic boota na skillowanie skille 61/60 ?

eq p set dragon shield i knife

Idz na folde tam są slime na -2 :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Na foldzie byłem i nie mogę znaleźć miejsca gdzie tylko 2 slimy będą mnie biły;/

Zejdz na -2 poziom i potem idz na samą górę i potem w prawo cały czas i zobaczysz tam slime :D Nikogo tam nie ma na Guardi :P

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

34 ms[32 mlvl z eq/bez 29] eq: bohy,b legi,f cape,hat mad,spellbook+1mlvl,woi,p ammy,pacc,troche ava i gfb.Gdzie moge expic ta postacia bez duzego waste ?oczywiscie pacc

Opublikowano (edytowane)

refresh ;] posiadam juz 37 lvl . i 30.5 mlvl bez eq.+ wand na 37 lvl

Edytowane przez komarson
Opublikowano

Siema kiedyś dawno temu skillowałem knightem w okolicach veno w takim miejscu, że schodziliśmy na dół i były chyba z 2/3 roty i zejście w dół, a tam były 2 slimy i przejście gdzieś dalej. Pamiętam, że bardzo rzadko ktoś tamtędy przechodził i mogłem spokojnie skillować. Kojarzy ktoś to miejsce? Bardzo proszę o wysłanie linku do jakiejś mapy gdzie to jest. A może znacie jakieś inne miejsca do skillowania, gdzie nikogo nie ma, albo bardzo mało ludzi przechodzi?

Opublikowano

Gdzie moge zostawic na nocke 100 ek zeby mi potow wystarczylo na cala noc ?, zalozmy ze wezme 800 mp i 200 ghp, gdzie go moge zostawic ? gram na ots exp x2

i bota mam elfa. ;)

userbar96563.gifSTRZEL + STRZEL +

9053942_2_11.pngSTRZEL + STRZEL +

Opublikowano

Właśnie wyszedłem z Roca mam 8Lv Knight, zamierzam na początek podskillować się gdzie radzicie ? Jaki set ? Botuje na RedBocie

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

Zrobiłem sobie cash makera. I teraz nie wiem gdzie mogę bocić? Dobrym pomysłem jest bocić na goblinach (Fermor Hills) czy lepiej na swamp trollach przy venore? Później iść (na około 28lvl) na ghost land, z 35lvl na amazon camp i z 60 lvl na orc fortress? Możecie coś polecić? Może znacie jakiś wydajniejszy sposób na zaraianie kasy? A i chodzi mi o jak najwięcej kasy na godzine a nie o exp!

banner.gif
Opublikowano

Knight 98 lvl, eq: k set, wh, mms, p ammy, fur boots/boh, 84/83, facc, non-pvp. Gdzie mógłbym teraz skillować ?

Cyce mount sternum albo slime folda :)

Zrobiłem sobie cash makera. I teraz nie wiem gdzie mogę bocić? Dobrym pomysłem jest bocić na goblinach (Fermor Hills) czy lepiej na swamp trollach przy venore? Później iść (na około 28lvl) na ghost land, z 35lvl na amazon camp i z 60 lvl na orc fortress? Możecie coś polecić? Może znacie jakiś wydajniejszy sposób na zaraianie kasy? A i chodzi mi o jak najwięcej kasy na godzine a nie o exp!

najlepiej to idz na fibule tam jest duza kasa :D wiem same roty ale sie oplaca :D

Właśnie wyszedłem z Roca mam 8Lv Knight, zamierzam na początek podskillować się gdzie radzicie ? Jaki set ? Botuje na RedBocie

Najpierw idz na trolle set moze byc taki: plate set,crown helmet,knife,leather boots,dwarfen shield.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano (edytowane)

Cyce mount sternum albo slime folda :)

Slimy padaja na 8-10 hitow, probowalem monki ale za dobre jeszcze, zobacze jak na cycach bedzie.

Edit:

Mount sternum zajebane ludzmi ;/

Edytowane przez Adrenalinee
Opublikowano

Slimy padaja na 8-10 hitow, probowalem monki ale za dobre jeszcze, zobacze jak na cycach bedzie.

Edit:

Mount sternum zajebane ludzmi ;/

NIe pamietam gdzie ale wiem ze gdzies na skale jest dobre miejsce :)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Zna ktoś jakieś dobre miejsce do skillowania na dwarfach/rotahc. Posiadam 16lvl i skille 53/52 oraz EQ soldier helmet, plate legs, plate armor, leather boots, steel shield i steel axe.

banner.gif
Opublikowano

Zna ktoś jakieś dobre miejsce do skillowania na dwarfach/rotahc. Posiadam 16lvl i skille 53/52 oraz EQ soldier helmet, plate legs, plate armor, leather boots, steel shield i steel axe.

1 i 2 kopalnia w kazoo ;)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ma ktoś najbardziej opłacalny skrypt dla Knight' na Swamp Troll'e obok Venore? Chodzi mi o zbieranie jak największej ilości Gold Coin'sów + item'ów (Medicine Pouch, Troll Green, Swamp Grass - chociaż nie wiem czy te dwa ostatnie item'y opłaca się zbierać) w jak najkrótszym czasie, żeby po prostu działał na jak największym obszarze, ale bardzo dokładnie (zachodzi w każdy kąt). Z góry dzięki :* .

banner.gif
Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić, bocić 28lvl ms Hotm, Blue legs, demonka, boh, woce, focus cape PACC

Do wykorzystania 150k doradźcie co dokupić czy zostawić na wastowanie.

Edytowane przez DragonSiege
Opublikowano

Elo all,

mam pytanko odnosnie gdzie bocic 20 knightem skille 48/46 (sword) >>>FaCC<<<

Od razu prosze bardzo o skrypta na to miejsce pod "RedBota"

Z góry wielkie THX !!!

Opublikowano

>Siemanko jestem graczem po przerwie od 7.6 i nie wiem gdzie bocić knightem od początku czyli od 8 lvla. Jakiego bota teraz polecacie w zamian za ng bo jego już podobno nie ma? W zanadrzu mam 10cc może polecicie co kupić nowemu knightowi?<

kup se k seta i idz poskilowac do 60/60 na roty potem pusc se bocika na fibuli na nocke wbije ci przez noc 27-30 level :) potem cyclopy thais do 50 lvl potem wyskiluj do 80/80 najlepiej i na dragi se pusc w venore na bbocie zeby stal na ukosy ja wbilem 80level w miech na facc :)

Opublikowano

Elo all,

mam pytanko odnosnie gdzie bocic 20 knightem skille 48/46 (sword) >>>FaCC<<<

Od razu prosze bardzo o skrypta na to miejsce pod "RedBota"

Z góry wielkie THX !!!

mozesz bocic na fibuli :) skryptu nie posiadam.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano (edytowane)

Gdzie skilować knightem skile 67/62 eq: knight sel,dwarven shield? wiem że słabo, postać jest po haku :( i chciałem teraz poskilować na bociku.. Oczywiście postać facc :(

Edytowane przez Pawlak1045