Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdzie bocic 22 knight slabe eq 55/55

7k do wykorzystania i na 25 kupic wywern fanga czy poczekac do 30 i bs

PS:moge poskilowac i gdzies indziej

Podbij do 60/60 i idz na cyclopy na mount stenum.

Albo te na poludnie od thais.

Kup BS na 30

Opublikowano

gdzie expic 25 knigtem z 57/56

eq to

solider helmet , chain armor , brass legi , dragon shield i wywern fang

chce miec profit

Idz na dwarfy, same dwarfy z tym eq soldeiry bd cie klepac.

Zarobisz troche ,obkupisz sie to i soldiery i guardy djda.

Opublikowano

Gdzie expić a gdzie bocić 41 elite knight skile : 76/74 eq: demonka,rh,k set,bohy, p ammy,brigt sword.. prócz Cyce edron (pacc)

Nieradzilbym ci bocic ale jak recznie to mozesz ladnie jechac na Bog Raiderach na Yalahar.

Bbedziesz mial 1lvl/h + prawie zawsze wyjdziesz na +

Opublikowano

Chcialem sie dowiedziec gdzie moge expic recznie, a gdzie bocic Facc knight 39 lvl 73/73 bright sword, k set, crus helmet, vamp shield, bohy. Fajnie, gdyby mi ktos napisal gdzie najlepsza kasa, a gdzie najlepszy exp. Moge dokupic jakies eq bo mam ze 140k w banku jakby trzebabylo.

Z gory dzieki za odpowiedz

Opublikowano (edytowane)

Skillanie 10 Knight Skille ok. 34/30 plate legs,armor,dark helmet,dwarven shield,scarf. <<FACC>> Gdzie mam skilować na bocie tak aby stać w miejscu i potworki do mnie same przychodzily? Mam na zbyciu 6cc z drugiego chara,może kupić lepsze eq i pójść na slime'y? Napiszcie proszę was.

Edytowane przez Budlys
Opublikowano

Więc z takimi skillami nie idz na slime bo od razu padniesz!

Do skilluj do 50/50 na rotach na foldzie (mało tam ludzi jest) potem jak będziesz mieć te skille 50/50 idź na slime też na folde na -2 poziomie są tam a tam wgl nie ma ;D

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

8lvl Knight skille 15/15 swiezo wyszedl z rooka :P

Potrzebuje dobrej miejscowki, tak zeby nie chodzilo tam za duzo ludzi i mozna bylo troche poafczyc ew. pobocic ( chociaz nie wiem czy mi sie uda, bo slyszalem, ze TibiaAuto juz nie dziala na 9.44, gram po dluzszej przerwie wiec nie wiem jak to jest ). Do dyspozycji mam sorca z ghulem i monkiem wiec problem jest tylko z tym, zeby miec dwa moby na klacie.

Jakies propozycje ?

Opublikowano

8lvl Knight skille 15/15 swiezo wyszedl z rooka :P

Potrzebuje dobrej miejscowki, tak zeby nie chodzilo tam za duzo ludzi i mozna bylo troche poafczyc ew. pobocic ( chociaz nie wiem czy mi sie uda, bo slyszalem, ze TibiaAuto juz nie dziala na 9.44, gram po dluzszej przerwie wiec nie wiem jak to jest ). Do dyspozycji mam sorca z ghulem i monkiem wiec problem jest tylko z tym, zeby miec dwa moby na klacie.

Jakies propozycje ?

Wyjdz z tahis poludniowa brama,idz w dol ,potem skrec w lewo wez z 2 wolfy, potem idz na maxa na prawo.

Az dojdziesz do wody. Tam jest looz.

Opublikowano

Dobra.. ;D mam te 50/45,dsm,gl,dragon shield i dark helmet. Tak tak.. wiem że dark nie pasuje totalnie:DD

Ale pytanie... Gdzie jest w miare resp slime'a ? tylko jednego gdzie średnio ludzie chodzą ? Proszę o mapke (Facc)

Opublikowano

Siemanko jestem graczem po przerwie od 7.6 i nie wiem gdzie bocić knightem od początku czyli od 8 lvla. Jakiego bota teraz polecacie w zamian za ng bo jego już podobno nie ma? W zanadrzu mam 10cc może polecicie co kupić nowemu knightowi?

Na 8 lvlu kup sobie plate armor ,plate legi,dark helmet,dwarven shield,i jak bijesz ze sworda to spike sword.

Na 20lvlu kup knight armor,knight legs,dragon shield,dark helmet a co do sworda to niewiem.

Na 25lvl ze sworda to Wyvern Fang :D

Nick w grze : Konrazo
Level : 30
Rejon : EU
Kontakt : LOL ,

Chcesz ze mną pograć lub sprawdzić moje umiejętności ? dodaj mnie do znajomych w lolu.