Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skilluj na dwarfach najlepiej w piwiarni w kazo tak do 65/65 i smigaj na soldki z dwarfami pod kazo

moze ktos mi odpowiedziec?

Gdzie bocic 50% afk knightem 31 lvl 65/65 bright sword, k set, crown helmet, vampirka. Facc. Chcialbym takie miejsce gdzie malo ludzi jest. Teraz boce na soldach pod kazo, nie ma ludzi, jednak chcialbym wiekszy exp, ewentualnie wieksza kase rowniez.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Skilluj na dwarfach najlepiej w piwiarni w kazo tak do 65/65 i smigaj na soldki z dwarfami pod kazo

Gdzie bocic 50% afk knightem 31 lvl 65/65 bright sword, k set, crown helmet, vampirka. Facc. Chcialbym takie miejsce gdzie malo ludzi jest. Teraz boce na soldach pod kazo, nie ma ludzi, jednak chcialbym wiekszy exp, ewentualnie wieksza kase rowniez.

posiadam fajnefo skryta na amazonki kolo carlin loot 2k/h i exp 12k/h

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

a wie ktos w jaki czas wbije z 32/30 na 60/60 jesli bede mogl caly czas skillowac?

Niestety to za malo expa.

Ponawiam pytanie :)

Opublikowano

Witam !

Mam takie pytanko . Gdzie expić ?

Knight lvl 34

Skille 57/55

Serwer non-pvp

Eq : Demon helmet , DSM , Boh, Bright Sword , Golden legs , MMS , Platinum Amulet .

Polecilibyscie mi jakiegos bota a z nim link i skrypty gdzie ewentualnie mialbym bocic ?

Opublikowano

Druid 13

m lvl 10

server pvp

eq p legi dark helmet tarcza 23 def i monlight rod mam jakies 3k ;d

Możesz też puścić bota na trolle/roty tam się trochę dorobisz ew. ręczny exp na rotach.

Opublikowano

Witam !

Knight lvl 34

Skille 57/55

Serwer non-pvp

Eq : Demon helmet , DSM , Boh, Bright Sword , Golden legs , MMS , Platinum Amulet .

Polecilibyscie mi jakiegos bota a z nim link i skrypty gdzie ewentualnie mialbym bocic ?

Opublikowano

Witam !

Knight lvl 34

Skille 57/55

Serwer non-pvp

Faccc

Gdzie jeszcze ewentualnie mialbym skillowac

;)

Opublikowano

Gdzię bocić elite knightem 117 lvl full eq, softy, dużo kasy skille 91/90. (Pacc)

Na wszystkich znanych mi miejscówkach z dragami jest bot na bocie.

,,Gdy wszyscy wiedzą, że coś jest niemożliwe, przychodzi ktoś, kto o tym nie wie, i on to robi.''

~ Albert Einstein

Opublikowano

@up jak npvp to póść bota na dlair venore,Dużo razy widzialem tam latające 100lv+

Szkoda postaci bo moze dostac bana ja to bym proponowal zrobic noob chara z 30lv i skille 70/70 i wtedy bocic :P

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Gdzię bocić elite knightem 117 lvl full eq, softy, dużo kasy skille 91/90. (Pacc)

Na wszystkich znanych mi miejscówkach z dragami jest bot na bocie.

Najrozsadniej expic recznie, na dl'ach Darashia, wyrmy na LB, albo nighty na yala

Opublikowano

Elo. Gdzie moglbym bocic druidem (facc), 15lvl , eq blue robe,blue legs,warrior helmet,dragon shield.

i Gdzie najlepiej postawic bota na skill dla paladyna . lub exp +skill. tez facc . 10 lvl , eq takie same tylko ze demon shield jest w zamian. i skille 50/35 . Niby moge trolle. ale nie moge ustawic zeby spear zbieral . i mam 2 problem bo mi TA wylacza. z problemami prosze odp na priv. :). z Gory dzieki

Opublikowano

Elo. Gdzie moglbym bocic druidem (facc), 15lvl , eq blue robe,blue legs,warrior helmet,dragon shield.

i Gdzie najlepiej postawic bota na skill dla paladyna . lub exp +skill. tez facc . 10 lvl , eq takie same tylko ze demon shield jest w zamian. i skille 50/35 . Niby moge trolle. ale nie moge ustawic zeby spear zbieral . i mam 2 problem bo mi TA wylacza. z problemami prosze odp na priv. :). z Gory dzieki

Druidem radzilbym ci poszukac na necie,sa wpt ze odwiedza wszystkie miejsca z bearami,wolfami ,w noc zarobisz z 30k ,expa moze niezaduzo ,ale co oczekiwac po takim druidzie.

Pallem skilluj na rotach ,a od 45 shielda idz na slima pod white temple na poludnie od thais.

Expic nim mozesz na mount stenum,dwarfy a nawet mozesz probowac mino town,ale loot bagi bd musial robic:0