Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Od jakich skilli i eq mozna zaczac skillowac na slimach? Obecnie posiadam k seta crown helma drag shielda 47/47. Czy dokupic cos, czy juz moge zaczac skillowac?

Opublikowano (edytowane)

Własnie rozkminiam redbota tak więc expienie na nim.

mag 30

m lvl 25(z eq 28)

eq: focus cape, b legs, boszki, vampirka/spellbook, hotm, p ammy, woce lub inna

miasto: obojętnie (FACC)

Zależy mi na wbiciu 45 lvla, bo jest to char tylko na robienie SD. Od 25 do 30 lvla latałem na fibuli na rotach z bright swordem, ale chciałbym zmienić miejscówkę, żeby exp szybciej leciał. Waste może być, ale małe. Liczę na parę pomysłów ^_^

Edytowane przez fidek123

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Gulmas, ja ci radze tak wykupic neo bota 19zl 30 dni i stawiasz na troole do 15lvl a co do eq to narazie p seta i przy jakims 20 lvl kupujesz dragonke w helmet, ale oczywisice nie zapomnij o skillach, skille na 20 lvl musza byc minimum 60/60,

gdzy juz osiagniesz 20 lvl skille 60/60 idziesz na orki pod thais wbijasz tam do 25lvl i eq wtedy powinno byc boh, w helmet dragon shield , k amror k legi i w zaleznosc od czego walisz polecam sworda (sam cwicze sworda)

Mam nadzieje ze pomoglem :)

Ematec, idz na cyclopy thais

Poradniki

[Poradnik] Xenobot tworzenie skryptu 100% afk -http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial-pl/#entry9478544

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

Lvl: 43

Prof: Sorc

Mlvl: 36

Facc

EQ: Hat of the Mad, Focus Cape, wand of voodoo, Vampire Shield, Blue Legs, Boh.

Gdzie expić? : ) (w chwili obecnej D. Guardy)

hmm powiem tak sorcem na facu jest trudno, guardy dobra zecz moze ze masz troche kasy na icki to wtedy dragi ale tak to siedz na guardach nic leprzego ci nie pozostaje moze ze bys mial pacc to calkiem inna sprawa :)

Mam nadzieje ze pomoglem

Poradniki

[Poradnik] Xenobot tworzenie skryptu 100% afk -http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial-pl/#entry9478544

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

Do którego lvl na guardach? : )

do 50 albo nawet i dluzej jak nie masz kasy potem z gfb na ofa ale tam musisz uwazac na Orc Berserkery (zerki :P) , jak mial bys kase to kupujesz icycle i juz ciagle na dragach do puki nie kupisz pacc:)

Mam nadzieje ze pomoglem

Poradniki

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano (edytowane)

<p><p>Siemka chciałbym se zagrać knightem i teraz pytanie gdzie skillować od tej wyspy gdzie idziemy po eq aż po maina.i czy opłaca się kupować pacca i itemy przez allegro o_0 ?.Zagram se na faccu.

Edytowane przez Aziraal321
Opublikowano

A na tej wyspie po rooku nie main tylko wiesz która nie pamiętam nazwy do ilu skillować ?.

na tej wyspie nic, idz odrazu do thais i trole do 35/35 potem rotwormy 55/55 i slimy 60/60 potem wbijasz 20lvl i skille 65/65. 35lvl skille 67/67 60lvl 70/70 jak tak bedziesz mial to bedzie git mam nadzieje ze pomoglem

Poradniki

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

Hmmm pomogło już zaraz dam "Lajka" tylko, że na slimach to jakie eq minimum i jaki lvl po prostu powiedz na jakim lvlu gdzie skillować i jakie minimalne eq na tego typu potworki.

na smily 20-25lvl skille minimum60/60 eq takie jak k armor, k legi , warrior helmet albo crow helmet , dragon shield, platinium amulet albo scarf i oczywiscie ja trenujesz sworda to knife :)

jak bys czegos nie wiedzial to pisz :)

Poradniki

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

Na takie eq zamiast platinum amuleta to moim zdaniem AOL by się przydał co nie ?.Bo kiedyś byłem tak głupi, że poszedłem na 13 lvlu z knight setem na gobliny to był świat pvp i mnie 16 druid skosił i całe eq poszło :>.

Opublikowano

Kim lepiej grać 26 Knightem skile 76/73 (sword) eq: Zao helmet, dsm, platinum amulet, zao legs, boh,demonka czy też Pallem 25 lvl skile 85 ~~ o podobnym eq do EK (troche lepszym.. ) i gdzie zarówno knightem i palem mógłbym expić ?;d Facc. ser. Nerana

Opublikowano

Kim lepiej grać 26 Knightem skile 76/73 (sword) eq: Zao helmet, dsm, platinum amulet, zao legs, boh,demonka czy też Pallem 25 lvl skile 85 ~~ o podobnym eq do EK (troche lepszym.. ) i gdzie zarówno knightem i palem mógłbym expić ?;d Facc. ser. Nerana

Polecam ci Knightamosobiscie gram pallem,ale knight jezeli masz zamiar kupic pacc jest lepszy,pallem moze na poczatku wieksze PG ,ale na lvl 100+ knight jest lepszy od palladyna.

Na tych skillach mozesz knightem isc na OF

A pallem proponuje Mount stenum jeden poziom wyzej od dragow.

Opublikowano

A ok :) A jedno pytanie na OF knightem to z jakimiś potami ? czy na exurce.

OF wiadomo ze poty trzeba brac ,ale biorac nnp 40 hp potow i 30mp zwroci ci sie tam w 30minut,a i na of rob loot bagi ,halberty ,b axe itp.

Na dodatek exp tylko na pomieszczeniach nad ziemia i na ziemi,pod ziemie nieschodz.