Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Giant spidery na yalahar ale waste będziesz miał dość spore. Na tym lvlu możesz pójść na kwatere z mutated ratami tigerami itp itd, możesz też się przejśc na dragony+dle na darashie ale pewnie wyciągniesz max 120k/h, możesz jeszcze expić na wyrmach (Liberty bay) zawsze tam wychodziłem na 0 albo lekko stratny. Ja od 100lvla zacząłem expić w team huntach na hellspawnach yalahar na początku po 2-3 bo będą siekać ostro ale potem to już dajesz rade tak od 110lvla możesz biegać spokojnie z siochem. Osobiście do 130lvla leciałem cały czas waste od 8 jak chcesz troszke zarobić i poexipć to GSy na yala +task możesz pobiegać. Na 100 możesz jeszcze iść solo na Frost dragony na okolnir ale oczywyście waste będzie chyba że będziesz miał szczęście i wylocisz DSM

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, RyXeL napisał:

Giant spidery na yalahar ale waste będziesz miał dość spore. Na tym lvlu możesz pójść na kwatere z mutated ratami tigerami itp itd, możesz też się przejśc na dragony+dle na darashie ale pewnie wyciągniesz max 120k/h, możesz jeszcze expić na wyrmach (Liberty bay) zawsze tam wychodziłem na 0 albo lekko stratny. Ja od 100lvla zacząłem expić w team huntach na hellspawnach yalahar na początku po 2-3 bo będą siekać ostro ale potem to już dajesz rade tak od 110lvla możesz biegać spokojnie z siochem. Osobiście do 130lvla leciałem cały czas waste od 8 jak chcesz troszke zarobić i poexipć to GSy na yala +task możesz pobiegać. Na 100 możesz jeszcze iść solo na Frost dragony na okolnir ale oczywyście waste będzie chyba że będziesz miał szczęście i wylocisz DSM

Tak jak pisałem o waste się nie martwię. Na yalahar aby się tam dostać, muszę zrobić questa service yalahar czy nie?

Opublikowano

Nie musisz. Tylko robisz dostęp na yalahar bierzesz questa service yalahar i zrób wszystko do 1misji abyś mógł swobodnie pływać z thais itp. A jak będzie Ci się chciało biegać i robić dostępy na bramy to możesz zrobić te misje. Jeśli nie zrobisz to na większość kwater chodzisz pieszo zaczynając od lewego dolnego rogu. Pamiętaj że kwatera magiczna nie ma bramy i można swobodnie skrócić sobie droge na cmentarną na przykład na gsy.

PS: Obserwuj forum swojego świata jak ktoś będzie robić service poi/inq i jeśli masz kwit to się zapisz, zwykle za poi jest 10cc a za inq 15-20cc, łącznie wydasz 30cc za wejście plus 100gp za potiona jak klikniesz przypadkowo a zarobisz jeszcze.

Co do anihilatora to na 100lvlu spokojnie wybloczysz tego zacnego questa, ja osobiście swoim ek ze skilami 89sword/83shield dałem rade z magma amuletem i bpkiem mightów których nawet nie użyłem

Opublikowano
4 godziny temu, RyXeL napisał:

Nie musisz. Tylko robisz dostęp na yalahar bierzesz questa service yalahar i zrób wszystko do 1misji abyś mógł swobodnie pływać z thais itp. A jak będzie Ci się chciało biegać i robić dostępy na bramy to możesz zrobić te misje. Jeśli nie zrobisz to na większość kwater chodzisz pieszo zaczynając od lewego dolnego rogu. Pamiętaj że kwatera magiczna nie ma bramy i można swobodnie skrócić sobie droge na cmentarną na przykład na gsy.

PS: Obserwuj forum swojego świata jak ktoś będzie robić service poi/inq i jeśli masz kwit to się zapisz, zwykle za poi jest 10cc a za inq 15-20cc, łącznie wydasz 30cc za wejście plus 100gp za potiona jak klikniesz przypadkowo a zarobisz jeszcze.

Co do anihilatora to na 100lvlu spokojnie wybloczysz tego zacnego questa, ja osobiście swoim ek ze skilami 89sword/83shield dałem rade z magma amuletem i bpkiem mightów których nawet nie użyłem

Jeszcze pytanie, ta kwatera to znajduje się? Bo jednak wróciłem po długim czasie. Wtedy serwer jeszcze nazywał sie Candia ^^

Opublikowano

Na biało masz zaznaczoną droge na około przez wszystkie kwatery. 3 od lewego dołu to kwatera z mutadet humanami itp następna jest cmentarna z gsami nightmarami i potem jest magiczna na którą możesz wejść z miasta bo nie ma bramy i tam masz spot z hellspawnami i wszystko inne. Looknij sobie na tibie wiki wszystko masz opisane co gdzie jest

in_service_of_yalahar_quest_Zadanie_1.JPG

Opublikowano
2 godziny temu, NopeKs napisał:

gdzie bocić knightem 45 lvl

OTS? Jaki rate? takim lvlem to możesz sobie bocić na zamku ab dendriel. Podaj więcej szczegółów...

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tibia RL

Witam, dawno ręcznie nie grałem w Tibie, gdzie polecilibyście expić 100ed (90mlvl) +  90ek (101/89). Może być full waste, zależy mi na  PG. 

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

Opublikowano
9 minut temu, rafaeru napisał:

@sezonowygrajek

Nie wiem w sumie co się teraz dzieje na Tibi ale możecie sprawdzić:

Grimvale,

może ten nowy Hero Cave

Byłem na Grimvale , Hero Cave, Cultach Carlin, Yelotaxach, Hive i  od 90 słabo już leci ;/

Baliśmy się ognia, a teraz - boimy się siebie
Baliśmy się Boga, a teraz - nie boimy się piekieł

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 29.06.2019 o 23:13, OliwierGL napisał:

Siemanko,

Gdzie expić?

TIBIA RL Antica

Knight:

image.png

stonerefinery venore na stealth ringach do 50

Pozdrawiam Wszystkich :)

• 1 miesiąc temu...
  • 4 lata później...
Opublikowano

Siemka gdzie aktualnie znajduja się największe respy demonów na tibii? Tak abym dał radę 600 ek zrobić szybko taska 

HDD1SRE.png