Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie bocic 60 knight bez pacc skile: 70/63 git eq

corymy venore.

graphic.png

Opublikowano

Witam, mam pytanie gdzie bocić 81ek skile 75/70 i 67 ek skile.

Bogiem nie jestem i nie zgadnę czy masz Pacc czy nie. Jak nie masz to możesz D lair venore, corymy, POH. A jak masz to D lair Edron albo Dara, undead arena, Ape -1, Culty na LB albo yalahar.

graphic.png

Opublikowano

Napisałem, że ek przecież :p czyli pacc jest. Na undedach ciezko mu idzie, ape i culty zabocone.

wiele osób pisze, że ek, ms a na faccu są :) Treasure Island Zombie, Quara Scourty na hrodmir, barbarian camp.

graphic.png

Opublikowano

gdzie bocik 100 knightem facc 85/80 w takim miejscu aby banik nie wleciał , dc -3 mam już dość zysk nawet dobry.

Może kazzo jakaś miejscówka? Wole mniejszy exp/h niz banik :D

Opublikowano

Gdzie expić 42 ED z 51 mlvl? Waste może być byle jak największy exp/h był :)

EQ:

tzO7hfX.png

Polecam Spike na kazordoon tam możesz wyciągnąć nawet do 400k/h :)

gdzie bocik 100 knightem facc 85/80 w takim miejscu aby banik nie wleciał , dc -3 mam już dość zysk nawet dobry.

Może kazzo jakaś miejscówka? Wole mniejszy exp/h niz banik :D

Przecież i tak bocik lata więc stawiaj go dalej na DC xD Możesz raz stawiać na OF'ie a raz na POH. 

graphic.png

Opublikowano

gdzie expic 25 knight

skile  60/60

FACC

Mount Sternum koło thais dasz rade na bank. Orc pod thais, cyclopy, Fibula. Jeżeli masz duzo hajsu to kup BP stealth ringów i corymy veno tylko uważaj na vanguardy :v

graphic.png

Opublikowano

60 knight, skile 75 

chce kupić pacca jakie expowisko na pieniążki polecanie myślałem o małpach dobry wybór ?

wybór dobry, ale zależy po ile chodzi na twoim serwerze ape fur. Ale do zrobienia hajsu dobre miejsce.

Czy 40ek i 40 ms ogarnie hydry? kasa jest na hunt :)

Gdzie chodzić z kumplem? PACC (zalezy na exp)

Na hydrach, pod warunkiem ze MS dobije 45 lvl i będzie walil z sd :D bo 1 hydre będziecie bili z 5 min jak się będzie leczyła. Znajdźcie sobie ed'a i lekko po hero cave pobiegajcie albo na powierzchni hellspawn.

graphic.png

Opublikowano

edron earth elementale polecam 

Wyrobi od 33l i 40ml :D

na 40 lvl lajtowo juz biega się z malym ml , ogólnie ani razu nie padłem przez moby tylko graczy. Nawet 4 na klate bot powinien ogarnac ale exura od 90 , gran od 70, vita od 40 procent.

Czy ms 52 lvl hunt na bog raiderach sie zwraca jak na Earth Elementalach? 

Opublikowano

252Ek

Eq full

Glownie chodzi mi o szybki zarobek (potrzebuje 30kk)

Hive moim zdaniem. Nie surface oczywiscie, tylko towery. Ewentualnie Deeplingi lub Glooth Bandity ( ale GB srednio polecam ). Od biedy Brimstony

42 master sorcerer

37 MLV

Full Eq

Ma ktoś jakieś pomysły? BOT

8 leveli na EE, albo jak masz skrypt to jakis Tomb na Ankh lub Spike, od 50 Watery

Czy 40ek i 40 ms ogarnie hydry? kasa jest na hunt :)

Gdzie chodzić z kumplem? PACC (zalezy na exp)

Ogarniecie, tylko nie bierz ich za duzo :D Mysle ze 2 to max, jesli w ogole tyle ustoi :P Polecam branie po jednej na takich poziomach

60 knight, skile 75 

chce kupić pacca jakie expowisko na pieniążki polecanie myślałem o małpach dobry wybór ?

Killer Caimany, Mutated Tigery, Crystal Spidery, Dragi czy Corymy, jesli tylko hajs sie liczy :P

70 ed/51 mlvl

Gdzie expic? Moze byc waste chodzi glownie o pg ;p

Recznie to Magic Shield i Minotaury na oramond z SD, kazdy tak leveluje low lvl magow teraz

gdzie expic 25 knight

skile  60/60

FACC

Zamek na AB ( Elvenbane chyba? ), Thais Orcs i po drodze na Draga mozesz wchodzic.

Shadowthorn na Veno fajna opcja - mozliwe ze najlepsza

Ponad 9 lat w Tibii

| FB |
Pomagam w zakresie gier : Metin2 | Tibia | oraz botów do tych gier