Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie bocic na jak najwiekszy profit?

Lvl: 50

MLvl: 40

Voc: Master Sorcerer

PACC: TAK

EQ: Hat of the Mad, Focus Cape, Blue Legs, Boots of Haste, Mastermind Shield

Żeby jak najwiecej zarobic można było :)

Zrobić bot knighta i wtedy zarabiać... Ms'em ciężko się zarabia na takim lvl'u chyba, że puścisz bota na larvy albo tarantule to z samej kasy + itemek z tarantul się troszeczkę dorobisz.

graphic.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taki off top zanim zaczniecie taka przestroga przed boceniem pamiętajcie, że jest ryzyko:
Dear Tibia Player,

An automatic check of your Tibia account containing character ... has shown that unofficial software was used on it to play the game. Consequently, the account has been deleted instantly. Please note that using unofficial software is a very serious rule violation, hence the drastic punishment

<3 

Opublikowano

Siema gdzie skillowac pallem 18 lvl  57 dista 46 shield ? Itemy: Plate legs,belted cape,zao boots,dragon shield,warrior helmet i smallstone ? Skilluje obecnie na rotwormach,carrion wormach i od czasu do czasu skeletony jak przyjda,ale od 14;27 wbilem dopiero 1 dist do okolo 15;05 więc chyba zle miejsce wybralem ? Moby sa caigle ! jednego ubije to drugi przychodzi stoje w takim miejscu gdzie 2 mnie bija :D

Opublikowano

Siema gdzie skillowac pallem 18 lvl  57 dista 46 shield ? Itemy: Plate legs,belted cape,zao boots,dragon shield,warrior helmet i smallstone ? Skilluje obecnie na rotwormach,carrion wormach i od czasu do czasu skeletony jak przyjda,ale od 14;27 wbilem dopiero 1 dist do okolo 15;05 więc chyba zle miejsce wybralem ? Moby sa caigle ! jednego ubije to drugi przychodzi stoje w takim miejscu gdzie 2 mnie bija :D

Nie ważne na czym skillujesz skill zawsze tak samo będzie leciał, jak ubijasz je bo blood hity wchodzą więc skill bardzo wolno leci już niestety, musisz być cierpliwy :)

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić 253 MS?, 100mlvl/dobre eq, może być waste.

ᕦ༼ຈل͜ຈ༽ᕤ flex your dongers ᕦ༼ຈل͜ຈ༽ᕤ

Opublikowano

Gdzie expić 253 MS?, 100mlvl/dobre eq, może być waste.

W jakiej cenie teraz kupie takiego msa ??

Oramond west

4voc na katakumbach na oramond

Zamek na zao

Banuta -2

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Gdzie expić recznie 97 RP 

97dista

Najlepsze mozliwe eq.

Zeby wyjsc na 0 albo na delikatny - kosztem expa.

Lizard Chooseny, Elder Wyrmy, Frost Dragony, solo banuta z fire wallami.

graphic.png

Opublikowano

A bocik?

Wyrmy LB, crystal spidery, gs'y, zombie, djiny, lizardy muggy plains

graphic.png

Opublikowano

140ek skille 89/76 gdzie expic?

Solo czy z Ed/4voc

Na takim lvl masz sporo możliwości jeżeli chodzi o team expa solo sea serpenty + task i jedziemy do bólu bo z dobrych miejscówek dla ek solo to ciężko możesz tłuc też yelo na zao czy te nowe Hero ( nie oganiam upp 10.8)

A z Ed możesz bić już dużo więcej możecie próbować mury, ale nie obiecuje kokosów na tych lvl ostrożnie i nie wysokie lvl. Nie wiem tego jest tylko że trudno się określić możesz z druidem biegać wszędzie :P też nie do przesady Te nowe hero np z Ed aby zbierać więcej Behe na Forbidden Lands z taskiem. Grimy na dara/yala w 4 profy. Helle na yalaharku. Solo Quary ale nie polecam. Takim ekiem musisz sobie znaleźć miejsce gdzie ci się dobrze biega wyrmy też są świetne.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Gdzie postawic bota poszczegolnymi postaciami FACC skille slabe wszyscy knight , 55 lvl 32lv 30lv 41lv , Chodzi glownie o profit  

Jeżeli to na jednym serwerze to 55lvl na Corymy, 32lvl amazon camp venore, 30lvl rotwormy fibula, 41lvl mount sternum

graphic.png

Opublikowano

Siemka gdzie expić Knightem 11lv?

idź na swamp trolle w venore i zbieraj medicine pouche dobra kasa z tego jest :)

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

33rp 76/63skille, eq paladin armor, vampir shield, plate legs, crown helmet

solo gdzie expic, badz botowac, bez waste

@Edit jakie miejsca do skillowania, bo mimo iz pacc, to skille slabo ida ;x

Edytowane przez alikando
Opublikowano

73 knight facc

warrior helmet, golden armor, medusa shield, knight legs, relic sword

70/65

full afk, jak najwiecej kasy

Gdzie go postawic na xeno (na jakim skrypcie)

I6uiDut.jpg

Opublikowano

33rp 76/63skille, eq paladin armor, vampir shield, plate legs, crown helmet

solo gdzie expic, badz botowac, bez waste

@Edit jakie miejsca do skillowania, bo mimo iz pacc, to skille slabo ida ;x

Expić na Mistrock na cycach, humanach na yala

a skille to na PH na slimmach

1396292564-U784394.png
Opublikowano (edytowane)

Moglbym prosic jeszcze o xeno na palka na humany? :)

Tylko powierzchnie mi chodzi bo na wierzach ciezko :s
@Things dzieki, poszedl like ;)

Edytowane przez alikando
Opublikowano

Siemanko :) założyłem nową postać 20MS moze ktoś mi powiedzieć gdzie expić ? Najlepiej od tego 20 do 60 mogę zwastować 180k+ (nie jestem newbie po prostu zawsze grałem Palkiem :D ) Nie używam botów !

Opublikowano

Szukam miejsca do expienia 33 Msem z dobrym eq. Może być waste, najważniejszy exp

pacc?

OQqSOv4.png