Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

235ek. Gdzie bocić z profitem $ $ $ lub ewentualnie ręcznie.

Sea serpenty jak taki lvl, elegancki profit :P jak Ci na expie nie zależy to stampory, brimstone bugi też :D

graphic.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Witam ; )  Gram na lunarce i mam pyt gdzie mogę 200 ED wbić spokojnie 300 lvl w krótkim czasie ? Posiadam xenobota jeśli ktoś ma jakiś dobry skrypt to niech zapoda lub poda miejsce to sam sobie zrobię :)

Najlepiej jak ktoś by mi napisał priva 

Edytowane przez akwa1245
Opublikowano

Witam ; )  Gram na lunarce i mam pyt gdzie mogę 200 ED wbić spokojnie 300 lvl w krótkim czasie ? Posiadam xenobota jeśli ktoś ma jakiś dobry skrypt to niech zapoda lub poda miejsce to sam sobie zrobię :)

Najlepiej jak ktoś by mi napisał priva 

Moim zdaniem to najlepiej chyba jakbyś expił w party na murach :> no ale może banuta z sd ;> albo goroma serpent spawny?

graphic.png

Opublikowano

130 EK 88/75 gdzie bocić ? tylko profit najlepiej expowiska bez wymaganych questów dostępu :D

jest tyle już wymienionych miejsc do expa ek'iem na tym lvl'u tutaj, że :OxD

No ale w sumie jak chcesz bez wymaganych questów to dragon lair darashia, wyrmy LB ale tutaj to chyba waste będzie :(

A tak na serio to na zao brimstone bugi i killer caimany tutaj idzie zrobić niezły profit :P Culty yalahar tak samo z nocki wyciągam po 90k (przy dobrym locie).

Małpy na banucie :P ape fury zbierać i się dorobisz szybko :D

60 knight 80/75 pacc gdzie bocic (odpadają magiczne postacie)

Jeżeli Ci na kasie nie zależy to arena yalahar (tutaj task na mutated raty), killer caimany (też task), Dragon Lair darashia.

A jak chcesz profit to mutated humany albo małpy banuta.

graphic.png

Opublikowano

Witam mam 72 palla facc, eq dobre bije z drill boltow skile 91/70 gdzie mógłbym expic na nowych expowiskach ? (niedawno wróciłem do gry) odkryłem drillwormy w kazoo jest coś jeszcze ciekawego z nowych rzeczy ? Jeśli można prosiłbym podanie expowisk na których mógłbym wbić szybko tak do 120 lvl żeby waste nie było, biję Ręcznie bez bota.

Opublikowano

Witam mam 72 palla facc, eq dobre bije z drill boltow skile 91/70 gdzie mógłbym expic na nowych expowiskach ? (niedawno wróciłem do gry) odkryłem drillwormy w kazoo jest coś jeszcze ciekawego z nowych rzeczy ? Jeśli można prosiłbym podanie expowisk na których mógłbym wbić szybko tak do 120 lvl żeby waste nie było, biję Ręcznie bez bota.

tam gdzie expisz teraz to exp, masz elegancki profit na bank bo z lepszych expowisk to raczej nic. Dam gdzie jesteś to bij, albo zakup pacc i wtedy coś innego :p

graphic.png

Opublikowano

a jak dojdzie pacc to gdzie mógłbym się przenieść ? :D bo niedługo będę miał pacca :D

Ornate crossbow i power bolty i idziesz na wyrmy od 75 arbalest i też tam exp, ja tam wbiłem 100+ i zawsze miałem profit :)

Ale też polecam Ci expić w teamie, zawsze szybciej ten lvl wpadnie :P

graphic.png

Opublikowano

Halo halo posiadam MS 41lvl 40mlvl Itemki : WoI/Starstorm, Bohy, Zaoan Legi,Focus Cape,Demon shield,Hat of the mad, Platinium amulet (Co do zmiany itemeków można coś polecić) oczywiście Pacc jak dotychczas expiłem na waste na Horestis Tomb, szukam jakiegoś dobrego expa (z profitem/bez)
Pozdrawiam

Opublikowano

Halo halo posiadam MS 41lvl 40mlvl Itemki : WoI/Starstorm, Bohy, Zaoan Legi,Focus Cape,Demon shield,Hat of the mad, Platinium amulet (Co do zmiany itemeków można coś polecić) oczywiście Pacc jak dotychczas expiłem na waste na Horestis Tomb, szukam jakiegoś dobrego expa (z profitem/bez)

Pozdrawiam

Eq masz dobre więc na razie nie zmieniaj :P

Polecam Ci ogólnie robić taski, tarantule, carniphile, mamoothy itp. A jak wolisz expić to idź na earth elementale edron, wbijesz tak z 50-55 lvl to idź na water elementale i tam sobie siedź tyle ile dasz rade :P szukaj w między czasie też jakiegoś team hunta bo najlepiej i najszybciej lvl wbijesz :)

graphic.png

Opublikowano

Eq masz dobre więc na razie nie zmieniaj :P

Polecam Ci ogólnie robić taski, tarantule, carniphile, mamoothy itp. A jak wolisz expić to idź na earth elementale edron, wbijesz tak z 50-55 lvl to idź na water elementale i tam sobie siedź tyle ile dasz rade :P szukaj w między czasie też jakiegoś team hunta bo najlepiej i najszybciej lvl wbijesz :)

Nota bene na Water Elementalach nie zapomnij o : Helmet of the deep :) Od 50 możesz iść spokojnie nie lurując więcej niż 1/2 bo przy większej ilości można zejść na combo. Na 65/70 możesz lurować po 4/5 używając Thunderstorm. Polecam również wziąć wędkę, żeby "wyławiać" perły :) 

Opublikowano

Gdzie skillować knightem 20 lvl, knight set, vampire, warrior helmet. Obecnie skile 50/45

Opublikowano

co by z eq zmienić lvl 67attachicon.gifeq.jpg

eq masz dobre, zostaw je :P na wyższym lvl'u sobie ogarnij MPA. Teraz zmień platinum amulet na gearwheel chain od 70 guardian bootsy dokup do bohów, a legi możesz zostawić albo kupić dwarven legs :P

Gdzie skillować knightem 20 lvl, knight set, vampire, warrior helmet. Obecnie skile 50/45

na innym charze skillować, jakieś dobre miejsce do skitraania poszukaj :P albo slime ab'dendriel jak się bardzo przebijały nie będą :D

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić, Paladyn pacc

Eq i skille tutaj 

\/

2003714279305961082122.png

mam 19cc na lekkie waste chociaż wolałbym jak najwiekszy exp z jak najmniejszym waste, chodzi o exp botem

Opublikowano

Gdzie expić, Paladyn pacc

Eq i skille tutaj 

\/

2003714279305961082122.png

mam 19cc na lekkie waste chociaż wolałbym jak najwiekszy exp z jak najmniejszym waste, chodzi o exp botem

ja to bym postawił na dragony darashia albo bone beast ewentualnie na barbarian camp :p

graphic.png

Opublikowano

60 ek , pacc , 80/75 , przydaloby sie tak z 100k/h expa

od dzisiaj exp x2 to leć małpy banuta albo ankrahmun stone tomb. Możesz też zostać na humanach ale pewnie zabocone będzie :D Dark magicians, dragon lair na darashii, East hrodmir quara scouts, barbariany, lizards port hope :P

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Gdzie skillować 17 pallek skille 48/36? Eq początkowe jak się wychodzi z rooka, ale mam demonke crown helmet i jakiś armor co daje 12 defa w depo.

Edit: Server PVP oczywiście.

Edytowane przez XmassPro

Jeśli Pomogłem, daj +