Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Profesja: Elite Knight

Poziom:82 

Skill:90/77 SWORD

Gdzie expić ?? Zalezy mi na szybki awansie 

Możesz próbować yielothaxy na zao ale na tym lvl max 1,2 i ostrożnie. Oczywiście możesz też latać na bog riderach na yalahar (waste). 

120 EK skille 86/76 eq: avenger zao legs draken boots prismatic arm zao helm 

Głównie chodzi o jak najszybsze dobicie (bot) 170 dopuszczam maks 2kk waste (bądź jakaś zmiana eq)

Wyrmy na LB do 140 Potem możesz próbować Sea serpenty na Svar zawsze mogą być też frosty na okolnir ale też tu trzeba patrzeć bardziej do jakich skryptów masz dostęp i jakiego używasz bota bo to gra większą role bo do expa manualnego na tym lvl wymienił bym ci sporą listę solo i z Ed ale nie na wszystko da się zrobić skrypta do bota a lepsze miejscówki na ten lvl są płatne i w Xeno i w Windzie (a na darmowych skryptach daleko nie zajedziesz). 

Napisz jakiego bota używasz i czy jedziesz na free skryptach albo do jakich masz dostęp to coś się wybierze ;)

40ed+50ek. Full eq. Gdzie najwięcej wyciągniemy expa? Zalezy nam na najszybszym wbiciu lvla, pieniądze nie grają istotnej roli.

Nie za małe lvl na Party hunt ? Lepiej solo pobić do tych minimum 70 lvl i Na te helle możecie iść :D jak tobie tym Ed się waste nie liczy to dobijasz 45 i klepiesz z Sd jak leci możecie spróbować nie wiem Dl wyrmy po jednym ale nie jest to zbyt opłacalne i za łatwo paść. Na moje nie są to LVL na Hunt Ek+ED jeszcze na tych Lvl lepiej expić solo ale takie jest tylko moje zdanie możecie próbować wybijać też coś masowo może Spike ?

1396292564-U784394.png
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

21 lvl, skille 43/41 (bardzo słabe), gdzie expić zeby był w miare profit? eq - BjxoeGb.png

Polecałbym Ci dobić skille 55/55 i pójść na tomb pod cyclopami thais.

Dodatkowo się zapytam, masz pacc?

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Polecałbym Ci dobić skille 55/55 i pójść na tomb pod cyclopami thais.

Dodatkowo się zapytam, masz pacc?

Nie.

Opublikowano

21 lvl, skille 43/41 (bardzo słabe), gdzie expić zeby był w miare profit? eq - BjxoeGb.png

weź bota ogarnij i sobie go puść na swamp trolle, skille wbijesz i kasy też będziesz miał sporo. Albo amazon camp postaw oprócz witch'a i też będziesz miał dobrze jak itemy posprzedajesz.

graphic.png

Opublikowano

Możesz puścić bota na Zamek Elvenbane kolo Ab'dendriel + wispy loot w miarę  i LvL

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

weź bota ogarnij i sobie go puść na swamp trolle, skille wbijesz i kasy też będziesz miał sporo. Albo amazon camp postaw oprócz witch'a i też będziesz miał dobrze jak itemy posprzedajesz.

Możesz puścić bota na Zamek Elvenbane kolo Ab'dendriel + wispy loot w miarę  i LvL

Nie chcę bocić. Wg. mnie bocenie to najgorsza rzecz z możliwych.

Opublikowano

Nie chcę bocić. Wg. mnie bocenie to najgorsza rzecz z możliwych.

No to jak tak to ręcznie idź, propozycji trochę masz więc na pewno coś się da wybrać :P

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

@Things

Teoretycznie dostęp mam i do xenobota (cracked) oraz do triala windbota, więc z botem problemu nie będzie jedynym problemem są skrypty jednak no szkoda mi wydawac np 5kk na skrypt którego poużywam góra tydzień 

@Edit

Chyba, że polecisz mi od razu jakiś płatny skrypt (najlepiej xeno) tak nwm od 130 na którym będzie profit chociaż te 25k (nerana) i wtedy exp nie ma znaczenia :)

myślałem ewentualnie nad tym (jeżeli linki do takich for sa zakazane to z góry przepraszam) :

To jest ukryta treść, proszę

Ale czy naprawdę uda mi się tam wyciągnąc chociaż te 40k/h (loot) no i tak jak pisałem osobiście wolałbym coś do xeno bo szkoda mi sosu na licke do windbota :D

Edytowane przez ReDDi
Opublikowano

Gdzie expić bez waste 72ms 55mlv (posiadam softy) + jakie eq polecacie na tego expa

Exp ręczny

necro yalahar + hero 

jesteś z profitem na + 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

52master 50mlvl... gdzie moge expić jakby ktoś poradził od tego poziomu do 80??? Z góry dzięki :D

Opublikowano

52master 50mlvl... gdzie moge expić jakby ktoś poradził od tego poziomu do 80??? Z góry dzięki :D

52 ms jeżeli ręcznie to miodzio exp na water elementalach PH :) ręcznie też możesz expić na crystalch spiderach svar jak masz kasę na waste :P

graphic.png

Opublikowano

Mam 50 level knight 80/80. Potrzebuje dobrego expowiska tylko ze zwykłymi cyclopami ale żeby była ich spora ilość

Na dól od thais jest jakby taki cave z cyclopami, 1 tylko jest smith. Edron Cyclopolis -1 ale tam to są różne potwory. Nie wiem czemu Ci zależy żeby były same cyclopy :>

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

chce żeby mi nie piło potek ;d a ten cave od thais duzy resp czy nie?

A może polecasz jakiś exp dla bota na tym lvl z pacc?

Edytowane przez werwo23
Opublikowano

50 lvl dobre skille więc jak chcesz profit to mutated humany yalahar tylko tam jest zabocone, przynajmniej na Antice tam sam profit byś miał, a jak profit to później kasa na waste i bym Ci polecił arene yalahar z mutated tigerami i ratami :P

graphic.png

Opublikowano

37ek , skille 62/55 , pacc.

Gdzie polecacie bocić ?

Minotaury yalahar, darashia, mammothy svar, tarantule, carniphile.

graphic.png

Opublikowano

EK 57lvl skile 84/79 eq jak na screenie gdzie polecacie expic zeby szybko dobic 60 i nie byl zbyt duzy waste

killer caimany, yalahar arena. Exp tam gdzie expiłeś do tej pory, szybko Ci wleci lvl.

graphic.png