Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paladin

Level:16

Skill:90/76

PACC

Gdzie expić , zależy mi na szybkim awansie.

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Knight

Level:30

skill 60/57 :(

gdzie moge bocić do 40/50?

Zależy czy facc czy pacc, jak facc to mount sternum ghoule oprócz crypt shamblerów czy jak to się tam pisze, albo na czysty profit Amazon camp albo Rotwormy fibula.

Paladin

Level:16

Skill:90/76

PACC

Gdzie expić , zależy mi na szybkim awansie.

do 30 siedzisz gdzieś na tombie, najlepszy Peninsula Tomb, później jak masz kase, kupujesz bow, onyx arrow i dragony do 55 od tego lvl'a ornate crossbow i power bolty i na lizardy na parne pole tylko tam musisz uważać, ogarniesz arbalest i te bolty od 80 (nie pamiętam ich nazwy:() to lecisz na wyrmy i tam do 100-110 możesz siedzieć :D później to DL i tak dalej :)

graphic.png

Opublikowano

Witam Posiadam RP z 60 LVL I 80 Dysta.

Pytanie jest gdzie expic , na nowych expowiskach, moze być 100 % waste, chodzi mi o PG !!! Wszystko wchodzi w gre, kasy mam jak lodu. Tylko gdzie ?

Opublikowano

Ile moneymakerow postawić łącznie na corymy? Aktualnie mam 3 na east i po 2 na south i north . Gdzie na faccu jeszcze można się dorobić ? Coś w granicach chociaż 10k/h level nie ma znaczenia :)

Opublikowano

Orc Fortress 8-15k/h

Rorce tak z 8k/h z wolf tooth chainem, bez z 4k/h

Shadowtorn 4-10k/h w sumie tu zależy od szczęścia i cen holy orchidów. Ja miałem raz 11k/h a później jakieś 4k

carlin,venore dragony tak z 6k/h min.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Knight 30lvl

FACC

Bot: XENO

Skille: 73/67

EQ: Helmet of the ancients, DSM, MMS, Zao Legi, BOH, PA

Gdzie po kase?

Najlepsza kasa chyba z medicine pouch i sprzedawanie, na niektórych serwerach po 1k chodzą więc tam by było dobrze, ale też możesz jakieś rotwormy fibula albo folda, mount sternum -1, -2

graphic.png

Opublikowano

Knight 92 lvl (Pacc)

83/76

Eq:

Ornate Mace

Mastermind Shield

Draken Boots

Zaoan Legs

Zaoan Helmet

MPA

Gdzie bocić na tym lvl'u bez waste? Na chwilę obecną latam corymy port hope, edron d lair i zamek w yalahar.

Opublikowano

Knight 92 lvl (Pacc)

83/76

Eq:

Ornate Mace

Mastermind Shield

Draken Boots

Zaoan Legs

Zaoan Helmet

MPA

Gdzie bocić na tym lvl'u bez waste? Na chwilę obecną latam corymy port hope, edron d lair i zamek w yalahar.

Culty yalahar, killer caimany zao, djiny yalahar.

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić MS'em 41lvl i 31Magic lvl? Może być takie średnie waste. (pacc, server pvp)
Eq:
Demon Shield
Zaoan Legi
Focus Cape
Hat of The Mad
BOHy
Rózga na 33 i 37 lvl

Opublikowano

Gdzie expić MS'em 41lvl i 31Magic lvl? Może być takie średnie waste. (pacc, server pvp)

Eq:

Demon Shield

Zaoan Legi

Focus Cape

Hat of The Mad

BOHy

Rózga na 33 i 37 lvl

Woi + flamki i Na Earth Elementale do Edron, Ew na Spike Z Ava/Gfb w grę wchodzą też tomby za Tp z GFB od 50 + Ale uważaj Ramoa z GFB oczywiście Water Elementale Task na Crystal spidery i ice golemy ale to po 50 Lvl na tym 41 to to co ci wypisałem dobij 50 i leć wyższe pozycje 

1396292564-U784394.png
Opublikowano (edytowane)

YO.
Mam 62 eka z 83/78 skillami, chcialbym nim jeszcze podskillowac przynajmniej do 90.(BOT)
Mam jeszcze 3 tyg pacca wiec korzystam oczywiscie z offline training, ale szukam dobrej miejscowki gdzie moglbym po prostu biegac z np knifem itd.
Dodam, ze jest to server PVP, wiec zastanawialem sie rowniez nad skillowaniem na 2 osobie.
Jakies wskazowki?
FENKS IN ADWANC

Edytowane przez BubskixD
Opublikowano (edytowane)

Knight 40lvl

PACC

Bot: BBOT

Skille: 71/66

EQ: DSM,K LEGS,DEMON SHIELD,EPEE

EXP! ORAZ TROCHE KASY!

gdzie mogę odpalić bota?:D

Edytowane przez Remilek
Opublikowano

YO.

Mam 62 eka z 83/78 skillami, chcialbym nim jeszcze podskillowac przynajmniej do 90.(BOT)

Mam jeszcze 3 tyg pacca wiec korzystam oczywiscie z offline training, ale szukam dobrej miejscowki gdzie moglbym po prostu biegac z np knifem itd.

Dodam, ze jest to server PVP, wiec zastanawialem sie rowniez nad skillowaniem na 2 osobie.

Jakies wskazowki?

FENKS IN ADWANC

Pewnie zależy Ci, żeby te miejsce było kompletnie puste, mało ludzi odwiedza folde, tam możesz biegać z knifem na rotwormach, trollach, fooda dają wiec Mlvl też idzie podbić lub po prostu znaleźć skrypt z trenowaniem na slimach, wtedy lecisz an ab i tam skillujesz. Jeżeli zamierzasz skilować na drugiej osobie to znajdź takie miejsce gdzie nikt nie chodzi, bo Ci bd zabijać postać z pk :<

Knight 40lvl

PACC

Bot: BBOT

Skille: 71/66

EQ: DSM,K LEGS,DEMON SHIELD,EPEE

EXP! ORAZ TROCHE KASY!

gdzie mogę odpalić bota? :D

No to z takim lvl'em proponuje Mutated humany, jest dobry skrypt tam sam używałem na BBocie. Możesz sprawdzić też Ape City (kasa z ape fur) Barbariany svar, sprawdź culty i djiny ale możesz mieć lekkie waste.

Potrzebny mi skrypt aby uzywał danego itmu na danej kratce . ma ktos cos takiego ? Xenobot

Nie ten dział kolego :P

Zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1259260-pro%C5%9Bba-o-skryptywaypointycaveboty-real-tibia/

graphic.png

Opublikowano

Mam pytanie gdzie mam expic druidem bez pacc z takim eq.

Weź full defa i sobie leć rotwormy fibula, tam jest elegancki exp dla takich postaci. Do 30lvl'a wbijesz na nocce a nawet i wyżej jak bot :P 

graphic.png

Opublikowano

Tak gdzie można Expić/bocić 160 EK

1. liczy się tylko exp.

2. liczy się tylko profit

3. zrównoważony exp i profit

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Tak gdzie można Expić/bocić 160 EK

1. liczy się tylko exp.

2. liczy się tylko profit

3. zrównoważony exp i profit

1. Serpent Spawny, Vengoth Castle ale tam chyba będzie spore waste jak na tel lvl, Yalahar Nightmare, Yalahar werewolves.

2. Bot na brimstone bugi, killer caimany, yielothaxy.

3. Sea Serpenty, Elemental Sphere.

graphic.png

Opublikowano

46 EK Eq : RH, DSM, ZAOAN LEGI, DEMON SHIELD ASSASIN DAGGER BOHY/SOFTY, Skile 83/76 gdzie szybko dobije 50 bo chce zacząć taski od 50

Opublikowano (edytowane)

@Kartox

Piraty, dragony, barbariany, mutated humany, arena yalahar oprócz undead gladiatorów :> Culty, zombie?

Edytowane przez FrAq

graphic.png

Opublikowano

Profesja: Elite Knight

Poziom:82 

Skill:90/77 SWORD

Gdzie expić ?? Zalezy mi na szybki awansie 

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

120 EK skille 86/76 eq: avenger zao legs draken boots prismatic arm zao helm 

Głównie chodzi o jak najszybsze dobicie (bot) 170 dopuszczam maks 2kk waste (bądź jakaś zmiana eq)