Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Knight 48 Lvl(Pacc)

78/71 Skille

Eq:

Warrior Axe

Mastermind Shield

Softy

Zaoan Legs

Zaoan Helmet

Knight Armor

Chodzi mi bardziej o expa, może być troszkę waste, mam jakieś 20cc na waste ;p

Palladyn(Pacc)

75/61 Skille

Paladin Armor

Steel Helmet

Plate Legs

Demon Shield

Chodzi mi o expa+ zarobek lub sam exp.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Knight 55lvl - na dniach pojawi się pacc

skille 65 - oczywiście trzeba to podciągnąć bo sam dla siebie jestem zagrożeniem  xD 

eq: knight set, demon shield, warrior helmet, pirate boots, shadow spectre.

Wróciłem po długiej przerwie i mam straszny bałagan i ciężko mi cokolwiek sobie przypomnieć. Tym bardziej, że wczesniej grałem postaciami magicznymi.

Gdzie na takim lvlu mogę expić żeby były jakieś zarobki, a do tego exp. Nie muszą do być nie wiadomo jakie kokosy, ale żeby w miarę zgrabnie się expiło. Wiele postów wskazuje na mutated humany, ale z racji że świat bez pvp to podejrzewam, że tam jest mnóstwo botów.

No jest pewnie tam dużo botów, postaw sobie bota na małpy :P exp spoko i kasa też ape fury potrzebne do addonu więc się na pewno dorobisz trochę:p

Knight 48 Lvl(Pacc)

78/71 Skille

Eq:

Warrior Axe

Mastermind Shield

Softy

Zaoan Legs

Zaoan Helmet

Knight Armor

Chodzi mi bardziej o expa, może być troszkę waste, mam jakieś 20cc na waste ;p

Palladyn(Pacc)

75/61 Skille

Paladin Armor

Steel Helmet

Plate Legs

Demon Shield

Chodzi mi o expa+ zarobek lub sam exp.

Skile masz ok, więc na 48 możesz spróbować killer caimany ;P albo na mutated ratach sobie postawić bota. Dragon Lair Darashia.

Co do paladyna do 55 Tomby jakieś, kasa na pewno będzie a od 55 leć solo na Wyrmy, Power Bolty i Ornate crossbow :P do 90 i zmieniasz bolty i od 75 arbalest, na wyramch idzie zarobić paladynem i to ostro :D

graphic.png

Opublikowano

Wyprzedziłem Twoje myśli bo właśnie wczoraj poszedłem na małpy :) Exp bez szału, ale za to cena ape furów wysoka więc kasa jest niezła. Do którego poziomu męczyć te małpy i co dalej? Obecnie 60lvl, skill 68.

Opublikowano (edytowane)

Chcę bocić pod zarobek: (jeśli się w ogóle da)

palladyn 8 lvl dist 24, od razu zapytam, gdzie skillować ową postacią? nie mam PACC'a, serwer secura.

@a, i przy okazji się zapytam, czy potrzeba PACCA do ofline trainingu?

Edytowane przez adrian2534

DR5ChPt.png

Opublikowano

Pacc jest potrzebny do skillowania offline.

Na początku skilluj na trollach. Jeżeli już trolle będą szybko padać to skilluj na rotwormach lub minotaurach, a później to już slimy bądź cyklopy.
Żeby expić to najpierw musisz wbić minimum 60 dista, chociaż to i tak może być mało.

Opublikowano

Pacc jest potrzebny do skillowania offline.

Na początku skilluj na trollach. Jeżeli już trolle będą szybko padać to skilluj na rotwormach lub minotaurach, a później to już slimy bądź cyklopy.

Żeby expić to najpierw musisz wbić minimum 60 dista, chociaż to i tak może być mało.

A czym najlepiej skillować pallkiem? bowem czy spearami, może czymś innym?

DR5ChPt.png

Opublikowano

Wyprzedziłem Twoje myśli bo właśnie wczoraj poszedłem na małpy :) Exp bez szału, ale za to cena ape furów wysoka więc kasa jest niezła. Do którego poziomu męczyć te małpy i co dalej? Obecnie 60lvl, skill 68.

Jeżeli Ci się znudziły a kasę masz to mutated raty ale masz trochę słabe skile. A jak kasa to siedź tam aż Ci się znudzi :D wtedy będziesz miał kasę na waste czyli jakieś Bog Raidery albo Killer Caimany, chociaz na Killer Caimanach idzie tak samo zrobić.

Chcę bocić pod zarobek: (jeśli się w ogóle da)

palladyn 8 lvl dist 24, od razu zapytam, gdzie skillować ową postacią? nie mam PACC'a, serwer secura.

@a, i przy okazji się zapytam, czy potrzeba PACCA do ofline trainingu?

Zrób tak, ogarnij skrypt na Trolle w AB jak wiadomo z trolli lecą speary i na tym zarobisz sobie trochę i będzie Ci dist rósł :p

graphic.png

Opublikowano

A cycipolis na edron czesto jest puste. Tam nie będzie dobrego expa? ;)

Jak jest wolne to będziesz miał tak myślę, możesz spróbować puścić bota.

gdzie bocić dla kasy i dla expa odzielnie na facc? 104 palem

Dla kasy, na OF'ie dużo kasy tam wyciągniesz a dla expa to Dragony i Dragon Lordy carlin, albo POH tam też jest spoko.

graphic.png

Opublikowano

Moge myslec o zarobkach na dragach mając 66lvl, 73 club fightingu i najlepsze eq? Resp typu darashia, edron, yalahar.

Będziesz miał ciężko tam cokolwiek zarobić, spróbować możesz ale najlepsze eq dla ek to nie wszystko duże znaczenie ma też skill nowa Ty za dobrego nie ma :p zarobek będziesz miał na to pewno na mutaded humanach ale te dragi możesz obczaić, w sumie to też zależy od szczęścia czy coś poleci czy nie :D

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Knight 39 lvl, facc, skille 56/49, EQ początkowe (mogę kupić lepsze na mój lvl). Szukam expowiska pod zarobek, żeby postawić bota, najlepiej mało odwiedzane miejsce. :D

Edytowane przez Drago Sun
Opublikowano

Knight 39 lvl, facc, skille 56/49, EQ początkowe (mogę kupić lepsze na mój lvl). Szukam expowiska pod zarobek, żeby postawić bota, najlepiej mało odwiedzane miejsce. :D

Niestety na facc jest dużo botów i cash makerów więc możesz nie być sam na respie. Poza tym rotwormy fibula, dwarfy na kopalni ale też i swamp trolle to jest bardzo dobry zarobek ;p

graphic.png

Opublikowano

Gdzie moge bocić 8lvl sorciem ekwipunek takie jak po wyjściu z rooka swiat non pvp

Swamp trolle venore :) profity ostre jak będziesz sprzedawał medicine pouch.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

98 knight eq zao legi zao armor avenger zao helm boh, 84/77 najlepiej na jakiś zarobek aktualnie lece na necro darashia ale tam ciągle waste a trzeba uzbierac bo zaraz pacc sie konczy :D

Edytowane przez ReDDi
Opublikowano (edytowane)

a knajtem gdzie mógłbym zeby goldzik szedł bo jednak zdecydowałęm ze zrobie knajta

To samo co sorc, jeszcze lepiej będziesz miał.

@ReDDi

Na tym lvlu dla zarobku killer caimany leć albo noble lion ;D z tego profity są przez noc kumpel wyciągnął 120k golda :P

Edytowane przez FrAq

graphic.png

Opublikowano

od 8 - 33 gdzie expic sorcem (zeby bylo malo ludzi ?)

PACC i cc na waste

myślałem o tombach albo larvach ale chce poznać wasze pomysły :)

Tomby, Larvy idź będzie najlepiej myślę, chyba, że taski chcesz porobić to tortoise i crocodile na fenrock :D mammothy może ;> albo darashia minosy

graphic.png

Opublikowano

A co myślisz o cultsach na yalahar ? 

O też dobrze, albo jeszcze Djiny yalahar, profity będą na pewno :)

graphic.png