Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie expić 130 ek i 130ed. Gram z koleżką na serwerze ambera.net. Zalezy nam głównie na proficie. Dotychczas profitowaliśmy na demonach. Z góry dzięki za pomoc :)

no jeżeli na profit i razem expicie to np na banucie, na zao, na hellspawnach, hive, na większym lvlu na walle ;P

graphic.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie expić

Knight

37 lvl

PACC

eq: Demon helmet, mpa, mms, bohy, golden legi assasin dager.

skille 62/59

dzisiaj postawie nocke na skillowanie

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Gdzie expić

Knight

37 lvl

PACC

eq: Demon helmet, mpa, mms, bohy, golden legi assasin dager.

skille 62/59

dzisiaj postawie nocke na skillowanie

Idź sobie na mino albo cyclopolis edron, powinieneś mieć dobrze, a jak lipa to porób taki na tarantule albo mammothy czy jak to się tam pisze ;p

graphic.png

Opublikowano

gdzie expic 50 ed dobrze było by na zero wychodzic lub lekki plus

próbowałeś jakieś tomby z ava? np peninsula tomb? Może jakieś dragi na darashii albo na yala? A najlepiej to ogarnij jakiś team sobie i leć na hellspawny :P

graphic.png

Opublikowano

próbowałeś jakieś tomby z ava? np peninsula tomb? Może jakieś dragi na darashii albo na yala? A najlepiej to ogarnij jakiś team sobie i leć na hellspawny :P

a gdzie sa penisula tomb?

Opublikowano

mam 54 palek obecnie, dzisiaj pewnie wbije 56.

będę siedzieć na 70 do nie wiem, może 120-150 na lizardy, parne pola/od 100/90+ oramond pewnie

jest potem coś ciekawego na bot? Czy manual lepiej? W sumie nie chciałbym delete na main :D.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

gdzie bocic 80 palem facc dopiero po sylwestrze kupie znowu pacca mam enchanty i sporo kasy poleccie coś by był jak najlepszy exp

zdecydowanie jak bot to corymy a ręcznie drillwormy (super profit) Arbalest+Drill Bolty i lecisz :D --- kasa tam ładnie idzie ale ręcznie..

polecam OF-a jesli masz postmana. Bierzesz thorwing stars (bo są bardzo lekkie) i cisniesz po calym of.Exp jak i Profit niesamowity.

xmMfHrm.png
Opublikowano

30lvl Paladyn facc

skille 71/58

Eq 

warrior helmet

Knight legs

Knight armor

Medusa Shield

Spears

Chodzi o jak najwiekszy profit

Opublikowano

30lvl Paladyn facc

skille 71/58

Eq 

warrior helmet

Knight legs

Knight armor

Medusa Shield

Spears

Chodzi o jak najwiekszy profit

Corymy, Dwarf Gurady, amazon camp jeżeli bot. Kupuj Royal Spears na markecie.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić 70 palkiem z dobrą kusza boltami na 70 lvl, paladin armor,boh,zao helm i legsy

Pacc

chodzi mi o jakieś miejsce gdzie jest dosyć sporawo dli.

Tylko tak żeby szło sobie poradzić

skill 91

Edytowane przez ksitka
Opublikowano

Gdzie expić 70 palkiem z dobrą kusza boltami na 70 lvl, paladin armor,boh,zao helm i legsy

Pacc

chodzi mi o jakieś miejsce gdzie jest dosyć sporawo dli.

Tylko tak żeby szło sobie poradzić

skill 91

Dosyć sporawo, DL'e POH, DL'e Fenrock :) jak nie dajesz rady co jest całkiem możliwe to DL na darashii.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

80ek gdzie postawic na bocie?

81/75

@chodzi mi o dobry exp

Edytowane przez PoSiak

surprise motherfucker

Opublikowano

powiedzmy, że jak wbije 60 pall to chcę zmienić respa

skille 91 z pal armem

78 shield, 12 mlvl

eq dobre na ten level

pacc.

Gdzie bocić ;x, nuda expić do 70 xD. potem drillbolty + ornate  crossbow i pg na lizardach :D

f1a327ea2f.png

Opublikowano (edytowane)

80ek gdzie postawic na bocie?

81/75

@chodzi mi o dobry exp

Słabiutkie skille, możesz postawić na Culty yalahar albo killer caimany, miodzio kasa z nich jest a exp też nie najgorszy.

powiedzmy, że jak wbije 60 pall to chcę zmienić respa

skille 91 z pal armem

78 shield, 12 mlvl

eq dobre na ten level

pacc.

Gdzie bocić ;x, nuda expić do 70 xD. potem drillbolty + ornate  crossbow i pg na lizardach :D

60lvl na bocie to postaw sobie np na dragi dara, albo dla kasy na mutated humany. Ewentualnie na zombie yalahar.

@@EDIT

Mam problem :D Gdzie expić 117 ms pacc 66mlvl z dobrym eq! Chodzi mi o miejsce gdzie może być mało ludzi jak jest voucher dodany do 5 ale też o szybki exp.

Edytowane przez FrAq

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Hey mam 31 sorca z 31mlvlem FACC i nie wiem gdzie expic.Bocenie nie wchodzi w grę

Edytowane przez RyXeL

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Hey mam 31 sorca z 31mlvlem FACC i nie wiem gdzie expic.Bocenie nie wchodzi w grę

Avalanche i leć na POH czy może jakieś dwarf gurady na kazo z icicle, dark caterdal :>

graphic.png

Opublikowano

Gdzie skillowac zaraz po wyjsciu z rooka?

Zależy w sumie od postaci i od tego jakie eq :) jeżeli kupujesz cc na allegro i będziesz miał kosmiczne eq to knightem rotwormy. Później przy większym lvlu slimy.

Paladynem skilujesz najpierw na trollach a później small stony i slimy. 

Chociaż teraz bardzo mało ludzi skiluje, pierwsze co robią to idą expić z beznadziejnym skillem, sam im się wyrobi a potem tak czy siak pacc kupują i offline trening.

graphic.png

Opublikowano

LVL: 48

PROFA : RP

EQ: Crown helmet(do wymiany), Paladin armor, blue legi, Bohy/Softy, Demon shield, Enchant Spiry

SKILE: 86/77

Gdzie szybko dobije 55 czy lepiej iść poskilować(jak tak to gdzie)

Opublikowano

LVL: 48

PROFA : RP

EQ: Crown helmet(do wymiany), Paladin armor, blue legi, Bohy/Softy, Demon shield, Enchant Spiry

SKILE: 86/77

Gdzie szybko dobije 55 czy lepiej iść poskilować(jak tak to gdzie)

Leć expić tylko pytanie czy masz pacc :> Jak tak to leć dragony na darashii, przyjemny nawet exp + zarobek dobry, mutated raty + task tutaj z kasa no tak 50/50 z bossa jak coś poleci dobrego to ze wszystkich huntów + będzie :P Zombie na yalahar ( bez Licha ) fajny exp. wyciągałem tam 170k/h na green staminie szybko lvl wpadał + robiłem loot bagi  sporo leci halber, steel helmetów i battle hammerów :p

Jeżeli masz facc no to takim lvl lekko możesz próbować d lair venore lub na pohu expić, wziąć fire walle i do okoła biegać z gs'ami :p corymy tam to na mega proficik możesz expić dziennie jakbyś ostre pg zrobił to myślę, że z 50k+ byś miał :P

Skille jak na ten lvl masz dobre :) helmet wymień na demon albo zaoan helmet :)

graphic.png