Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

99 ek, 86/81. dobre eq, pacc, nawet dobry exp żeby był ale przede wszystkim profit :P (bot)

z racji że masz w miare skille drzewka na vengoth, culty yala (pewnie zabocone ale możesz sprawdzić).

Możesz przejść się też na wyrmy lb ,

Nightmare i Sea serpenty - Tutaj profit ależy tylko i wyłacznie od szczęscia i dobrze ustawionego bota :)
Necro hero yalahar, gs task i mutated bat task w yalahar + jak wolny resp albo chcesz punktów czy coś, to bijesz też nightmary obok też z taskiem, wyrmy lb , culty yalahar

Gdzie mogłabym stawić na bota 240 ed?

Loot może być znikomy.

(coś innego niż frosty i meduzy)

Na Pg:
-Grimy w Yalahar
Na Kase + exp:
-HFF-y na Inq
-Spectre na Inq
-Quary Sunken

Myśle że bardzo dobrze też będzie na Banuta :P z boceniem ja tam miałem na 250 rpku zaje** to edekiem też będzie podobnie
xmMfHrm.png
Opublikowano

A i jeszcze jedno, 112 ED  60 m lvlem hehs / mogę z kimś na shared stawić na tych samych wptkach tylko żeby waste nie bylo i żeby hajs w miarę leciał,jakiś pomysł?

Opublikowano

Gdzie expic ( bez bota )

PACC

119 EK

94/96

Full EQ

no to sea serpenty będziesz miał elegancko albo yielothaxy czy jakoś tak. Będziesz miał elegancko.

graphic.png

Opublikowano

no to sea serpenty będziesz miał elegancko albo yielothaxy czy jakoś tak. Będziesz miał elegancko.

A coś jeszcze ;)?

Opublikowano

A coś jeszcze ;)?

Zależy też czy chcesz wychodzić na + czy z lekkim waste, na takim lvlu możesz iść też frosty. Ogólnie teraz lepiej expić w party więc ogarnij ludzi i idź na drefie na grimy albo na banute -1 ;p

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expic 42 ms eq tylko bohy i podstawowy set chodzi mi o wbicie lvl i aby przynajmniej zwróciło się za poniesione koszy za manasy/runy.

Dragi yala

Opublikowano

Zależy też czy chcesz wychodzić na + czy z lekkim waste, na takim lvlu możesz iść też frosty. Ogólnie teraz lepiej expić w party więc ogarnij ludzi i idź na drefie na grimy albo na banute -1 ;p

Teraz CC jest takie tanie, ze szok. Więc może być nawet spore waste :D. W tej chwili mam 1KK do zwastowania.

Opublikowano

110 RP

Exp?

Zarobek?

Lizard choosen a jak nie to na parnych polach lizardy.

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expic 49 ms (pacc) eq podstawowe i bohy.Chodzi mi o dobry exp a kasa??dobrze by było jak by lociła ,przynajmniej aby zwracało się za manasy.Dobrze by było aby była przestrzeń do biegania się z potworami ,bo słabe eq mam.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano (edytowane)

A coś jeszcze ;)?

Drefia necro, nightmary (uważaj), hive surface.

Gdzie expic 49 ms (pacc) eq podstawowe i bohy.Chodzi mi o dobry exp a kasa??dobrze by było jak by lociła ,przynajmniej aby zwracało się za manasy.Dobrze by było aby była przestrzeń do biegania się z potworami ,bo słabe eq mam.

Earth Elementale do 55/60, a dalej na watery.

Edytowane przez Crisey
8LTfBGw.jpg

Opublikowano (edytowane)

Gdzie bocić 57 knight skille 75/68 PACC

Piraty, mutated humany, port hope apes.

Edytowane przez Crisey
8LTfBGw.jpg

Opublikowano

gdzie bocić 82 knightem facc eq prawie nie mam juice sword najlepiej tam gdzie sobie zarobie na eq no i fajnie by bylo na pacc scrola i opróćz thais bo już tam 4 lvl straciłem ;p prawdopodobnie mnie w mieście ubili ;p

Opublikowano

gdzie bocić 82 knightem facc eq prawie nie mam juice sword najlepiej tam gdzie sobie zarobie na eq no i fajnie by bylo na pacc scrola i opróćz thais bo już tam 4 lvl straciłem ;p prawdopodobnie mnie w mieście ubili ;p

Kup sobie knight set i idź na corymy.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Gdzie zarobię knightem 15cc w 10 dni?

Elite Knight

level: 41

skille: 82/80

Eq: Knight set, broń na 40.

PACC

Możesz cycpolis na edron lub cyce na yalahar jakies 7 dni i bd mial

Opublikowano

Gdzie zarobię knightem 15cc w 10 dni?

Elite Knight

level: 41

skille: 82/80

Eq: Knight set, broń na 40.

PACC

mutated humany, na cycach się zamęczysz a nie ogarniesz 150k ;s na mutated dałbyś rade wyciągnąć ok. 100k

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Royal Paladyn

Level 50

Skille 81/66

Eq:Paladin Armor, Blue Legs, Demon Helmet, Demon Shield, Bohy

PACC

Edytowane przez Kritovsky
Opublikowano

gdzie expić 130 ek i 130ed. Gram z koleżką na serwerze ambera.net. Zalezy nam głównie na proficie. Dotychczas profitowaliśmy na demonach. Z góry dzięki za pomoc :)