Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie expic ?

PACC 50+ sorc ( eq sobie kupie )

Myslalem o waterach ale musze sprawdzic jak tam bedzie lecialo.

Chcialbym exp +100k/h

A i czemu nie moge brac taskow na watery ani earthy ? Trzeba miec jakas range w paw and fur quescie ?

I gdzie expic 7 lvl paladyn 70 skille ? PACC ?

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdzie expic ?

Chcialbym exp +100k/h

A i czemu nie moge brac taskow na watery ani earthy ? Trzeba miec jakas range w paw and fur quescie ?

Paladynem możesz expić w edron na goblinach, a co do sorka to idź na Water Elementale w port hope lub necrosy (bez herosów) w Yalahar.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano (edytowane)

40 Knight , Mlvl 4 , 66/62 skile.

Aktualnie cyclopolis ale pewnie sa lepsze expowiska.

PACC

Edytowane przez Piteruum
Opublikowano

33 ED 

eq : crown helmet, spirit cloack, vampire shield, zaoan legs, hailstorm rod

postać ma 27 mlvl z cloackiem ( postać ma 5 dni, nie mam czasu na magic, jak to brat mówi " wpadnie przy expie " i tak jest )

zależy mi na expie i na kasie, tak żebym wychodził na 0 lub +. Możecie też podać expowiska gdzie bedzie dobry exp z waste lub sam zarobek bez dobrego expa, Cyclopolis już wolno exp leci, no chyba że bym poszedł na -2, ale nie wiem jak z kasą bedzie, Ancient Ruins (tomby) -2 nie wyrabiaja potowry z respem, latam i same ghoule mi sie zdążą zrespić ew mumia jakaś, mysle nad tombami na bagnach i tam zejść na -2 ( nie tam gdzię scarab coina sie daje, tylko schodami > ) ale zastanawiam sie czy dam rade z summonem) dragi biłem, dobry exp, z kasa to róznie, raz 7k na + raz -3k i słaby resp, bo na tym lvl to tylko pojedynczo moge sobie pozwolić. Swiat Valoria.

Opublikowano

33 ED 

eq : crown helmet, spirit cloack, vampire shield, zaoan legs, hailstorm rod

postać ma 27 mlvl z cloackiem ( postać ma 5 dni, nie mam czasu na magic, jak to brat mówi " wpadnie przy expie " i tak jest )

zależy mi na expie i na kasie, tak żebym wychodził na 0 lub +. Możecie też podać expowiska gdzie bedzie dobry exp z waste lub sam zarobek bez dobrego expa, Cyclopolis już wolno exp leci, no chyba że bym poszedł na -2, ale nie wiem jak z kasą bedzie, Ancient Ruins (tomby) -2 nie wyrabiaja potowry z respem, latam i same ghoule mi sie zdążą zrespić ew mumia jakaś, mysle nad tombami na bagnach i tam zejść na -2 ( nie tam gdzię scarab coina sie daje, tylko schodami > ) ale zastanawiam sie czy dam rade z summonem) dragi biłem, dobry exp, z kasa to róznie, raz 7k na + raz -3k i słaby resp, bo na tym lvl to tylko pojedynczo moge sobie pozwolić. Swiat Valoria.

cyclopolis na -2 ze stealth ringami... sam profit masz w kasie i szybko exp z ava..

40 Knight , Mlvl 4 , 66/62 skile.

Aktualnie cyclopolis ale pewnie sa lepsze expowiska.

PACC

poleciłbym Ci mutated humany ale nie wiem czy będziesz miał tam boty czy nie a zazwyczaj są, ewentualnie pójdź sobie na barbariany w svar :)

Gdzie expic ?

Chcialbym exp +100k/h

+100k/h to idź sobie na jakiś tomb, najlepiej na stone tomb -3 z ava i blessed wooden stake, exp na premium staminie będziesz miał ok 180k ja tam na -4 moim ms'em wyciągam do 300k.

Co do paladyna możesz iść swamp trolle żeby zarobić trochę kasy na medicine pouch, później stealth ringi i cyclopolis edron albo minstrock.

graphic.png

Opublikowano

zanim przeczytałem Twoją wypowiedź, byłem na cyclopolis -2, 2 osoby mi tam latały ( raz miałem full respa dla siebie ) ale mało ich ogólnie, a na -3 zlurowane 3 smithy pod schodami i 2 cyce to na combo sie wyłoże, szukam tez pojedynczego respa dragów, pojedynczego w tym sensie zeby mi po 1 wyskakiwał, a żeby ich sporo było, bo w ank to na respa musze czekać niestety :/ na tombach mi wolno leci, sam juz nie wiem gdzie expić, gubie sie na tym paccu.

Opublikowano

ktoś coś może? ED ma 37, cyclopolis to sobie moge, ale na 20 lvl na -2 , bo sie nie oplaca po prostu, stawiam na samego expa, na tombach wyciagam około 60/65k/h ale szukam czegos gdzie wyciagne wiecej jesli sie da, earth elementale fajne są, bo przy okazji hajs leci, ale z samego flama je bije, i wyciagam 55/60k/h 

Opublikowano

ktoś coś może? ED ma 37, cyclopolis to sobie moge, ale na 20 lvl na -2 , bo sie nie oplaca po prostu, stawiam na samego expa, na tombach wyciagam około 60/65k/h ale szukam czegos gdzie wyciagne wiecej jesli sie da, earth elementale fajne są, bo przy okazji hajs leci, ale z samego flama je bije, i wyciagam 55/60k/h 

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba chodzi Ci o miejsce dla 37ED? Jeżeli tak to :

- Tiquanda lab [mass hunt z gfb],

- Tarantule PH [mass hunt z gfb],

- Tiquanda Lizardy [mass hunt z gfb/ava],

- Zao Orc Mountain [mass hunt z gfb, może być oporowo],

- Darashia Necro [mass hunt ava/gfb],

- Ab'Dendriel Orc Fortress [mass hunt gfb/ava/ts]

- Edron Hero Cave bez hero [mass hunt ava/ts/gfb].

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

tak, tak, ED teraz już ma 37, chodzi mi o to, że cyclopolis na tym lvl jest już nie opłacalne, a orientujesz się ile na poszczegolnym expie wyciagnę na h? mniej wiecej, na czym by było najlepiej, wasta mnie nie obchodzi za bardzo, ale dobrze jak kasa wpadnie lub sie zwróci ;)

Opublikowano

na tombach dużo wyciagam, ale 150 manasów mi na pół lvl styka, a zanim wróce po nowe to lepiej gdzie indziej bić mając te 50k/h bo na tombach max mialem 72k/h normalnie to 60, spawn dragów tak żeby mi po 1 wychodził było by dobrze, bo edron lipa, ankrahmun za mało ;3

Opublikowano

na tombach dużo wyciagam, ale 150 manasów mi na pół lvl styka, a zanim wróce po nowe to lepiej gdzie indziej bić mając te 50k/h bo na tombach max mialem 72k/h normalnie to 60, spawn dragów tak żeby mi po 1 wychodził było by dobrze, bo edron lipa, ankrahmun za mało ;3

na takim lvlu nie będziesz miał od razu 300k/h... chcesz mieć tylko to znajdź sobie tanka i idź na grimy, będziesz miał pewnie z 400... 37 lvl, rób taski człowieku bo to podstawa jest... z tasków wbijesz 50 i do tego dobrze zarobisz.

graphic.png

Opublikowano

nie chce 300k, chce koło 70/80 mieć na pewnym expie, taski mam plan zacząć od 50 na ancienty, bo teraz nie będę siedział na tarantulach, bo to s**t, a nie exp.

Opublikowano

nie chce 300k, chce koło 70/80 mieć na pewnym expie, taski mam plan zacząć od 50 na ancienty, bo teraz nie będę siedział na tarantulach, bo to s**t, a nie exp.

Na tym lvlu co Ty masz to brałem gfb i chodziłem na taranty, mialem 85k/h i tyle.

graphic.png

Opublikowano

gdzie bocić 80ek 83/78 ? (pacc)
najlepiej przed 21 piszcie, bo zanim waypointy/refilera/depositera ogarnę to minie 1h a chciałbym szybko z domu spadać :D

Opublikowano

gdzie bocić 80ek 83/78 ? (pacc)

najlepiej przed 21 piszcie, bo zanim waypointy/refilera/depositera ogarnę to minie 1h a chciałbym szybko z domu spadać :D

Bog Raidery i Mutated Tigery Yalahar,

Malada,

Yielothax,

Darashia Necro,

Edro Hero Cave,

Bog Raidery Edron,

Orc Mountain Yalahar,

Lizard Prison Zao,

Killer Caiman Zao,

Wailing Widow Cave Zao,

Brimstone Bugs Zao,

Port Hope Corymy,

Carlin Corymy / Dragon Lair

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

alm 84 dist

alm 74 shield

34 lvl

palladyn + pacc

gdzie expić tak do 60-70 lvla? Najlepiej aby wyjść na zero z dobrym expem

Później wybiorę się na lizardy na zao ( mam New Frontiera do 9 misji )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Gdzie Bocić (Jakim programem, bo aktualnie nie mam BBot?) lub expić na profit?
EK 83lvl 83/77 PACC

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Gdzie bocić 90ek z dobrym eq żeby był profit? pacc :) 86/81

killer caimans

do 10-15k/h wyciągniesz profitu i 100k/h expa

f1a327ea2f.png