Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A coś po za nimi, byłem i pełno ludzi/botów :/

to idź może na jakiegoś tomba, sprawdź jak będziesz miał jeżeli lipę to może się przejdź na dragony? Może lekki waste być, mutated raty, minstrock, cyclopolis..

graphic.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Pomocnik
Opublikowano

Prócz sea serpentów, wyrmów, gdzie mogę bocic 166 ekiem ? 

Na razie bocę na dragonach carlin, źle nie jest, bo kasa fajna, ale już mnie denerwuje max exp 180k/h. 

pozdrawiam czytających z olympii, wasz ukochany adwokat :* 

Opublikowano (edytowane)

Prócz sea serpentów, wyrmów, gdzie mogę bocic 166 ekiem ? 

Na razie bocę na dragonach carlin, źle nie jest, bo kasa fajna, ale już mnie denerwuje max exp 180k/h. 

pozdrawiam czytających z olympii, wasz ukochany adwokat :* 

166 eka, na yielothaxach możesz postawić bota, dobra kasa szybko exp, killer caimany mega profit. Dużo masz expowisk :P

gdzie expic 32 sorcerer 

facc

mlvl 30

z runami, ava i tp

hajsu mam

jak ava i hajs masz to guardy w kazo leć :P będziesz miał elegancki exp, ewentualnie ghostland 

Edytowane przez FrAq

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić 40 EK  Pacc  skile 72/66  club

EQ: zao helmet golden armor golden legi bochy MMS  

Porób sobie taski Thornback tortoise na lagunie i mamuty(svargrond) to wbijesz 50. 

Witam, gdzie Panowie polecacie dobrą miejscówkę na skillowanie na slimach (full afk) ?

W ab od DP na północ przez ciasne przejście pózniej w prawo i w górę będzie dziura do rozkopania tam na poziomie (-3/-2) są takie 2 domki do których wbijasz ze slimem i tam nigdy nikt nie przychodzi lub w carlin pod miastem. 

Opublikowano

43,50,49 knighty

sety podstawowe

skille 62-65/60

facc

gdzie stawiać bota z profitem + expem?

Było dodać @1361622928-U485574.pngCrisey i byś miał szybszą odpowiedź :P.

myślę, że tomb pod cyclopami w thais będzie idealny (wszystkie piętra, oprócz tego z gs'em).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano (edytowane)

Gdzie ustawić bota FACC, żeby skillować (tj. expic z knife) Gram na serwerze pvp i zależy mi na expowisku gdzie nikogo nie ma. Mogą to być jakieś rotwormy czy coś, expowisko nie musi być duże. Dotychczas skillowałem tak na trollach i mam 61/56 przy 24 lvlu mając 20k w banku więc zależy mi na tym, żeby kontynuować mój sposób skillowania z expieniem i zarabianiem gp.

Edytowane przez kontomoje
Opublikowano

Gdzie ustawić bota FACC, żeby skillować (tj. expic z knife) Gram na serwerze pvp i zależy mi na expowisku gdzie nikogo nie ma. Mogą to być jakieś rotwormy czy coś, expowisko nie musi być duże. Dotychczas skillowałem tak na trollach i mam 61/56 przy 24 lvlu mając 20k w banku więc zależy mi na tym, żeby kontynuować mój sposób skillowania z expieniem i zarabianiem gp.

Zależy na jakim serwerze grasz, czy dużo ludzi jest czy nie. Jeżeli nie to każdy resp jest dobry, Fibula rotwormy, Folda rotwormy, Swamp trolle w veno << kasa z*******a z medicine puch. Rotwormy pod thais może jakieś dwarfy w kazo, sporo masz tego do wyboru :p

graphic.png

Opublikowano

Gdzie bocic 9 knight eq plate set slabe skille.Chodzi mi tylko o hajs.Po to robiłem nowe konta ,aby botować nimi i hajs trzepać.

Trolle Ab

Opublikowano

Jakieś miejscówki do efektywnego bocenia 140EK+ (zarobek+exp min.150k/h), mało uczęszczane respawny najlepiej ;)

Skill 95/91

Rekrut
Opublikowano

Bocenie 65 palkiem, skille 83/71 - eq Zao helm i legi, pal armor (+2 dist), bohy, demon shield, PACC- gdzie?

Opublikowano

Gdzie bocić na 280 ms, najlepiej szybki exp, kase mam (może być nawet waste). I czy ma ktoś jakieś wpt na takowe expowiska (najlepiej xenobot/redbot)

Z góry dzięki!

Jakieś miejscówki do efektywnego bocenia 140EK+ (zarobek+exp min.150k/h), mało uczęszczane respawny najlepiej ;)

Skill 95/91

Polecam south sea serpenty, do xenobota masz masę takich full afk

Bocenie 65 palkiem, skille 83/71 - eq Zao helm i legi, pal armor (+2 dist), bohy, demon shield, PACC- gdzie?

Edron Dragon Lair

Tarpit Tomb (Paste Flame -3)

Helheim Undeads

Opublikowano

Witam gdzie bocic 99 knightem facc dla zarobku glownie ale zeby exp tez nie byl najgorszy skille 81/79 eq : zao helmet zao legi mpa mms deepling axe draken boots?

Opublikowano

Witam gdzie bocic 99 knightem facc dla zarobku glownie ale zeby exp tez nie byl najgorszy skille 81/79 eq : zao helmet zao legi mpa mms deepling axe draken boots?

corymy

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Facc + profit?

Corymy

Mutated raty/baty

@FrAq

Po prostu miałem otworzoną zakładkę przez 4h i nie było tam twojego postu.

Edytowane przez Crisey
8LTfBGw.jpg