Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

40 lvl, k set, meduska, zaon shoes, crusader helmet, p ammy, i dragonbone.

e to dasz na lajcie rade tam.

graphic.png

Opublikowano

Do 30 lvl'a spokojnie możesz sobie poexpić na amazon camp, jeżeli masz bota to tam do 45, kasy będziesz miał tez sporo z samych itemek ok. 50k~ 

Poskilować możesz trolle ab, później jeżeli masz kogoś kto Ci postawi monka to w AB jest tzw. "śmietnik" albo iść na slimy w Ab na samej górze mapy.

Dzięki, a powiedz mi jeszcze, który amazon camp jest najlepszy? Czy to zależy od świata i ilości graczy? Niestety non-pvp, więc z monka nici, zresztą gram solo. :P I bez bota, nie wyznaję bocenia i jestem temu przeciwny w 101%.

Opublikowano

Dzięki, a powiedz mi jeszcze, który amazon camp jest najlepszy? Czy to zależy od świata i ilości graczy? Niestety non-pvp, więc z monka nici, zresztą gram solo. :P I bez bota, nie wyznaję bocenia i jestem temu przeciwny w 101%.

a no chyba, że tak :p to już zależy, dla mnie bardzo dobry jest venore. Jeżeli expisz ręcznie to polecam Ci wbić 30 lvl i jakiś dobry dist, powiedzmy 70/65. Wtedy możesz lecieć na corymy venore i robić daily questy i goblina, bardzo dobra kasa i przyjemny exp, szybko się wyexpisz do 45 :)

graphic.png

Opublikowano

Siemka mam palladyna 60 lvl z skillami 85/79 eq vampir shield blue legi bohy plate armor i jakis ciulowy helm gdzie moge expic zeby bez staminki bylo 100k/h+ odrazu mowie na pohu duzo ludzi mialem lizardy nie na ten lvl jeszcze na yalahar expilem na tigerach i bogach bylem na + ale z stamina tylko z 110k/h prosil bym o napisanie jaki exp by pasowal do mojej postaci zebym wychodzil na 0 poleci ktos cos prosilbym :)

Opublikowano

gdzie na killer caimany? Na stepie zao zawsze po 2 boty 150+

Tylko na zao chyba są caimany/

Siemka mam palladyna 60 lvl z skillami 85/79 eq vampir shield blue legi bohy plate armor i jakis ciulowy helm gdzie moge expic zeby bez staminki bylo 100k/h+ odrazu mowie na pohu duzo ludzi mialem lizardy nie na ten lvl jeszcze na yalahar expilem na tigerach i bogach bylem na + ale z stamina tylko z 110k/h prosil bym o napisanie jaki exp by pasowal do mojej postaci zebym wychodzil na 0 poleci ktos cos prosilbym :)

z tego co pamiętam na Twoim lvl'u z Power boltów i ornate crossbow biłem Dragon Lordy, lekki minus miałem ale exp boski :)

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Moglibyście mi kolejno napisać gdzie bocic druidem od 16 tak do 60 lvl? Wszystko po kolei. Zalezy mi na expie oraz na średnim zarobku. Dodam tylko ze moge pozwolić sobie na malutkie waste. Od 20 lvla planuje kupic pacca,ale prosiłbym o podanie miejscowek dla FACC jak i PACC

Świat: quilia pvp

Prof; druid

Mlvl: mały, ciagle rośnie

Eq: steel hełm, spirit coat, dragon shield, boh, p legs

Acc status: FACC

Z góry dzieki.

Edytowane przez skinny94

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Knight 41lvl
Skille 63/60

EQ:Vampirka,Boszki,K set,Crown Helmet
Ja to mam calkiem inne pytanie, mianowicie :Jak skilować BOTEM na slimach bądź gdzie indziej skillowac tak zebym mogl skillować botem i nie musiał siedziec caly dzien przed kompem? Mam xenobota.

Opublikowano

Moglibyście mi kolejno napisać gdzie bocic druidem od 16 tak do 60 lvl? Wszystko po kolei. Zalezy mi na expie oraz na średnim zarobku. Dodam tylko ze moge pozwolić sobie na malutkie waste. Od 20 lvla planuje kupic pacca,ale prosiłbym o podanie miejscowek dla FACC jak i PACC Świat: quilia pvp Prof; druid Mlvl: mały, ciagle rośnie Eq: steel hełm, spirit coat, dragon shield, boh, p legs Acc status: FACC Z góry dzieki.

Proponuję zakupić od razu PACC , bo na FACC'u tak za bardzo druidem nie poszalejesz.

FACC :

15 - 20- Amazon Camp niedaleko Carlin - Ghoule i Szkielety w Ancient Temple , Amazon Camp niedaleko Venore

20 + - Cyclopy PoH lub Cyklopy nad Thais

PACC :

15 - 30 - Darashia Rotwormy

20 - 40 - Darashia Minotaur Tower ( proponuję zakupić 2 stealth ringi i czyścić jeszcze niższe poziomy )

20 - 45 - Port Hope Tarantule (warto wziąć przy okazji taska)

25 - 45 - Cyclopy na Mistrock (Yalahar)

40 - 60 - Piraty (ręcznie , bo bot tutaj padnie) - może być waste , ale duży exp/h

Train HARD , be a PRO !

Opublikowano

Siemanko , mam pytanie gdzie expić?

Knight , facc 23 lv.

Skille 45/44

EQ : pset , spikesword , spike shield

Dodam , że nie ogarniam do końca tibi , kiedyś dużo grałem z 5 lat temu ale teraz nie wiem co robić :) z góry thx

Opublikowano

Robię Facc monemakera. Jakie EQ mam kupić na 50 lvl? Skill - 60/53 club. Gdzie ekspić?

Knight SET, Crusader Helmet, Tower shield, zaoan boots, platinum amulet i broń jaka Ci odpowiada.

gdzie expic 57lvl druid pacc?

mam 150k na expa zeby zaszybko nie zeszlo;/

Dragony Yalahar albo Darashia

gdzie postawic bota 87 ms pacc ?

water elementale port hope, crystal spidery svar

graphic.png

Opublikowano

gdzie expic ?  facc

lvl: 19

profesja: sorcerer 

mlvl:15

kasyyy duzooooo ;3

zeby byl wmaire szybki exp 

rotwormy fibula, dwarfy kazo.

Na water elementalach latwo padam jak wpadna na mnie 3 elementale, na crystal spidery domyślam się ze bedzie to samo

to spróbuj ancient scaraby.

Pacc i promo jest

6154414144268887770.jpeg

task na mamoothy albo corymy venore.

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić Knightem?
PACC
Skille: 74/67
Dobry exp/mały waste/kasa w miarę, albo wystarczy aby się zwracało :)

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Gdzie expić Knightem?

PACC

Skille: 74/67

Dobry exp/mały waste/kasa w miarę, albo wystarczy aby się zwracało :)

jakbyś jeszcze lvl podał to by było dobrze :D

graphic.png

Opublikowano

47lvl sorka zapomniałem :P

mutated humany

graphic.png