Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gdzie postawic bota

26 druid 40mlvl

Chce aby wbil jak najszybciej 45 +

facc

Rotwormy fibula postawisz na nockę i masz 45 lvl.

graphic.png

Opublikowano

9561214133962897770.jpeg

facc

Amazon Camp w veno do 25 później stealth ring i lekko corymy.

1193914133982568576.jpg

FACC + Zamiast Sicle to Noble Axe

Mount sternum, początki OF'a POH tylko nie za głęboko

graphic.png

Opublikowano

Gdzie postawić 3 botki (knighty) i 1 druida żeby biły monka ? chodzi mi o takie miejsce gdzie moge do kazdego przylurować z 2 mobki żeby i shielding szedł, gdzieś gdzie naprawde nikogo nie ma bo druid bedzie miak skulla, dobrze by było jakby jeszcze w pobliżu była woda żeby ustawić skrypt na rybki ale przeżyje bez tego

Opublikowano

gdzie expić z takim eeq http://scr.hu/1det/c23xc

profka druid
z paccem najlepiej waste nie wiekszy niz te 5k na godzine;/

takie coś to dragony na yala albo darashia.

graphic.png

Opublikowano

I ja mam pytanie dla was, otóż zrezygnowałem z gry w tibie na rl ( mam konto na sprzedasz chętni priv ) :D

Ale nie po to, otóż:

Server shadowcores. Level 113 i się zastanawiam gdzie mógłbym w miarę szybko się wylevelować :) bardzo proszę o jakieś mądrze przemyślane propozycje, oczywiście nagradzam LIKE ! 10kk+ na waste mam xD

graphic.png

Opublikowano

ED 45lvl|M lvl 42 (tylko i wyłącznie bot, nie za duże waste)

EQ:ruzga 33lvl,focus cape,plate legs,steel helmet,guardian shield)

może jakis skrypt ?

Opublikowano

ED 45lvl|M lvl 42 (tylko i wyłącznie bot, nie za duże waste)

EQ:ruzga 33lvl,focus cape,plate legs,steel helmet,guardian shield)

może jakis skrypt ?

skrypt sobie poszukaj, nic Ci się nie stanie. Na takim lvl'u możesz sprawdzić earth elementale, może będziesz miał dobrze.

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Siemka 

Postać Paladyn

Miasto Venore

LVL ; 43

SKILL 80/79 

EQ DOBRE !;]  BOH, DEMON HELMET, DEMON SHIELD, B LEGS, Paladin Armor !;d

Gdzie moge postawić bota z oto taką postacią i prosił bym o skrypta full afk... jak ktoś posiada z góry dziękuję ;]

Edytowane przez lipton12335
Opublikowano

Gdzie postawić 3 botki (knighty) i 1 druida żeby biły monka ? chodzi mi o takie miejsce gdzie moge do kazdego przylurować z 2 mobki żeby i shielding szedł, gdzieś gdzie naprawde nikogo nie ma bo druid bedzie miak skulla, dobrze by było jakby jeszcze w pobliżu była woda żeby ustawić skrypt na rybki ale przeżyje bez tego

Opublikowano

Siemka 

Postać Paladyn

Miasto Venore

LVL ; 43

SKILL 80/79 

EQ DOBRE !;]  BOH, DEMON HELMET, DEMON SHIELD, B LEGS, Paladin Armor !;d

Gdzie moge postawić bota z oto taką postacią i prosił bym o skrypta full afk... jak ktoś posiada z góry dziękuję ;]

Ręcznie to Ty możesz poexpic na corymach a na bota ro edron cyclopy.

graphic.png

Opublikowano

Witam 

Jakiś czas temu pytałem czy warto wrócić do grania. I jednak skusiłem się grać ponownie. Zakupiłem sobie pacc, ale nie mam pojęcia gdzie się teraz opłaca expić ( tzn jakieś nowe expowiska). Jak kończyłem to miało wejść ZAO. 98 RP skile 90/73. 

Opublikowano

Możesz iść na DL'e albo Hydry goroma, ewentualnie wyrmy na lb

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expic i bocic  120 ek  skille 87/82    pacc   dla profitu głównie dużego profitu   eq: zao helmet, prismatic armor, g legs, mms, bohy, blade of corruption

Opublikowano

Gdzie expic i bocic  120 ek  skille 87/82    pacc   dla profitu głównie dużego profitu   eq: zao helmet, prismatic armor, g legs, mms, bohy, blade of corruption

Sea Serpenty svar. Cały czas będziesz miał profit tam.

graphic.png

Opublikowano

jakie taski robić u Grizzliego od 50 lvla knightem w kolejności? skille 89/88.

wyvern, Mutated raty, bonebeast, ice golems, killer caimany, wailing widow, crystal spider

graphic.png

Opublikowano

Pany, trzeba mi pomocy. Postanowiłem grać Paladynem, lecz kompletnie nie wiem gdzie expić i skillować. EQ pokażę jak wrócę do domu, prosiłbym o podanie expowisk od 10 do 45 lvl FACC, i gdzie poskillować. Potem kupię PACC i wrócę tu zapewne :P

Opublikowano

panie, tylko gdzie te wyverny?

na edron masz ich pełno. Poza tym jest mały cave z nimi ale nie jestem pewien gdzie i tam są pomieszane z dragonami.

Pany, trzeba mi pomocy. Postanowiłem grać Paladynem, lecz kompletnie nie wiem gdzie expić i skillować. EQ pokażę jak wrócę do domu, prosiłbym o podanie expowisk od 10 do 45 lvl FACC, i gdzie poskillować. Potem kupię PACC i wrócę tu zapewne :P

Do 30 lvl'a spokojnie możesz sobie poexpić na amazon camp, jeżeli masz bota to tam do 45, kasy będziesz miał tez sporo z samych itemek ok. 50k~ 

Poskilować możesz trolle ab, później jeżeli masz kogoś kto Ci postawi monka to w AB jest tzw. "śmietnik" albo iść na slimy w Ab na samej górze mapy.

dam radę ze skilami 60/50 najtem na south thais cyclops?

Zależy wgl jaki masz lvl i jakie eq, jeżeli masz 30 lvl a słabe eq to będziesz miał tam waste jak Ci Smith wyskoczy.

graphic.png