Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Knight lvl 30, skille 61/61 i pall lvl 30 skille 60/45 - gdzie expić? Facc

Knightem Doskiluj 65/65 chyba ze Ci sie nie chce to kopalnie na kazo, dla kasy możesz bić swamp trolle a jak nie to roti Fibula dobry exp i dobra kasa.

Pallem też lepiej doskiluj ale jak nie to możesz lekko na cyclopy na pohu albo na north thais

Gdzie expic 110ek dobre eq, 90 axe.

Gdzie expic dla dobrej kasy, a gdzie expic dla dobrego expa? Gram SOLO.

dla dobrej kasy killer caimany dla dobrego expa yielothax czy jak to się tam piszę :)

Edytowane przez FrAq

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Witam. Gdzie bocic 22 ms set nei wiem chyba Plate.

I gdzie bocic 33 EK 55/55        FACC

Xenobot ; #

Edytowane przez Exodus Ii
Opublikowano (edytowane)

Knightem Doskiluj 65/65 chyba ze Ci sie nie chce to kopalnie na kazo, dla kasy możesz bić swamp trolle a jak nie to roti Fibula dobry exp i dobra kasa.

Pallem też lepiej doskiluj ale jak nie to możesz lekko na cyclopy na pohu albo na north thais

Chodzi o dwie postacie na raz  ;) Ja knight, znajomy pall. Więc ja blokuje i coś tam bije i on też bije  ;)

Edytowane przez Micioru
Opublikowano

Chodzi o dwie postacie na raz  ;) Ja knight, znajomy pall. Więc ja blokuje i coś tam bije i on też bije  ;)

a no to na Pohu możecie expic tylko bez gs'ow i lekko możecie bić dragony :P 

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić?

ED lvl 52

EQ : hotm, zaoan legs, boh'y, demonka, focus cape

Mlvl;45

Chce wychodzić na 0/mały profit mam do wydania 100k

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić 302RP  , Skile 130+Dist , najlepiej solo lub na dwa palki , Minimum 2kk expa na godzine bez staminki      Dodam serwer shado...

Edytowane przez akwa1245
Opublikowano

Gdzie expić 302RP  , Skile 130+Dist , najlepiej solo lub na dwa palki , Minimum 2kk expa na godzine bez staminki      Dodam serwer shado...

Właśnie się dziwiłem "302rp i ponad 130dista? no chyba, że liczy w eq", ale doczytałem, że *zapewne* shadowcores ;)

Słuchaj. Na tym lvl najwyższy exp solo masz bijąc masowo grim reapery pod Drefią lub Yalahar. Full eq na deff, do tego jeśli masz prismatic ringi / necklace(ew. gill necklace) to też używaj bo paść nie łatwo. Bijesz kolejno mas san -> gfb -> mas san ->gfb i tak w kółko, ale uważaj na manę. Musisz cały czas ją ładować bo mas san oraz gran sanka idzie non-stop ;p

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Gdzie expić?

ED lvl 52

EQ : hotm, zaoan legs, boh'y, demonka, focus cape

Mlvl;45

Chce wychodzić na 0/mały profit mam do wydania 100k

Tylko dobrze by było jakbyś powiedział Facc czy Pacc bo każdy kto by chciał Ci pomóc ma zgadywać?

Jeżeli pacc to idź na dragony na tym lvl, będziesz miał idealnie Hailstrom rod + exori frigo i padają bardzo szybko :) ewentualnie jak chcesz profit to idź na mutated humany ale będziesz musiał często wychodzić do dp żeby kasę zostawić bo malo capa będzie :)

graphic.png

Opublikowano

Gdzie bocic 33 EK FACC i 22 MS FACC!!

Rotwormy Fibula, dwarfy kazo swamplingi, bo na wydaje mi się, że masz słabe skille :P a MS możesz postawić na swamp trolle z dragonbreath wand i robić kasę, małą ale zawsze coś. Ewentualnie możesz puścić ms'a tam gdzie ek na fibule  :) albo Folda

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Gdzie expić Palladynem skill 73/59 lvl:37 Mlvl:10. Prosiłbym o porade gdzie expić pacc aż do 60-70 lvla. Ważne jest aby był dobry exp i mały waste, aby dało się troche grosza odłożyć. Z góry wszyskim którzy pomogą dziekuje.

Ps. Jeszcze zapytanko z jakich broni na poszczegółnych lvlach najbardziej opłaca się bić.

Edytowane przez Oguras15
Opublikowano

Hey

Mam Knghta 72lvl skille 82/76 posiadam PACC lecz nie wiem gdzie expic próbowałem mutated ratów ale jest ich bardzo mało.Zależy mi na szybkim expie a jeśli chodzi o golda to żębym wychodził przynajmniek 50plantynek na plusie.Proszę o pomoc

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Hey

Mam Knghta 72lvl skille 82/76 posiadam PACC lecz nie wiem gdzie expic próbowałem mutated ratów ale jest ich bardzo mało.Zależy mi na szybkim expie a jeśli chodzi o golda to żębym wychodził przynajmniek 50plantynek na plusie.Proszę o pomoc

Może dragony? Na darashii moim ek'iem miałem tam zawsze minimum 20k profitu, ale to fart bo drop był nieziemski :D Ale na tym lvlu Dragony bym polecił, ewentualnie killer caimany ale nie wiem czy dasz rade tam :p

graphic.png

Opublikowano

Witam, posiadam palka 10 lvl z PACCem, może mi ktoś napisać gdzie expić nim do 50 lvla żeby wychodzić mniej więcej na 0?

Może poskiluj lepiej? Idź na amazon camp albo larvy teraz do 20 lvl'a później możesz iść na Tomba ze skilami 65+ i tam lekko bić a później dalej wchodzić na tomby i bić vampity itp 

graphic.png

Opublikowano

SIema wszystkim.
Mam pytanko gdzie expić z dość dobrym profitem lub po prostu gdzie dobrze zarobić 57 Royal Paladinem ze skillami 83/67.
EQ:
Royal Helmet
Paladin Armor
Zaoan Legs
Boots of Haste
Mastermind Shield.
Czekam na wasze wskazówki :)

Opublikowano

SIema wszystkim.

Mam pytanko gdzie expić z dość dobrym profitem lub po prostu gdzie dobrze zarobić 57 Royal Paladinem ze skillami 83/67.

EQ:

Royal Helmet

Paladin Armor

Zaoan Legs

Boots of Haste

Mastermind Shield.

Czekam na wasze wskazówki :)

z Profitem na mutated humanach na yala albo na zombie robiąc loot bagi tu masz do wyboru yala albo liberty bay. Możesz też ogarnąć taska z mutated ratami i jak skończysz  to możesz mieć epicki profit :p

40 Druid

Eq:

Warrior Helmet

B Robe

Demon Shield

Bohy

Softy

mam pacc

Dragony Yala albo Dara najlepiej będziesz miał :)

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expic dla jak najwiekszego profitu 88 ek, skille 87/80. Eq: zoan helmet, armor, legi; draken boots; mms; crystalline sword; gearwheel chain.

Opublikowano

Może dragony? Na darashii moim ek'iem miałem tam zawsze minimum 20k profitu, ale to fart bo drop był nieziemski :D Ale na tym lvlu Dragony bym polecił, ewentualnie killer caimany ale nie wiem czy dasz rade tam :P

Na caimainach daje rade na spokojnie tylko mi chodzi wlasnie o tego szybkiego expa niestety knight dłogo expi w przeciwieństwie do ed czy msa

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Gdzie expic dla jak najwiekszego profitu 88 ek, skille 87/80. Eq: zoan helmet, armor, legi; draken boots; mms; crystalline sword; gearwheel chain.

killer caimany.

graphic.png

Opublikowano

Świat: Aurera

Profesja: Knight

Level: 42

Skille: 84/76

Eq: Crown Armor, Crown Helmet, Tower Shield, Zaoan Legs, Assassin Dagger.

Facc [ON]

Pytanie: Gdzie moge bocic/expic żeby dorobić się jakieś 800k, w szybki odstępie czasowym bez waste!

Opublikowano

Witam mam taki problem mianowicie posiadam ibot 2.5.0 i chce ustawić żeby itemy odkładał np. do czerwonego bp a kase np do pomaranczowego bp POMOCY