Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie bocic 35 ek nawet dobre itemki, 55/50 skille ;c / FACC 

Ja to bym proponował żebyś lepiej poskilował to na lepsze Ci wyjdzie a jeżeli chcesz bocic to cyclopy ale i tak waste będziesz miał, chyba, że nie chcesz to rotwormy fibula :p

Wie ktoś jak ustawić windbota tak ,żeby po osiągnięciu zero capa wracał do depo chował/wpłacał do  banku kasę i wracał na exp? Mam zamiar zostawić na noc na rotach ,ale po 3 h full cap jest ,a nie chce mi się wstawać co 3 h.

btw. Tak ma marginesie wiem, że nie jestem od tego ale nie ten dział kolego :)

graphic.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

30 lvl Dobre 75/63 pacc Knight gdzie expic  bo mi sie juz zygac chce tymi rotwormami po za tym exp wolno idzie. Chciałbym 2 obcje z waste i z zarabianiem z góry dziekuje :)!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

30 lvl Dobre 75/63 pacc Knight gdzie expic  bo mi sie juz zygac chce tymi rotwormami po za tym exp wolno idzie. Chciałbym 2 obcje z waste i z zarabianiem z góry dziekuje :)!

Minosy yala/darashia, powinieneś mieć profit.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

początek orc fortes dałbyś rade 

po co ma tu expić skoro ma PACC i się szybciej wyexpi tam gdzie napisał Twój przedmówca :>

Poza tym co do tamtego to wątpię, że będzie miał profit, chyba że będzie tylko na dole a na +2 wchodził nie będzie gdzie mino magi, oczywiście mowa o mino yala :)

graphic.png

Opublikowano

47 paladyn 94/81 z paladin armor na czym bocic?

Mam dużo kasy na waste

Idź na mutated humany tym bocić do 60 potem na Dragony yala od 75 dragony edron z DL'em później sam nie wiem a od 130 Mugg Plain Lizards i siema :D

graphic.png

Opublikowano

expić jeżeli chcesz waste to na tym lvlu lekko możesz tarantule na PH tylko ostrożnie tam musisz a jak nie to rotwormy dara albo lb i dopiero pózniej na tarantule od 25 z taskiem ruszasz i profitando zaliczasz z bossa :D

graphic.png

Opublikowano

Gdzie expić 100EK? Wyrmy na liberty bay mi się znudziły :D
Solo lub z 80ED, wast nie może być za wielki, ale nie musi być profitu ^^
Skille 87/81 eq: mpa, g legi, bohy/softy/drken, mms, zao helmet, crystalline sword(tak wiem, zaniedługo będzie Sov ^^)

Opublikowano

Gdzie expić 100EK? Wyrmy na liberty bay mi się znudziły :D

Solo lub z 80ED, wast nie może być za wielki, ale nie musi być profitu ^^

Skille 87/81 eq: mpa, g legi, bohy/softy/drken, mms, zao helmet, crystalline sword(tak wiem, zaniedługo będzie Sov ^^)

Solo: Killer Caimany, Hive, Brimstone Bug

z 80ED Hellspawny, raz jest waste jest ogromny profit, zależy od farta.

20 lvl, 60/60 facc, knight - gdzie expić?

k legi, k armor, steel helmet, dragon shield, crimson sword

Jak Ci się chce to poskiluj a jak nie to Rotwormy Fibula 

graphic.png

Opublikowano (edytowane)

Jak Ci się chce to poskiluj a jak nie to Rotwormy Fibula 

Jak poskillować to do jakich skilli? 

Edytowane przez Micioru
Opublikowano

Gdzie latać ręcznie zeby był dobry exp i minimalny profit albo na 0:

95 RP

97/80

Najlepsze możliwe eq na ten lvl.

Facc/pacc

Pacc DL Darashia będzie profit na bank ! Facc co do tego nie mam pojęcia ale może cromy? Albo POH.

20 Druid

Pacc

Bohy , Demon Shield , Warrior Helmet , Plate Armor , Plate Legsy .

Mam 2cc do wydania , Jakieś runy ?

16 Mlvl

maly mlvl troche :D weź na razie exp na tarantulach na PH + task jak go zrobisz i bijesz 25+m lvl to możesz iść na jakiegoś easy tomba

graphic.png

Opublikowano

Mam 3 boty , wszystkie knight's (21,22,25lvl) chce nimi wbic jakies skille 65/65-70/70 i co potem mi polecacie na szybkie wbicie lvla ? gdzies tak do 80-100 ? najlepiej by było jakby waste było jak najmniejsze.

dziekuje

Opublikowano

Mam 3 boty , wszystkie knight's (21,22,25lvl) chce nimi wbic jakies skille 65/65-70/70 i co potem mi polecacie na szybkie wbicie lvla ? gdzies tak do 80-100 ? najlepiej by było jakby waste było jak najmniejsze.

dziekuje

Fibula roty i folda, na zmianę, później możesz coś kombinować z mount sternum żeby tam puszczać, później lekko POH albo Ghost Land albo początki OF'a na koniec Dragony Venore albo Cormy to już jak chcesz, przynajmniej takie moje zdanie ale nie wiem, może poczekaj też na wypowiedź innych :P

graphic.png

Opublikowano

siema szukam dobrego respa dle EK 150 lvl   chodzi tylko o szybki i dobry profit 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

siema szukam dobrego respa dle EK 150 lvl   chodzi tylko o szybki i dobry profit 

Szalony profit masz na Killer Caimanach, Brimstone Bugach, Yielothaxach. 

Opublikowano

20 ek skile słabe eq słabe :D

Aurora gdzie bocic , żeby cebule i brazole mnie tlukly człowieka i nie działały na nerwy?;>

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

27 knight 56/54 skille.

Warrior helmet, k set, crimson sword, dragon shield, platinum amulet

Gdzie bocic aby mnie nikt nie ubijal i zebym dawal rade

Opublikowano

27 knight 56/54 skille.

Warrior helmet, k set, crimson sword, dragon shield, platinum amulet

Gdzie bocic aby mnie nikt nie ubijal i zebym dawal rade

Dobrze by było poskilować bo to jakaś maskara jest :D i nie wiem czy to pacc czy facc więc jak Pacc to rotwormy Dara albo LB, Larvy Ank, a jak nie to Rotwormy Fibula albo amazon camp, Folda też by się nadała jak i swamp trolle z medicine pouch i kasy masz sporo :)

graphic.png