Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic stronke z keyyami ?

Boxman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że coś takiego jest bo mój kumpel to ma nie wiem na jakiej zasadzie to działa jedyne co wiem to ze podaje ludziom linka w grze w nazwie jest freeskins wiec ludzie sprawdzają to kiedy ktoś wejdzie na tą stronkę mój kumpel wywala ich z lola kiedy chce i pozwala im się zalogować kiedy chce niewiem czy to jest ciężkie do zrobienia czy nie ale może ktoś z was wie co on zrobił ? :P

Opublikowano

Widziałem bo grałem razem z nim i graliśmy 1vs5 ..

co chwila ludzie wchodzili i wychodzili i sobie ich zabijaliśmy

co do tego nie wiem czy to pomoże ale po tym jak weszli na ten link wiedział gdzie mieszkają

Opublikowano

Boxman on robi z ciebie idiote. Nie wierz mu bo kurv tylko się popisuje jaki to z niego pro elo hacker a tak naprawde to gówno z niego. Ogólnie mogło wywalać resztę bo np to mogli być ruski albo koreańce

Opublikowano

Żalosne ... Close i do kosza ! ^^

Kurwa koleś temat nie jest o moim kumplu tylko o stronce i jak niewiesz o czym mowa to spierdalaj na tibie bo takich ludzi to się kastrować powinno za głupotę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...